- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Aslanim bndeKizlar konuyla alakasiz ama burclariniz neben kovayin
Kiz susssssBan ban geliyooo
Gelene kdar bari muhabbet edek zaten knuyu sabh kapatacaklar nolurrr ban yemeyeyim ama yaaBan ban geliyooo
Bazısı çok geriyor gerçekten. Aldatanlarin şeyine ısırgan otu değsin diyip noktayı koyayımAynen öyle valla..
nerdeyse kocanı bırak ona gitsin dicekler
Ha koca bu durumda zaten bırakılmalı.Sonra ne nane yerse yesin
Ay yine geldi sinirlerim
1 senedr ban yemiyorumKonuyu geyige tasitsak berraat ederik
O kadar cok herturlu suctan ve kural ihlalinden ban yedim ki artik bu isin kompetani oldum
Aynen yaa. Bizim bi lmnt vardi ya. Geyik gibi geyik yaptik. Sahi ona noldu yaaKonuyu geyige tasitsak berraat ederik
O kadar cok herturlu suctan ve kural ihlalinden ban yedim ki artik bu isin kompetani oldum
Eee vakti gelmis o halde uslu uye seni1 senedr ban yemiyorum
Masallah kizEee vakti gelmis o halde uslu uye seni
Ayiptir soylemesi omrum kodeste gecti bu sitede
Bnimkinn abisiyle tartistim bn eltiylede eltiyle arama hc girmedi ama abisiyle girmistiBosey merak ediyroum simdi eltiyle siz sorun yasayinca eslerinzi giriyomu devreye
Gerci abisi karisini benm karsima cikarmadi yuzleselim karini getr dedik tmm dedi tek geldi adam nerde karn dedik bn getrmedim dedi artik o mi getrmedi kendisi mi gelmedi bilmyrm orasiniBosey merak ediyroum simdi eltiyle siz sorun yasayinca eslerinzi giriyomu devreye
O yok malesef yaa hcbr sosyal medya hesabi kullanmiyorz bizEbi esinimi kayirdida tartistin.
Bence o nazli karisiyla hiccc muhatap olma fesatliginda bogulsun kocisinle mutluluk pozlari paylas facede catlasin
Ebi esinimi kayirdida tartistin.
Bence o nazli karisiyla hiccc muhatap olma fesatliginda bogulsun kocisinle mutluluk pozlari paylas facede catlasin
Konu taşınmışşşşş
Yapıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?