- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
- 798
Aynen oyle çünkü babasıyla uyaniyor saat 5;30 6 gbi
Akşam erken yatsınki uykusunuda alsın,sizde rahat rahat oturun yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam erken yatsınki uykusunuda alsın,sizde rahat rahat oturun yani..
Aynen oyle çünkü babasıyla uyaniyor saat 5;30 6 gbi
Çok erken uyanıyor yaa yatıp uyusa aslında biraz daha..
Çok nadirdir. Uyanmasin diye uyanir uyanmaz hemen dışarı çıkarız. Ama fayda etmiyor uyanip geliyor :))
Aaşm erken yatınca sabahta erken kalkıyor tabi alışmış birde..
Aynen babasina cekmis. Oda öyleymiş bebekkken . Ki halada oyle . Haftasonu bilene saat 8 de mutlaka ayakta olmalı yoksa kafa ağrısı oluyor;@
Anaaaaa ne işi var sabahın 8de ayakta olacak gitsin uyusun yaniii
benim adamda öyle oğluda ona çekmiş ve ben bir pazar uykusu nedir unuttum senelerdir..Işte abla cins bir huyu var :))) acaba ciddi diye bir kere 8:30 da kalkdirdim amanin aksama kadar adam çıldırdı kafa agrisindan . Hafta içi de en geç 6 da kalkmaya alışık ya 7 de kalktı diyelim uyuyup kaldik gene oyle kafa ağrısı çeker aksama kadar .
benim adamda öyle oğluda ona çekmiş ve ben bir pazar uykusu nedir unuttum senelerdir..
bende ve her pazar kovarım babasını, oğlunu gidin kahvaltı hazırlayın çağırın beni. diye ama ne mümkün Anneler kahvaltı kurar der oğlum bilirimki babası fişfikler..hasretim,yaa hasretim uykuyaaa..Aynen ya bide ben uykuyu çok severim
isyannnnnnbende ve her pazar kovarım babasını, oğlunu gidin kahvaltı hazırlayın çağırın beni. diye ama ne mümkün Anneler kahvaltı kurar der oğlum bilirimki babası fişfikler..hasretim,yaa hasretim uykuyaaa..
Benimkide cok gec uyuyor yaa hic iyi degil uyku duzenimizBugün geç uyudu 1,30 gbi normalde 12:30 da uyutuyorum ki aksam da erken uyusun diye . Gec uyudumu gece uyumuyor bize tad vermiyor
Benimkide cok gec uyuyor yaa hic iyi degil uyku duzenimiz
Bi kere kendisi uyudugunu goreemedim ona yanarim =)))sağlık lari yerinde olsun da Çekicez mecburÜstüne dustum mu iyi Oluyor çok sukur . Ama isim olduğu zaman aksıyor . Sonra eziyet ediyor . Bazen kendisinden uyuyor
Bi kere kendisi uyudugunu goreemedim ona yanarim =)))sağlık lari yerinde olsun da Çekicez mecbur
16 aylık canim senin ??Yok maşallah bazen benim oğlan uyuyup kalır . Senin ki ne kadarlık?
Merhaba =))Merhabayin :)
MirabaMerhabayin :)
Ayın 18 de 2 yi dolduruyoruz16 aylık canim senin ??