Burada yazdıklarınızdan sizi tanıyan akraba yakın eş dost çıktı mı

Resmiyet güzel şey ya tavsiye ederim
Eltimle toplasan 10 kere konuşmamışımdır. 1,5 sene oldu evleneli.
Zaten uzağız
Uzak olmasi guzelde ben nasl resmi olurum onu bilmiyoum cok konusup cok gulen bir tipimde
Ablama gecen agir basli hanim hanimik olamadim kodum bozuk galiba dedim kizim bi git zaten ilk gorunuste soguk nevalesin ortama isininca konusyon sal gitsin dedi

Ben de öyleyim. Bu yüzden herkes beni kibirli sanar ama alakam yok.
Ne bilim gerek görmedikçe arayıp sormuyorum.bayramdan bayrama yani..
biraz en baştaki duruşuna bağlı o

O değil de yemin edıyorum bazen gençken aşık oldugum adamın hanımın acaba burada mı dıye konuları o gozle okuyorum hani kötü bişey okusam içim rahatlıycak
Aa yalnız değilmişim. Bazen ben de beni boynuzlayan eski sevgilimin aldatildigini bile bile devam eden sevgilisine denk geliyor muyum diyorum. Ben onurumla bitirdim o devam etti çünkü , kuyruk acısını yaşayan tek ben miyim diye meraklanmiyor değilim. Umarım bir gün buraya konu acar , ben de istemeden aman bırak o sirifsizi diye yorum yaparım

Kişi kendin den bilir işi demişler bazen ben de ne oluyoruz ya hu diyorum o yorumlara
Aynen öyle valla..
nerdeyse kocanı bırak ona gitsin dicekler
Ha koca bu durumda zaten bırakılmalı.Sonra ne nane yerse yesin
Ay yine geldi sinirlerim

Konulardan ziyade profil mesaj kısmını Twitter gibi kullandığım için, okuyan kişiler ohaa bu cogni değil mi ya diye tanıyabilir. Lakin kimseye "yakalanmadım" henüz. Yakalamış ama bana söylemeyenlere de teesüflerimi bildiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…