- 17 Mayıs 2023
- 729
- 394
-
- Konu Sahibi Yavrumveben
Yönetim ile durumu konuşmanız lazım. Geçmişte silinen konular oldu bu tarz nedenlerden dolayı hatırladığım kadarıyla.Kızlar iyi akşamlar.Eski eşim olcak insan burayı öğrendi mi şüpheliyim.burdakadi konular silinmiyormus düzenleme seçeneği ile konuyu silmek olur mu?bana zarar vermesinden korkuyorum. Üzerine kayıtlı silh oln birisi
Düzenleme yapınca geri gelir mi?mune ablaya yazdım ama cok korkuyorum bu durumdanE bu konuyu da açtınız ne anlamı kaldıbenzer durumda olan biri nick değiştirmişti ama konularına bi şey yapıldı mı bilmiyorum. Konuları dediğiniz şekilde silseniz de geri geliyor
Anladım sagolunSilsen bile hem ban yiyorsun hem tekrar konun yazılıyor.
Evet geliyor normalde ama dediğiniz durumda bi müsamaha gösterilir mi bilmiyorum.Düzenleme yapınca geri gelir mi?mune ablaya yazdım ama cok korkuyorum bu durumdan
Nasıl yani dışarıdan birinin görmemesi mümkün mü?Gizle konularını
Çok haklısınız ama insan bazen fikir almaya hgtiyac duyuyorYazınca suçlu oluyoruz da madem böyle bir durum var niye yazıp canını tehlikeye atıyorsun o zaman
Açtığın konuları gizleyebiliyorsun.Nasıl yani dışarıdan birinin görmemesi mümkün mü?
Nasıl gizleniyor ?Açtığın konuları gizleyebiliyorsun.
Denedim ama adım değişmiyor bulamadım.girisleri sıfırlama derken anlamadimKullanıcı adını değiştir acilen , telefondan da girişleri sıfırla
Anlattım bir üst mesajdaNasıl gizleniyor ?