He bide doğada sadece erkek ve dişi çiftleşmiyor biraz araştırın doğadada eşcinsellik var zatenbak sende soyluyorsun igrenc geliyor diye.doganin kanunu olan ciftlesme erkek ve disi bireyin birlikte olmasiyla olusur.bir birey bunu igrenc buluyorsa nedenine yaklasip bunu cozmek gerekir.
Sen yazdımı anlamamışsın zatensiz sapıkça buluyorsunuz ama bu onlar için normal sizin durumunuzda onlar için anormal.
sen bir kadınla sevişmeyi düşün ne hissedersinlezbiyen bi kadında bir erkekle sevişmeyi düşünemiyor bi şunu anlamadınız gitti arkadaşımya
He bide doğada sadece erkek ve dişi çiftleşmiyor biraz araştırın doğadada eşcinsellik var zaten
hernekadar hos olmayan bir uslubla yazsanda cevap vereyim "anliyorum!".ve yineliyorum gosterilerle baska seylerle mesrulastirilimaya calisilmamali.doganin yapisi geregi hernekadar kendilerinin normal olduklarini dusunselerde normal degiller.ki bu konuda tibbi yaklasimlar var.terapiler vs.normale dondurme adina tipta care aramis buna.herneyse ne anlatmak istedigimde yorumlarimda gayet acik ve net.anlamak isteyene.hi bide oneride bulunucam bole bir yakiniz varsa ki bundan haberdarsaniz bos bir saygi duyma haline burunmeyin.durmayin kosun bir psikiyatriste goturun ona daha cok yardimci olacaksiniz.bende yorumlar bitti.daha fazla soleyecegim birseyde yok.hadi bakalim gunumuz aydin olsun banada tatli ruyalar...
3 senedir Onur Yürüyüşü'ne katılıyorum, babam en sonunda "kızım lezbiyensen söyle bak" dedi. "Değilim baba" dedim. "Olsun, olsan da benim kızımsın zaten" dedi.Annem ona keza.İçi bomboş hoşgörü zırvalıklarına kapalıyım. Hoşgörüye önce kendi içimizde başlamalıyız. Başkaları hakkında konuşmak kolaydır. İlerde çocuğun böyle bir durumda olursa arkasında durabilir misin? Kendine dürüst davranabilir misin? Dünyaya getirdiğin insanı değiştirmeye çalışmadan koşulsuzca sevebilir misin? Ya da kardeşin/ablan/abin sana bu konuda dürüst davranıp itirafta bulunsa ona karşı hislerin değişmez mi? Bu soruların cevabı EVET ise tamam, olmuşsun demektir. İşte buna gerçek hoşgörü derim. Bu soruların benim açımdan cevabı evet elbette.
açın biraz okuyun lütfen.hernekadar hos olmayan bir uslubla yazsanda cevap vereyim "anliyorum!".ve yineliyorum gosterilerle baska seylerle mesrulastirilimaya calisilmamali.doganin yapisi geregi hernekadar kendilerinin normal olduklarini dusunselerde normal degiller.ki bu konuda tibbi yaklasimlar var.terapiler vs.normale dondurme adina tipta care aramis buna.herneyse ne anlatmak istedigimde yorumlarimda gayet acik ve net.anlamak isteyene.hi bide oneride bulunucam bole bir yakiniz varsa ki bundan haberdarsaniz bos bir saygi duyma haline burunmeyin.durmayin kosun bir psikiyatriste goturun ona daha cok yardimci olacaksiniz.bende yorumlar bitti.daha fazla soleyecegim birseyde yok.hadi bakalim gunumuz aydin olsun banada tatli ruyalar...
Ben bu onur yürüyüşüne gerçekten çok saygı duyuyorum. Ama dün gördüğüm bi video midemi bulandırdı, 3 tane çıplak kadın var, tamamen çıplak, biri birine oral seks yapıyor. Herkesin içinde...
Aşk kazansın, seks değil. Ben şahsen her türlü aşkın olabileceğine yürekten inanıyorum, ama bu konuyu seks ile sapıklıkla bağdaştıranlara çok kızıyorum. Amacından sapıyor o zaman her şey.
ilkk kezz bendeSaygi kelimesinden illallah ettim
Evet benim de ziplamisti, gece gordum. Amac bu mu yani, rahatca seks yapmaksa onu zaten bi sekilde yapiyorlar. Ben isterim ki gercekten sevenlerin onur yuruyusu olsun bu.nasıl yani birbirlerinin içindemi ayy midem zıpladıı..
o senin kasdettiğin muhakkak vardırda az be güzelimm.. adı üstünde onur yürüyüşü ama yaptıkları hareketler ONURDAN çıkmış..Evet benim de ziplamisti, gece gordum. Amac bu mu yani, rahatca seks yapmaksa onu zaten bi sekilde yapiyorlar. Ben isterim ki gercekten sevenlerin onur yuruyusu olsun bu.
bu saydıklarınız zaten doğal yani doğada var olan şeyler. bunları yapmamaksa öğrenilmiş davranış kalıpları.Eşcinsellik yaradılıştan gelen bir durum evet,ama eşcinsel ilişki değil.Anatomik,sosyal,ahlaki,dini her açıdan sıkıntılı...Doğada oluyor olması her canlı türü için "doğal" olduğu anlamına gelmez.Aksi halde insanların istedikleri yere dışkılaması,yavrularını terk etmeleri hatta bazı durumlarda onları yemeleride doğal olurdu.
az değilsin heeKonuya girmişken birdaha saygı duyayim dedim bu ara çık fazla saygılı olduğum kendi gözümden kaçmadı
Summe hasa :)az değilsin hee
hazırım, renklerimi aldım çıkalım. onurlu onurlu yürüyelimSumme hasa :)
Ne diyorduk sare_sare saygı ! Yağmur yağdı gökkuşağı çıkar şimdi fotoğrafını çekip renklere saygı duymaya varsan benimle elimden tut gidelim hatta kizimin sulu boyasıni alıp renkleri karıştırarak evdeki musvetteden ibaret olan a4 kagitlarinin bos kisimlarina saygının resmini çizme teklifime de tav olduysan tadından yinmezsin ropdosambirimi geydim bekliyim
hazırım, renklerimi aldım çıkalım. onurlu onurlu yürüyelim