- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
bana deli dedi hakaret var ekran görüntüsünü aldim donuna varana kadar alcagim
artik avukatimla konusursun
Ben deli didim sen uzerine aldin Kendini ne de iyi biliyon kizzz zilli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana deli dedi hakaret var ekran görüntüsünü aldim donuna varana kadar alcagim
artik avukatimla konusursun
Yok Kakao'cum beni korkutmak için bahane arıyorNiye soruyon cayami gidecen.
Geçen gördüm nevrestem paylaşmış cimcimeyle görüntüler ne guldum valla..onlarla mi korkutacak seniYok Kakao'cum beni korkutmak için bahane arıyor
Neyse biz bilmiyormuş gibi yapalım
elimde çatalın hazır
Onlar korkutabileceklerini sanıyorlarAslında çok korkak biriyimAma o tarz şeylerden korkmuyorumGeçen gördüm nevrestem paylaşmış cimcimeyle görüntüler ne guldum valla..onlarla mi korkutacak seni
Nur'cum oğlun nasıl olduBiz bilmiyormus gibi yapsakta o kendiniii biliiiyoooorr Napalim yine tavana bakip uslik calalim nevoscum
kizlarrrrrrrNeyse buraya bir kötü yeter ikinciye gerek yok
O beyaz lahanalı olanı ayrı bir severim
sürpzizim olucakNiye soruyon cayami gidecen.
Allah'ım yarabbimYine birşey buldun değil mikizlarrrrrrr
HanimKelesimiGetir Feraceli @_VUSLAT_ cimcimegfb deadline @Margarikotin
nevosun kötü biri oldunu kabul etti sonunda
evde degilmi yaniEmin değilimGidip bakayım2 saat sonra gelirim
Tam olarak emin değilimevde degilmi yani
Korkma nurum hiç bişiy yapamaz bu hatun sıkıştımi ya muneee ya avukatBen deli didim sen uzerine aldin Kendini ne de iyi biliyon kizzz zilli
zilli dedi birde üstüne ömür boyu mapusda sürünceksinBen deli didim sen uzerine aldin Kendini ne de iyi biliyon kizzz zilli
He vallaa hain rabis benimde çektiYa hortlak gosterir gecenin bi yarisi ya da sarma tatli Valla cok hainsin rabis ya Nasil canim cekti
Avukatıda yok ortadaBirde sıkıysa Mune'yi etiketleyerek çağırsınKorkma nurum hiç bişiy yapamaz bu hatun sıkıştımi ya muneee ya avukat
Ahaaa gene mune dedi..zilli dedi birde üstüne ömür boyu mapusda sürünceksin
hem real hem sanalda Muneeeeee hakaret var