• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada yazdıklarınızdan sizi tanıyan akraba yakın eş dost çıktı mı

Aynen cakma harun abi nickleriyle hucumm ederdik:halay:
Adam kul haki dedi size hakimi helal etmiyorum dedikoducular dedi bizeo_O
Bi tanidik hatta uyuz oldugum tanidik cikmiyoki konularina rastlasam gercekte diyemeidklerimi desem ama nerdeee bende o sans:kızgın:
Burda yer elmasi halama,portlek gozlu yengeme ve kuznelerime sesleniyorum birbirinizi yiyinn:KK11:
Ya Allah askina bu konu silinmediyse konu basligi neydi

Ben hiç rastlamadım tanıdığa. Ama şüphelenip de biraz eşeleyince tanıdığım biri olmadığını anladıklarım oldu. Ben merak ediyorum acaba beni tanıyan var mıdır diye, varsa söylesin. :) Sanki mesleğim, yaşadığım yer, ve konularda yeri geldikçe kendimle ilgili verdiğim bilgilerden dolayı sankı şıp diye tanınacakmışım gibi geliyor :)) Gerçi tanıyan çıksa ne olur? Bir şey olmaz. Pek öyle çekincem yok, tanıyan biri istediği konumu okusun, umrumda olmaz. :)

Ay ben kocayi bulsam gorumceyi sevmesemde oljr:dondurma:
Koseleri iyi tutarim sevmezssem emsafe koyarim samimi olmam:deli:
Kardesimin eside beni seviyir ya hissediyorum hic kirmadik birbirmizi o uzulse ben daha cok uzulurum nazlim biri caceron degil.
ama erkeklerin yuku agir bu konuda esi kardesiyle anlasamazsa adam araDa kalir yani
bizim gelin de beni seviyo karşı taraf kötü olmayınca seviliyo ama benim görümcelerim küçük olmasına rağmen herşeye konuşuyolar uyuz oluyorum kibirli insanlar

Hahaha ben uzaktan severim sekerim almiyim kalsin :KK70: ya şu gorumceligi yari kaynanalik falan mi saniyolar acaba. Yani kötü olmalarina gerek yok biri onlara hatrlatsin :KK67:
bende görümceyim ama bazen dürtüyolar beni laf edesim geliyo :D abim zaten asla karıştırmaz kocalardan kaynaklı bence en çok da ama normalde de karışmam ben ya niye problem yaratayım ki evliliklerinde herkes böyle düşünse

bende görümceyim ama bazen dürtüyolar beni laf edesim geliyo :KK70: abim zaten asla karıştırmaz kocalardan kaynaklı bence en çok da ama normalde de karışmam ben ya niye problem yaratayım ki evliliklerinde herkes böyle düşünse

Evlilik 2kisi arasinda oluyor. Bunu bi kavrasalar keske. O isinize sokulan burnu keseceksin akli basina gelecek :sinirli:

Ayy ben de korkuyorum açıkçası. Ama amaaan bu zaten internetten pek anlamıyor rahatlığı ile döşüyorum. :halay:

Back
X