- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Ahh ahh unvrsteyi dondurdum okuyamadm bn o degilimYa o degilde salis benm cok sevsigim bir arkadasim vardi acaba omusun diye dusundum unvden kankamdi derken koptuk omusun dogru soyle
Eltini degilde belki kankani buldun
Yalnız bu kız nie bana Nazlı dedi diyip duruyorum iki saattirBaskan uyuyor galiba nazli o yuzden rahatiz ins. Uyanmaz
Sorma cok sansliyimSaliş ne şanslı çıktın hem arayansın hem aranan
Kişi kendin den bilir işi demişler bazen ben de ne oluyoruz ya hu diyorum o yorumlaraAman amannnnn
Ama şu bazen ikinci kadını koruyan tiplerden şüphelenmiyor değilim
Uzak olmasi guzelde ben nasl resmi olurum onu bilmiyoum cok konusup cok gulen bir tipimdeResmiyet güzel şey ya tavsiye ederim
Eltimle toplasan 10 kere konuşmamışımdır. 1,5 sene oldu evleneli.
Zaten uzağız
Öpüyorum canim seni her kimsen artikİyi geceler kızlar. Belkide kuzenim , belki de kankamsınız.belki de halamsınız Bilemedim şimdi
Bende eski nickimde ilk bulusma heyecani ile yazarken buraya, adamin calistigi yeri adresini, ilini,meslegini yazmistim.
O ne ki
Sen slaisin eltisi nazli degilmisinYalnız bu kız nie bana Nazlı dedi diyip duruyorum iki saattir
Saliha bu nazli ne yalpti kiz sana.
Bu arada kankam salis dedim kiz olu taklidi yapiyorbenm kim oldugumu bilsen salicigim cok sevibirdin
Ben de öyleyim. Bu yüzden herkes beni kibirli sanar ama alakam yok.Uzak olmasi guzelde ben nasl resmi olurum onu bilmiyoum cok konusup cok gulen bir tipimde
Ablama gecen agir basli hanim hanimik olamadim kodum bozuk galiba dedim kizim bi git zaten ilk gorunuste soguk nevalesin ortama isininca konusyon sal gitsin dedi
Aa yalnız değilmişim. Bazen ben de beni boynuzlayan eski sevgilimin aldatildigini bile bile devam eden sevgilisine denk geliyor muyum diyorum. Ben onurumla bitirdim o devam etti çünkü , kuyruk acısını yaşayan tek ben miyim diye meraklanmiyor değilim. Umarım bir gün buraya konu acar , ben de istemeden aman bırak o sirifsizi diye yorum yaparımO değil de yemin edıyorum bazen gençken aşık oldugum adamın hanımın acaba burada mı dıye konuları o gozle okuyorum hani kötü bişey okusam içim rahatlıycak
Aynen öyle valla..Kişi kendin den bilir işi demişler bazen ben de ne oluyoruz ya hu diyorum o yorumlara
Aman öp gitsin kızÖpüyorum canim seni her kimsen artik
Bilmem gorusmedik ondan sonra.Giden olmuş mu adamın kapısına
Komıkmiş ciddenn yaa
Ban ban geliyoooKizlar konuyla alakasiz ama burclariniz neben kovayin
Ohaa bu coghnii aha buldum seniKonulardan ziyade profil mesaj kısmını Twitter gibi kullandığım için, okuyan kişiler ohaa bu cogni değil mi ya diye tanıyabilir. Lakin kimseye "yakalanmadım" henüz. Yakalamış ama bana söylemeyenlere de teesüflerimi bildiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?