- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Tek cocugu nerden bualyim cocuk esirgemede filan buyumus olmasi lazimtek çocuk olsun mümkünseçok dikkat et iyi insanlar olsunlar:))
Eski kaynanana soylemistir ozamanEvetttt
Çıkmaz mı , eski kaynanamın komşusu cıktı
Sanmıyorum kız benım tarafımdaymısEski kaynanana soylemistir ozaman
kv gorumce elti problemi istem,yosan öyle yapTek cocugu nerden bualyim cocuk esirgemede filan buyumus olmasi lazim
eee sonra ne olduEvetttt
Çıkmaz mı , eski kaynanamın komşusu cıktı
Kızla zaten arkadastıkeee sonra ne oldu
sakıncalı biri değilmiş o zamanKızla zaten arkadastıkuzun zaman sonra konusmus olduk kısa bır sure
Acmiyorum sana artik kapi
Bence görümce sevilir yaa. Bnde olsaydi severdim yani. Isterdim olmasini. Ama abla deil kardeş. Ablalar bazen cadi olabiliyoYok valla hicc giciklik yapmadim hattta ben onu cok seviyorum oda seviyor dabne bileyim sanki gorumce sevilmezmis gibi geliyor:)
Ay ben kocayi bulsam gorumceyi sevmesemde oljrBence görümce sevilir yaa. Bnde olsaydi severdim yani. Isterdim olmasini. Ama abla deil kardeş. Ablalar bazen cadi olabiliyo
Ay biliyorm o konuyu ben bu sacmaliklari yazan gerizekalinin kocasiyim diye baslayi cunleye allah belanizi versinle bitirmistiValla bn öyle derdimi yazmadım bugüne kadar ama bn derdimi kolay kolay kimseye acmam zaten burda actiysamda bebek için konu acmisimdirtanıdık çıkanı da gördüm hatta burayı eşinden gizli kullanip kaynanasi hakkında agzina geleni verip kocasına yakalanani da gördüm burda kocası bize hakaret etmişti karısına hak verdik gaz verdik diye
Ay ben kocayi bulsam gorumceyi sevmesemde oljr
Koseleri iyi tutarim sevmezssem emsafe koyarim samimi olmam
Kardesimin eside beni seviyir ya hissediyorum hic kirmadik birbirmizi o uzulse ben daha cok uzulurum nazlim biri caceron degil.
ama erkeklerin yuku agir bu konuda esi kardesiyle anlasamazsa adam araDa kalir yani
Ay biliyorm o konuyu ben bu sacmaliklari yazan gerizekalinin kocasiyim diye baslayi cunleye allah belanizi versinle bitirmisti
Keske erkekler klubude olsa bizde orayi trollerdikkazen sube acsa keske
Aynen cakma harun abi nickleriyle hucumm ederdikHe hee neler demişti bize çok gulmustum o gun acsa keske kazene duyurulur açsın ilk işimiz oraya hücum etmek olur
Aynen cakma harun abi nickleriyle hucumm ederdik
Adam kul haki dedi size hakimi helal etmiyorum dedikoducular dedi bize
Bi tanidik hatta uyuz oldugum tanidik cikmiyoki konularina rastlasam gercekte diyemeidklerimi desem ama nerdeee bende o sans
Burda yer elmasi halama,portlek gozlu yengeme ve kuznelerime sesleniyorum birbirinizi yiyinn
yengen olma ihtimalim yok esimin buyuk yigeni yok halan da olamam abim yok kardesim yok kiz yoksa kuzeninmiyimAynen cakma harun abi nickleriyle hucumm ederdik
Adam kul haki dedi size hakimi helal etmiyorum dedikoducular dedi bize
Bi tanidik hatta uyuz oldugum tanidik cikmiyoki konularina rastlasam gercekte diyemeidklerimi desem ama nerdeee bende o sans
Burda yer elmasi halama,portlek gozlu yengeme ve kuznelerime sesleniyorum birbirinizi yiyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?