• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burada yazdıklarınızdan sizi tanıyan akraba yakın eş dost çıktı mı

Umarım çıkmaz cikarsa rezalet . Ben de şeyi merak ediyorum. Hanı aldatilma konulari çok ya bdvde ya ikinci kadınlar bilmeden esas kadına moral verip bırak o sirifsiz yüzünden moralini bozma vs diyorlar mıdır ? Diyorlarsa çok garip çünkü :confused:

Umarım çıkmaz cikarsa rezalet . Ben de şeyi merak ediyorum. Hanı aldatilma konulari çok ya bdvde ya ikinci kadınlar bilmeden esas kadına moral verip bırak o sirifsiz yüzünden moralini bozma vs diyorlar mıdır ? Diyorlarsa çok garip çünkü :confused:

O değil de yemin edıyorum bazen gençken aşık oldugum adamın hanımın acaba burada mı dıye konuları o gozle okuyorum hani kötü bişey okusam içim rahatlıycak :KK70::KK70:

O değil de yemin edıyorum bazen gençken aşık oldugum adamın hanımın acaba burada mı dıye konuları o gozle okuyorum hani kötü bişey okusam içim rahatlıycak :KK70::KK70:
He valla aynen bende;)
Simdi ben taa lisedeyken cok yakiskli bir platonik askim vardi gecen biri konu acmis esim cok yakiskli diye aha dedim buldim karisini :halay: sanki dunyadaki tek yakiskli oymus gibi:eek:

Aha eltiler sac bas yolusur simdi:KK67:
Ya ben bekarim ama evlensem cok resmi olacam simdiden radikal kararlarim var kk sayesinde gorumce kv ve elti bermuda seytan ucgeninden simdiden nefret ediyorum:KK4:
Resmiyet güzel şey ya tavsiye ederim :dondurma:
Eltimle toplasan 10 kere konuşmamışımdır. 1,5 sene oldu evleneli.
Zaten uzağız

Kızlar çok tatlısınız sizi seviyorum. Bizi üzen ölsün be nasıl kıyıyorlar anlamıyorum. Hayırlı geceler :KK36:

Kizlar allah iyiliginizi versin gece gece iyi güldüm :) iyi geceler diliyorumm :) elticikler görümcecikler neyseki bende çöpsüz üzümüm hiç biri yok :KK70:
İyi geceler kızlar. Belkide kuzenim , belki de kankamsınız.belki de halamsınız Bilemedim şimdi :KK53:

Aman amannnnn :skandal:
Ama bazen ikinci kadını koruyan tiplerden şüphelenmiyor değilim

Saliha bu nazli ne yalpti kiz sana.
Bu arada kankam salis dedim kiz olu taklidi yapiyor:bicak: benm kim oldugumu bilsen salicigim cok sevibirdin:63:

Back
X