- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
yarim kilo yürek gönerimmiRabia istediğin gibi gaz verebilirsin Ben ne söylersen söyle hayatta dokunmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarim kilo yürek gönerimmiRabia istediğin gibi gaz verebilirsin Ben ne söylersen söyle hayatta dokunmam
Pek işe yarayacağını sanmıyorumyarim kilo yürek gönerimmi
Kendini boşa yoruyorNevrestem yakaladı bu seni sıralayacak filimleri tek,tek bende yatiyorum iyi geceler...
hazmetmen icinSağlam kiskandimtamam okudum gözüme,gözüme soktun rabis.
öylemiSende yürek yok ben sadece korkağım
bukadar korkak oldundan etrafinda avukat dolu zatiEvet evde değilAma ben video izlemiyorum
Aman sende her seferinde niye Mune'yi çağırıyorsun
Tek başımı kendimi koruyamıyorumbukadar korkak oldundan etrafinda avukat dolu zati
sabah sarmaya bak mutlakaNevrestem yakaladı bu seni sıralayacak filimleri tek,tek bende yatiyorum iyi geceler...
romantimisinki nevosumPek işe yarayacağını sanmıyorum
Bana onun yerine romantik komedi filmi önerebilirsin
Bana sen kim romantik olmak kim mi diyorsunromantimisinki nevosum
hepnizi ispiklicem Muneye sen yüreksiz dedin kakao hain dediAman sende her seferinde niye Mune'yi çağırıyorsun
tüyo verebilirimTek başımı kendimi koruyamıyorum
Sende ne meziyetler varmışhepnizi ispiklicem Muneye sen yüreksiz dedin kakao hain dedi
ama icinizde en terbiyesizi nur cikti zilli didi
Senden korumam için mitüyo verebilirim
yani yontulman lazim biraz sen kocanida kaynar kazana filan atiyorsundurBana sen kim romantik olmak kim mi diyorsun
zilli diyen benmiyim meziyetli olan nurSende ne meziyetler varmış
Benden çok korkar zaten hiç sözümden çıkmazyani yontulman lazim biraz sen kocanida kaynar kazana filan atiyorsundur
benim gibi nazik ol
nurdan gün gelir sanada zilli derse napcanSenden korumam için mi