- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.927
- 268
- Konu Sahibi Yavrumveben
Yahu adam sana niye zarar versin git babanın evine boşanalım dedi sende artık babanın evinde değil misin? ne diye zarar versin sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu gizleme diye bir opsiyon yok. En fazla profil herkese kapatılır ama üyeler yine de tüm mesajları görüntüleyebilir.Nasıl gizleniyor ?
Aslında isteyen kişi konularını silebilmeli..silinmemesi çok saçma..eş kişisinin burdaki konuyu merak edip araştırması da ayrı saçmalık..kadinlar hamamına bir erkek girmemeli değil mi?kadinlar kulübü burası ayoll..Yukarıda sağ üstte yuvarlak var ya oraya tıkla gizlilik de. Oradan hiçkimse olarak işaretle hepsini
Buraya yazılanları delil olarak göstermek ya da sonraki hamlesini öğrenmek için bakıyordur eşi. Yoksa ne olacak başka?Aslında isteyen kişi konularını silebilmeli..silinmemesi çok saçma..eş kişisinin burdaki konuyu merak edip araştırması da ayrı saçmalık..kadinlar hamamına bir erkek girmemeli değil mi?kadinlar kulübü burası ayoll..
Bazıları şunu yapıyor olabilir..konu açtım oku bak herkes bana hak verdi..adam da beni mi yazıyorsun diye delirmiş olabilir..Buraya yazılanları delil olarak göstermek ya da sonraki hamlesini öğrenmek için bakıyordur eşi. Yoksa ne olacak başka?
Nasıl ruh hastalarıyla evlisiniz ya.Kızlar iyi akşamlar.Eski eşim olcak insan burayı öğrendi mi şüpheliyim.burdakadi konular silinmiyormus düzenleme seçeneği ile konuyu silmek olur mu?bana zarar vermesinden korkuyorum. Üzerine kayıtlı silh oln birisi
BYahu adam sana niye zarar versin git babanın evine boşanalım dedi sende artık babanın evinde değil misin? ne diye zarar versin sana
Nasıl ruh hastalarıyla evlisiniz ya.
Kurtuluyorum az kaldı.Nasıl ruh hastalarıyla evlisiniz ya.
Konular silinemez yasak, yorumlara kapatabiliriz.Kızlar iyi akşamlar.Eski eşim olcak insan burayı öğrendi mi şüpheliyim.burdakadi konular silinmiyormus düzenleme seçeneği ile konuyu silmek olur mu?bana zarar vermesinden korkuyorum. Üzerine kayıtlı silh oln birisi
Cok teşekkür ederim ablaKonular silinemez yasak, yorumlara kapatabiliriz.
Sizde profilinizi gizleyebilirsiniz, linke tıklayın Kullanıcı İzinleri kısmındaki maddelerden “Sizinle özel konuşma yapabilir” dışındaki tüm maddeleri Hiç Kimse olarak düzenleyip Kaydet butonuna basın.
Bu işlem sonrası üyeler dahil kimse profiliniz üzerinden konu ve mesajlarınıza ulaşamaz.
Ayrıca siteye kullanıcı adı ve şifrenizi her seferinde elle girmeden otomatik giriş yapıyorsanız, otomatik giriş yapmayın siteden her çıkışınızda cihazınızın internet geçmişini silin.