- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi Kelebeksultan
Yalniz eltilerden biri kivirdi hemen gorumceye 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa olmadi bu simdi hicte pinti degilimBak bak demiyor ki ben ararım.. pinti işte![]()
Aha eltiler sac bas yolusur simdiBak bak demiyor ki ben ararım.. pinti işte![]()
Hain eltiYalniz eltilerden biri kivirdi hemen gorumceye![]()
Bu konu reyting rekorlari kirarBüyük buluşma birazdan![]()
Umarım çıkmaz cikarsa rezalet . Ben de şeyi merak ediyorum. Hanı aldatilma konulari çok ya bdvde ya ikinci kadınlar bilmeden esas kadına moral verip bırak o sirifsiz yüzünden moralini bozma vs diyorlar mıdır ? Diyorlarsa çok garip çünkü![]()
He valla aynen bendeO değil de yemin edıyorum bazen gençken aşık oldugum adamın hanımın acaba burada mı dıye konuları o gozle okuyorum hani kötü bişey okusam içim rahatlıycak![]()
Sorma güme gidicez diye çok korkuyorum ama tutamadım kendimiBu konu reyting rekorlari kirarins.baskanim uyumustur
![]()
Resmiyet güzel şey ya tavsiye ederimAha eltiler sac bas yolusur simdi
Ya ben bekarim ama evlensem cok resmi olacam simdiden radikal kararlarim var kk sayesinde gorumce kv ve elti bermuda seytan ucgeninden simdiden nefret ediyorum![]()
Baskan uyuyor galiba nazli o yuzden rahatiz ins. UyanmazSorma güme gidicez diye çok korkuyorum ama tutamadım kendimi![]()
Ya o degilde salis benm cok sevsigim bir arkadasim vardi acaba omusun diye dusundum unvden kankamdi derken koptuk omusun dogru soyle
Eltini degilde belki kankani buldun![]()
Kızlar çok tatlısınız sizi seviyorum. Bizi üzen ölsün be nasıl kıyıyorlar anlamıyorum. Hayırlı geceler![]()
İyi geceler kızlar. Belkide kuzenim , belki de kankamsınız.belki de halamsınız Bilemedim şimdiKizlar allah iyiliginizi versin gece gece iyi güldüm :) iyi geceler diliyorumm :) elticikler görümcecikler neyseki bende çöpsüz üzümüm hiç biri yok![]()
Aman amannnnnUmarım çıkmaz cikarsa rezalet . Ben de şeyi merak ediyorum. Hanı aldatilma konulari çok ya bdvde ya ikinci kadınlar bilmeden esas kadına moral verip bırak o sirifsiz yüzünden moralini bozma vs diyorlar mıdır ? Diyorlarsa çok garip çünkü![]()