- 3 Şubat 2017
- 101
- 155
- 18
- 38
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
bence cıkmalı. hatta cıkıyordur.uzun zamandır konuları takip ediyorum da çok ayrıntılı şekilde hikayeler paylaşılıyor..
Bu siteye takılan tanıdıklarınız yok mu veya olması sizi endişelendirmiyor mu?
Ben de içimi dökmek herşeyi ayrıntılı anlatmak istiyorum ama ya biri çıkarsa tanıdık o zaman burada anlatmanın ne esprisi kalıyor özgür olamadıktan sonra diyorum.. Vazgeçiyorum..
Sadece meraktan açılmış bir konudur ama bu konuda hikayesi olanları da dinlemek isteriz..
Mesele birbirleri hakkında ayrı ayrı konu açmış iki elti burada karşılaşsagibi.. Komik geliyor.. Hem de
bence cıkmalı. hatta cıkıyordur.
ve hatta bence birbirlerine akıl bile veriyorlardır
aman nasıl görümce o öyle ıyy uzak dur diye...
ben bir kere kardeşimin eşi ile denk geldim sandım ama degilim demişti
bir kere aynı kişiyi tandıgım biri ile denk geldim. yani aynı kişiyi tanıyormuşuz.
benim için sorun yok... eltim yok görümcem yok kv var o yaşlı nete giremiyor
Burdadir belki yaz adini soyadiniahh keske eltim burda olsada beni tanisa ne guzel olurdu birde kendni bnden dinlerdi iste cirkef seyy
Burdadir belki yaz adini soyadini
Beni taniyan varsa yazsin ozelden :)
Benm adim saliha varsa burda yazsin tabii edepszligini herkes biliyor birde kk gorsunBurdadir belki yaz adini soyadini
Beni taniyan varsa yazsin ozelden :)
İnşallah aranız düzelir.. Üzüldüm şimdi..Benm adim saliha onun adi da nazli varsa burda yazsin tabii edepszligini herkes biliyor birde kk gorsun
Benim mesaj sayim az daha neler var3980 mesaj :))) senı kesın tanıyan vardır bı "tc" yazmamıssın anlaşılan :)))
Ayy düşünsene tanıyor ama gizliden ses çıkarmadan takip ediyor.. İçten içe gülüyor falan :)))
Ne duzelicek yaa onun yuzunden yuvam yikiliyordu benim birak duzelmesin asla zaten aslaaİnşallah aranız düzelir.. Üzüldüm şimdi..
eeettttSizi yazdıklarınızdan tanıyorum çok eglenceli bi insansınız :))) Allah tıkandıgınız noktalarda önünüzü açsın inşallah..
Hımm mesela sız o yuzden demekkı rahatsınız elti yyok görümce yok
Yaa duzenledin ama alinti yaptilar bir kere eltinin adini biliyoruz artik :)Benm adim saliha varsa burda yazsin tabii edepszligini herkes biliyor birde kk gorsun
Tanisalar ne olur ki ...ben fotoğraf ima kadar koymusum bir de...farketmez bana...herkes kendine baksın der geçerim. ..
Evt arkads alinti yapti biliyorum .. sorun degil esim yanimda duzenlemek zorunda kaldm benm icn hcccc sorn degl de o pimpirikli sil dedi napaymYaa duzenledin ama alinti yaptilar bir kere eltinin adini biliyoruz artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?