- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Niye onlar mal miBenim görümceler ne arar la nette
Niye ki yaslilar miBenim görümceler ne arar la nette
Evet, rahat rahat uyuyabilirim artıkoleyyu kodesten yirttik
Kici tirsmisdir.Gerci abisi karisini benm karsima cikarmadi yuzleselim karini getr dedik tmm dedi tek geldi adam nerde karn dedik bn getrmedim dedi artik o mi getrmedi kendisi mi gelmedi bilmyrm orasini
En iyi anlastigim burc cok uyumlu olurlar kendi iclerinde dengesiz ama cevreye dengeli ve merhametli olurlar birde gizemli birbguzellikleri vardirEvet, rahat rahat uyuyabilirim artık
Bu arada ben Terazi
Ay o bizmiymişizzEn iyi anlastigim burc cok uyumlu olurlar kendi iclerinde dengesiz ama cevreye dengeli ve merhametli olurlar birde gizemli birbguzellikleri vardir
Ben kovayim ama kovalarla hicc anlasamiyorum
Artik bil cunku terazilerin en iyi anlastigi burctur kovaAy o bizmiymişizz
Kendi içimde ağır dengesizim hem de
Kovaları hiç bilmiyorum ya
Hadi yaaArtik bil cunku terazilerin en iyi anlastigi burctur kova
Umursamaz eglenceli arkadas canlisi tipleriz iste
Niye onlar mal mi
Anca foto koymuyoruz gelin kkyada takiliyoruzşimdi ne desemki :)))
Sanmıyorum kk ya üye olcaklarını böyle platformlara anti sosyaller
Anca face foto koyar
Ohoo cok uzun bosverrr salla gitsnKici tirsmisdir.
Yuzlesmeye yuzu yoktur.
Ne yalti bu nazli karisi valla merake ttim ben de cok pis savas taktikleri var mevzuyu anlatirsan yardimci olabilirim bebek
Heee ondan kovayım diyonAnca foto koymuyoruz gelin kkyada takiliyoruz
Tesekuur ederim salicimOhoo cok uzun bosverrr salla gitsnyahu bu arada soylemeden edemeycgim her eve snden bir tane lazim valla cok eglencelisin sirinsin
HeeeHeee ondan kovayım diyon
Burcuma biile özendin hee miii
Malesef ki yok anca boyle platformlrda kaliyr kske kalmasaydi ama durum bu isteTesekuur ederim salicim
Nazliyida salla gitsin pislik kari
Ben burada herkesi cok seviyorum tabi bir kac hasmim var burada dabeni kibleyip kodese tiktiran
Keske reeldede boyle guzel arkadasliklar olsa ama malesef yok
Aboo eli masali elti ben bile korktumHenüz bir eltim yok ama elti adayiyim diyeyim. Keske burda tanisa beni. Herseyi acik acik yazdigim tek yer. En seffaf oldugum yer. Yalanim dolanim yok.
Gelecekteki eltime not: canim en sevdigim elticim. Akıllı ol aklini alirim çömez ben evleneli 5yil olmus gelip beni tahtimdan edemezsin valla sacini basini yolarim senin 1adim geride dur, 1dedigimi de ikiletme hee
Heee
Sendemi kovasin az yaklas hele iki kovaa hic anlamaz gelin
Senlee yarin gorusecez faceye oyle laf sokmali paylaismlar yaacam ki hepsi benden sana gitsin mevlanadan efenime soylim askin kapismaktan minumum anonim sozler paylasacamben buyuk gorumcen ayagini denk al
Aboo eli masali elti ben bile korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?