Burada Yepyeni Sıcacık Arkadaşlık kurmak isteyenler,Buyrun Sevginin Topiğine :):)

evet tatlım malesef.. oıkuduğuın için değil bölümde sınır olduğu için
mesela kontenjansız bir bölüme gitsen kırılmazdı ama bu bölüm öyle olduğu için kırılıyoo:18::18:

hem açıktan okuyup hem örgünden devam edemiyormuyum gerçi öylede zor olur :KK43:( neyse o zaman bende bitirip bölümümle ilgili işlere bakıcam hukuk fakültesine geçildiğini duymuştum DGS ile ona hazırlanırım :))

onları ben yazarak giriyordum canım :nazar: yani ikonları görmeden , tanımlanmış kodlarını yazarak .çok dahice dimii :KK37: :KK37: :KK37:

çok dahice canım hayran kaldım resmen sana:KK33:

sus sus:KK53::KK53::KK53: hatırlatma heçç:KK53::KK53::KK53: ben seviyomm ama ya cok seviyommmm erkeğimii:KK17::KK17::KK17: eylülün ki farklı ama eylülünki eylülü cok üzüyooo:KK47::KK47::KK47:

aferinnn:KK53::KK53::KK53:

aman hep sev canım sevmek çok güzel bişey :KK55:

istememm ayrılık boynumu büksün
istemem aşkıma leke sürülsünn heytt bee:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: eylülüm benim inşallah biran önce düzelir su haliniz ya tamam ya devam dersiniz:KK47::KK47: ama ben sana dimm bu cocuk seni aldatıyo göreceksinn:KK19::KK19::KK19: anlattıkların göre:KK19::KK19:

heyttt beee :nazar::nazar: :KK14: sanmam ama öyle bir şey varsa hakkımı helal etmem bilirrr :KK4:

hem açıktan okuyup hem örgünden devam edemiyormuyum gerçi öylede zor olur :KK43:( neyse o zaman bende bitirip bölümümle ilgili işlere bakıcam hukuk fakültesine geçildiğini duymuştum DGS ile ona hazırlanırım :))

öyle yaparsın artık :)) sen nerelisin bakımmm o zaman genlde evdemi oluyosunn:KK51:
çok dahice canım hayran kaldım resmen sana:KK33:

aman hep sev canım sevmek çok güzel bişey :KK55:

öylee:KK17::KK17: ama bir o kadar da zor ve acı işte ah ah...
Senin evlilik nasıl gidiyor:KK6:

dert bendee yara bendeee :KK24::KK24: :KK1:

evet aynen öyle cannım özellikle olgunlaşmamış erkeklerde var buu :26:

hakkında hayırlısı olsun canım üzülme ağlama kendini yıpratma lütfen:KK19:

kızlaar ben göreve çıkıyoruum :KK4: akşam yine sanırsam galiba uğrarım buraya :KK16:

güle güle canım allah kolaylık versin
Ben kactim citirlar,sonra yazismak dilegiyle :KK5:

güle güle canım allaha emanet ol

öyle yaparsın artık :)) sen nerelisin bakımmm o zaman genlde evdemi oluyosunn:KK51:

öylee:KK17::KK17: ama bir o kadar da zor ve acı işte ah ah...
Senin evlilik nasıl gidiyor:KK6:

iyi kötü arası gidip geliyo canım ev aldıkk 1 hafta olacak cuma günü hayırlısıyla onun yüzünden tartışıyoruz bazen işte dedim ya çok iyidir ama tersi kötüdür eşimin canım çok çabuk sinirlenir herşeye işte bu yüzden sevmiyorum bu huyunu ya

bunu yapan insan hakkı helali düşünmez emin ol..
Bak sevgi dediydi diyeceksinn göreceksin bakk bunu yaz bir yere:KK19::KK19::KK19:
bilemiyorum nazar da aynısını diyor ama inşallah öyle olmaz tabii :26:
hakkında hayırlısı olsun canım üzülme ağlama kendini yıpratma lütfen:KK19:

güle güle canım allah kolaylık versin

güle güle canım allaha emanet ol

amin canım hepimiz için , üzülmemeye çalışıyorum :KK76::KK76:

iyi kötü arası gidip geliyo canım ev aldıkk 1 hafta olacak cuma günü hayırlısıyla onun yüzünden tartışıyoruz bazen işte dedim ya çok iyidir ama tersi kötüdür eşimin canım çok çabuk sinirlenir herşeye işte bu yüzden sevmiyorum bu huyunu ya

al benimkindende öyle:KK14::KK14: sinirlenince böyle varya tanıyamıyorum onuu:KK31::KK31:
burcu ne seninkinin tatlımmm kova mı yoksa:KK31:

hadi bakalımm göreceğizz şapşikk senii iki gldürüdmm senn:KK53::KK53::KK53:

al benimkindede öyle:KK14::KK14::KK14: sinirlenince sanki tanıyamıyorum onu bambaşka bri oluyoo:KK31::KK31::KK31:Seninkinin burcu ne canım kova mı yoksa:KK31::KK31:

mersinliyim :) yok evde değilim 2. mesleğimde var benim :) sigorta acentesinde çalışıyorum lise sonda staj için girmiştim liseyi bitirdim ama şimdi hala buradayım devam ediyorum işime çok çalışkanım benn :KK70:

Maşşalah kız daa bu yaştaaa amanın:nazar::nazar::nazar:
bura çalışan gızanlarla doldu:KK9::KK9:

sanada bu yakışır eylülüm dim dik ayakta durmak

hadi bakalımm göreceğizz şapşikk senii iki gldürüdmm senn:KK53::KK53::KK53:

yavrum benim iletinin içine yazmışsın lennn hayır eşim başak burcu çok temiz ve titizdir övünmek gibi olmasın o yüzden beni deli eder:KK4:

X