- 8 Ağustos 2024
- 63
- -91
- 1
merhabalar annemin sağlığı ve sorumsuz kardeş diye bir konu paylaşmıştım görenler yorum yapanlara hala şaşkınım… yok uzaktaymışım yok emir veriyormuşum yok kardeşim hizmetçi mi yok ben neden yurtdışına gitmiştim yok niye evlenmişim. Yaşlarınızı soruyorum çünkü bu yorumları yapana 18 yaşında tipler herhalde aklı başında birileri böyle yorum yapamaz. Evet ailemi çok seviyorum ama evliliğimi eşimin nerde yaşayacağını onlara göre ben nasıl şekillendirebileyim? Kafayı mı yediniz o zaman yurtdışına gitmeseydin nasıl bir cümledir nasip işi bu.. birde şey diyen var 23 yaşında evlenmişssin sanane kardeşim reşit bir bireyim sana mı soracağım o sorumluluğu alabilmiştim kendime de güvenmişim. Yani bence şu dönemin insanları çok bencil rahatlığa alışmış ekmek düş ağzıma düş misali bir insanın annesine bakması çok zor olmamalı siz annenize hasta ilken bakınca hizmetçi olmuyorsunuz. Bunu içinizden gelerek yapmanız lazım gelmiyorsa zaten o sizin vicdanınız ile alakalı birşey ben anneme çok düşkünüm hergün konuşuyorum maddi olarak ta desteğim ama ben evliyim ve yalın bir yerde olsam hemen alacağım yanıma. Ne değişik tipler varya insan gerçekten kendi başına birşey gelmeden anlamazmış saçma sapan yorumlar yazıp durmuşlar. Annesine babasına düşkün herkes evleniyor siz evlenip gittikten sonra annenizi unutuyormuşsunuz size göre herşey mesafemi uzaktan yapamıyor musunuz mesela ben isterim ki bütün kardeşlerim de annemi düşünsün benim gibi ben orda olsam ona bile bırakmam ki işte gidemiyorum ama keyfi değil yAni şimdide yazın yaşlarınızı bakiyimmmn