kimsenin kimseye saygısı yok bence boşa zaman kaybı tartışmakKimse lgbti yi alıp bağrına bas demiyo ki millete. Saygı duy! Herşeyden önce insan olduğu için saygı duy!
Geçen senelerde onur yürüyüşüne denk geldim istiklalde. Bu kadar eğlenceli ve renkli bi yürüyüş görmemiştim. Yazık ya...
pankartları hoş olmamış,önyargılılar,diğerleride,bence buna hazır değiliz,çok önceliklerimiz var,Kimse lgbti yi alıp bağrına bas demiyo ki millete. Saygı duy! Herşeyden önce insan olduğu için saygı duy!
Geçen senelerde onur yürüyüşüne denk geldim istiklalde. Bu kadar eğlenceli ve renkli bi yürüyüş görmemiştim. Yazık ya...
Bu soruları belki de defalarca kendime sordum, cevabım hep Evet oldu, aslında bu soruları kendimize sormaya gerek bile kalmazdı, çocuğumuzda dahil herkesin farklı bir karakteri olduğunu, herkesin bir birey olduğunu kabul etseydik ama maalesef özellikle çocuklarımızı doğdukları andan itibaren değiştirmeye çalışıyoruz, istediğimiz tokayı, elbiseyi giymesini, istediğimiz gibi davranmasını bekliyor, olmayınca da Asi, isyankar oldu diyoruz.İçi bomboş hoşgörü zırvalıklarına kapalıyım. Hoşgörüye önce kendi içimizde başlamalıyız. Başkaları hakkında konuşmak kolaydır. İlerde çocuğun böyle bir durumda olursa arkasında durabilir misin? Kendine dürüst davranabilir misin? Dünyaya getirdiğin insanı değiştirmeye çalışmadan koşulsuzca sevebilir misin? Ya da kardeşin/ablan/abin sana bu konuda dürüst davranıp itirafta bulunsa ona karşı hislerin değişmez mi? Bu soruların cevabı EVET ise tamam, olmuşsun demektir. İşte buna gerçek hoşgörü derim. Bu soruların benim açımdan cevabı evet elbette.
ne oldu kızPeh :)
Hunharca saygı duydum da az crypticim :))ne oldu kız
:)))))Dayak yememişlerMuhtemelen Çorum halkı LGBT'nin açılımını bilmediği için yırtmışlardır
Merak ediyorum bunlara saygi duyun diyenler ensest te de saygi duyuyor mu saygi denen kavramin mezhebi ne genis arkadaş..
Sonucta o da bir yonelim tercih degil her sapikliga bir meşrulastirilma yolu acilabilir saygi adi altinda..
Merak ediyorum bunlara saygi duyun diyenler ensest te de saygi duyuyor mu saygi denen kavramin mezhebi ne genis arkadaş..
Sonucta o da bir yonelim tercih degil her sapikliga bir meşrulastirilma yolu acilabilir saygi adi altinda..
Sapkınca derken? Size iğrenç geliyor erkek erkeğe kadın kadına sevişen ama üzgünüm sizinde kadın erkek olarak sevişmeniz onlara iğrenç geliyor.ben insanin kendi onuruna şerefine layik bir sekilde yasamasi gerektiginden yanayim.tabiki insanlarin tercihleri vardir gidip bir kadin kadinla erkek erkekle sapkinca yasamak istiyorsa buna kim engel olabilirki? hickimse yapmak isteyen nasil olsa bi sekilde yapar.ama bunu gecipte eglenceli gosterilerle mesrulastirmaya calismak normallestirmeye calismak iyi birsey degil.ben bunu kabul edemem.saygi duyamam.uzgunum.dini konular yazilabilseydi neden saygi duymadigimida yazardim.
Sapkınca derken? Size iğrenç geliyor erkek erkeğe kadın kadına sevişen ama üzgünüm sizinde kadın erkek olarak sevişmeniz onlara iğrenç geliyor.
saygı duymak zorundasınız saygı duymayıp napıcaksınız elinizden bişey gelmedine göre mecburen saygı duyuyorsunuz zaten
Sapkınca derken? Size iğrenç geliyor erkek erkeğe kadın kadına sevişen ama üzgünüm sizinde kadın erkek olarak sevişmeniz onlara iğrenç geliyor.
saygı duymak zorundasınız saygı duymayıp napıcaksınız elinizden bişey gelmedine göre mecburen saygı duyuyorsunuz zaten
Sen yazdımı anlamamışsın zatenbak sende soyluyorsun igrenc geliyor diye.doganin kanunu olan ciftlesme erkek ve disi bireyin birlikte olmasiyla olusur.bir birey bunu igrenc buluyorsa nedenine yaklasip bunu cozmek gerekir.