O zaman biraz benimle uğraşmayı bırak Nur ile ilgilenzilli diyen benmiyim meziyetli olan nur
nura sürpriim olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman biraz benimle uğraşmayı bırak Nur ile ilgilenzilli diyen benmiyim meziyetli olan nur
nura sürpriim olucak
Nur bana öyle şeyler söylemezO senin gibi benim açığımı aramıyornurdan gün gelir sanada zilli derse napcan
öylemi ev noynu versene biBenden çok korkar zaten hiç sözümden çıkmaz
Ev telefonu kullanmıyoruzAma eşimin cep numarasını verebilirimöylemi ev noynu versene bi
nurlada bi iki ilgileniyorum nene gibi uyumaya kayboluyor iyi geceler bile demeden saygisizzO zaman biraz benimle uğraşmayı bırak Nur ile ilgilen
Cepten yetişemiyor ne yapsınnurlada bi iki ilgileniyorum nene gibi uyumaya kayboluyor iyi geceler bile demeden saygisizz
onun icinmi yakina yakina beni aiyordu kolonya diyeNur bana öyle şeyler söylemezO senin gibi benim açığımı aramıyor
daha iyi ekrandan resimli gönderirim enisteyeEv telefonu kullanmıyoruzAma eşimin cep numarasını verebilirim
Kolonya istemiş ayılmak içinBenimle ilgili olumsuz birşey yazmamışonun icinmi yakina yakina beni aiyordu kolonya diye
eee sen nasil yetisiyon örnek alsinlarCepten yetişemiyor ne yapsın
Cevabını buraya eklersen herkes görürAma herkesi etiketlemeyi unutmadaha iyi ekrandan resimli gönderirim enisteye
ozman kim kimden korkuyormus anlariz
Cepten bende yetişemem bu kadarPc de olunca yetişiyorumeee sen nasil yetisiyon örnek alsinlar
birde avukat olcaklar bunlarin tüm davalari yatar
kizi nasil bayiltiysan artikKolonya istemiş ayılmak içinBenimle ilgili olumsuz birşey yazmamış
Vuslat'ın bu ara işleri varmışkizi nasil bayiltiysan artik
Vuslat nenemizde bastonuyla tekleye tekleye geliyor
sen herseyle yetirsin ALLAH bi cene vermisCepten bende yetişemem bu kadarPc de olunca yetişiyorum
Ne yapayım en iyi yaptığım şey bu oluncasen herseyle yetirsin ALLAH bi cene vermis
ben arkalarda sürünmekten bi hal oluyorum
evet belli bendemi sendemi cene arkalardan hoplayarak geldimVuslat'ın bu ara işleri varmış
Ne yapsın sende çene çok yetişemiyor
Kim Nevoş mu kötü, güldürme benikizlarrrrrrr
@HanimKelesimiGetir @Feraceli -VUSLAT- @cimcimegfb @deadline @Margarikotin
nevosun kötü biri oldunu kabul etti sonunda
Arada pohpohlamak lazım ki ortalığı çok fazla karıştırma Takdik yani
mesaj sayindan belli zaten ben hala 20 bini bulamadimNe yapayım en iyi yaptığım şey bu olunca
Geldi kendisine soralımevet belli bendemi sendemi cene arkalardan hoplayarak geldim
ne isi varmis vuslatin