- 3 Nisan 2011
- 676
- 38
- 118
- Konu Sahibi Kelebeksultan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Facede ad soyad var nasil inkar ettinBu sitede değl ama facebookta le manyak grubunda annemn amcasnn ogluyla denk gelmiştikbnim oldğmu bildi ama inkar ettim hala bişmiyo. :)
Hahaha bende onu anlamiyorum. Içimde bi elti eltiyle anlasamaz düşüncesi yerlesmis kizi sevsem de kavga edesjm var gibiAy bu eltielr niye anlasamaz benim bir tane yengem diger yengemi dovmustu![]()
Mrrrrve mrrrrve adıyla kayıtlıydım. Sadece gruplarda takılmak içindi :)Facede ad soyad var nasil inkar ettin![]()
Hahaha ben daha evkenmeden gorumce kv ve elti bermuda seytan ucgeninden nefret ediyorumHahaha bende onu anlamiyorum. Içimde bi elti eltiyle anlasamaz düşüncesi yerlesmis kizi sevsem de kavga edesjm var gibi![]()
Ahaha merve ne ic tin gece gece
Hemende yakaladınAhaha merve ne ic tin gece gece![]()
Kendimi bu kadar mesafeden anlatabilmisim ne mutlu bana...teşekkür ediyorum güzel betimlemenize. ...sanırım bazı konularda ikinci üyelik oluyormuş ama nasıl bilmiyorum. ..bir ona bakın kuralına kaidesine isterseniz. ..sevgiler size...Sizi de okumuştum çok duyguluydu.. Siz şeffafsınız zaten..
Herkese anlatamadıklarımızı anlatıyoruz ya daha çok burada o açıdan dedim..
Sizin gibi hanımefendı sahsıyetler mustesna :)) bız ergen takılıyoruz içimizde dinmeyen deli fırtınalar..
Yaw o degilde ben de gorumceyim acaba bizim gelinde bana uyuz oluyormudur
Acaba o da buraya uyemi
Kafamda deli sorular![]()
Yok valla hicc giciklik yapmadim hattta ben onu cok seviyorum oda seviyor dabne bileyim sanki gorumce sevilmezmis gibi geliyor:)Gıcıklık yapmadiysan neden uyuz olsun canım. Ama yem atabilirsin. Kadinlar klubu var bilion mu die
Aman diyim dikkat et kocası üyeliğini bulup , konulara cevap yazanları gördü KKben çok şey yazdım adan zye kocam okursa yandımgirdiğimi bilmiyo buraya başka hesap açtım kullanmıyorum bi kere yakaladı o hesapla açtım bişeyler okuyorum filan dedim bi daha girme dedi tamam dedim
![]()
Ben gorumcenim
Tanidim seni salis
Demek nazlicimla kavgalisin
Kk da demek aile sirlarimizi ifsa ettin bittin sen yarindan tezi yok aile meclisi tez toplana salisin ipi kesile![]()
anammm valla bekliyorum benimkinden herşeyi siliyorum ama adam dedektif gibi bi ara google da ne arattığımı bile görüyoduAman diyim dikkat et kocası üyeliğini bulup , konulara cevap yazanları gördü KK![]()
tek çocuk olsun mümkünseAha eltiler sac bas yolusur simdi
Ya ben bekarim ama evlensem cok resmi olacam simdiden radikal kararlarim var kk sayesinde gorumce kv ve elti bermuda seytan ucgeninden simdiden nefret ediyorum![]()