Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

bende anlamadımmmm ne yazdığımı çözmeye çalışıyorummm
iyi o zamannn sevindim

sanada bu yakışır eylülüm dim dik ayakta durmak

yavrum benim iletinin içine yazmışsın lennn hayır eşim başak burcu çok temiz ve titizdir övünmek gibi olmasın o yüzden beni deli eder

bakalımmm kendini tanıtır mısın canımmm ben 22 yaşındyım istnbuldayım muhasebe bölümünde çalışıyorum

sanada bu yakışır eylülüm dim dik ayakta durmak

yavrum benim iletinin içine yazmışsın lennn hayır eşim başak burcu çok temiz ve titizdir övünmek gibi olmasın o yüzden beni deli eder

biliyom biliyom çaktırmaa senin iletinin içine karışmışş valllaaa ne vuruyonn
benimki kova da bir soruymm didimmmmm

:) ben tesekkur ederımmmm ezgi ben izmirden siz nerden nerelerden ay çok kalabalıksınız ne güzel

bende konyadann sevgi benn bunlar bana melake cadısı der ama sen sakın onlara uymaabeni tanımıyon mı gızz senn
he valla nazar değmesin topuğumaa ikinci topiğimi acımm dedim patladı gittii

iyi o zamannn sevindim

bakalımmm kendini tanıtır mısın canımmm ben 22 yaşındyım istnbuldayım muhasebe bölümünde çalışıyorum

26 yaşındayım evliyim canım afyonkarahisarda yaşıyorum 1,5 yaşında 1 kızım var adı ebrar kamuda çalışıyorum fabrika müdür sekreteriyim canım

biliyom biliyom çaktırmaa senin iletinin içine karışmışş valllaaa ne vuruyonn
benimki kova da bir soruymm didimmmmm

sonra beni es geçtin diyon dikkatli bakmasam kaynadı gittiydi arada neyse bi daha olmasın yavrum

:26::26::26::26: tamammmmm yeğen olmazz:26::26::26::26:
bak depüklerim seni haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…