- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
ne tarz korkuyrdun nevosumOnlar korkutabileceklerini sanıyorlarAslında çok korkak biriyimAma o tarz şeylerden korkmuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne tarz korkuyrdun nevosumOnlar korkutabileceklerini sanıyorlarAslında çok korkak biriyimAma o tarz şeylerden korkmuyorum
öylemi sen bekleO beyaz lahanalı olanı ayrı bir severim
Çağırır sonrada mudurle bizi başbaşa bırakır kaçar buu..Avukatıda yok ortadaBirde sıkıysa Mune'yi etiketleyerek çağırsın
Korku filmi izlemem gerekiyor oda burda mümkün değilAslında korku filmi izlemek benim için korkutucu beni o sırada izleyenler için eğlenceli olabilirne tarz korkuyrdun nevosum
Herşey beklenirÇağırır sonrada mudurle bizi başbaşa bırakır kaçar buu..
kötü bi insanim diyen sendinAllah'ım yarabbimYine birşey buldun değil mi
Nur'cum oğlun nasıl oldu
caninmi cekti yandanYa hortlak gosterir gecenin bi yarisi ya da sarma tatli Valla cok hainsin rabis ya Nasil canim cekti
Onlar beni böyle seviyorlarkötü bi insanim diyen sendin
kizlarda nekadan seviyordu seni yazik duygulariyla oynadin
Tamam canım haber verirsinCok sukur iyi gorunuyor nevosum Carsamba kontrolumuz vardi ama ben yarina aldim ,2 gun once 2 gun sonra me farkeder ,bakalim yarin film cekilcek sonucu ogrenince yazarim insh , Rabbimden oglum icin ve tum hastalar icin sifa diliyorum
Aminnnnn... Acil şifalar olsun nurum..Cok sukur iyi gorunuyor nevosum Carsamba kontrolumuz vardi ama ben yarina aldim ,2 gun once 2 gun sonra me farkeder ,bakalim yarin film cekilcek sonucu ogrenince yazarim insh , Rabbimden oglum icin ve tum hastalar icin sifa diliyorum
korkakmi demek istedin simdi banaAvukatıda yok ortadaBirde sıkıysa Mune'yi etiketleyerek çağırsın
Ne söylesem boş biliyorumSen mesajı istediğin tarafa çekebilirsinkorkakmi demek istedin simdi bana
Bence öyle demek istedikorkakmi demek istedin simdi bana
Korku filmi izlemem gerekiyor oda burda mümkün değilAslında korku filmi izlemek benim için korkutucu beni o sırada izleyenler için eğlenceli olabilir
İyi gecelerAllah rahatlık versinGüzel sohbetleriniz olsun hanımlar.. İyi geceler.opuyorum hepinizi..
yarin mutlaka yaz nurumCok sukur iyi gorunuyor nevosum Carsamba kontrolumuz vardi ama ben yarina aldim ,2 gun once 2 gun sonra me farkeder ,bakalim yarin film cekilcek sonucu ogrenince yazarim insh , Rabbimden oglum icin ve tum hastalar icin sifa diliyorum
güzel sey dersen cekmem belkiNe söylesem boş biliyorumSen mesajı istediğin tarafa çekebilirsin