- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Kelebeksultan
-
Kiz saliha senmisinBenm adim saliha varsa burda yazsin tabii edepszligini herkes biliyor birde kk gorsun
Ne duzelicek yaa onun yuzunden yuvam yikiliyordu benim birak duzelmesin asla zaten aslaa
Hee kiz benim sen kimsiiiiinnnn yoksaaa yoksa elticigim misinKiz saliha senmisin
O değil ama benimHee kiz benim sen kimsiiiiinnnn yoksaaa yoksa elticigim misin
Yuzyuze bakmiyorum ayni sehirdeyiz hatta bir sokak var aramzda ama 1 senedr gormedim gormkte ostemiyorm gorsemde muhatap olmam zatenO kadar kötü insanlar var mı yaa..
Bi elti ne yapmış olabilir ki veya ne kadar müdahil olabilir..
Geçmiş olsun.. Zor bi durum olsa gerek hep yüzyüze bakacağın insanla bu durumu yaşamak..
aglayabilirim suan gülmekten: D
Ben gorumcenimHee kiz benim sen kimsiiiiinnnn yoksaaa yoksa elticigim misin
Numarami vereyim bariiiO değil ama benim
Aricam birazdan..
Yalnız Salihayi paylasamiyor elticiklerSaliha yı bulduk sıra eltisinİ bulmak da sonra da buluştırıcaz onları
Ben de gülme krizi yasadım sizi okuyunca
Gördün dimi sevgili görümceciğim arkamızdan neler konuşuyorBen gorumcenim
Tanidim seni salis
Demek nazlicimla kavgalisin
Kk da demek aile sirlarimizi ifsa ettin bittin sen yarindan tezi yok aile meclisi tez toplana salisin ipi kesile
Muge anli cozer bu isiSaliha yı bulduk sıra eltisinİ bulmak da sonra da buluştırıcaz onları
Ben de gülme krizi yasadım sizi okuyunca
Bak bak demiyor ki ben ararım.. pinti işteNumarami vereyim bariii
ahh keske eltim burda olsada beni tanisa ne guzel olurdu birde kendni bnden dinlerdi iste cirkef seyy
Kesin ipimiBen gorumcenim
Tanidim seni salis
Demek nazlicimla kavgalisin
Kk da demek aile sirlarimizi ifsa ettin bittin sen yarindan tezi yok aile meclisi tez toplana salisin ipi kesile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?