Burada ben mi hatalıyım?

Asıl sorunu bunun cimrilik.
Cimri insanlar hayat yaşayanlar ya onlar gibi oluyor yada sinir hastasi.

Tam tersine temizliğe yardım etmeyi kendi istiyor çünkü ben vilada süpürge yaparken kapıları duvarları ciziyormusum dikkatli davranmiyormusum kendi yapar süpürge işini o yüzden yoksa ben yap demem yani

Sizi hatirladim ben. Kocaniz halıların ustune terlikle basmanizi istemiyordu. Actiginiz konularda yeterince tavsiye verildi bence size. Daha farkli bir tavsiye gelmez artik

O zaman eşinize bırakın tüm temizliği o yapsın. Hem sağ sol çizilmez (!) eşiniz bir ruh hastası bana kalırsa.

Çocuğunuzla siz ilgilenin,eşiniz temizlik yapsın. Dışarı çıkmanıza gerek yok, evde yapboz yapın,satranç öğretin mesela. Ya da evcilik oynayın. Eşiniz oda oda temizlerken siz sadece çocukla yer değiştirirsiniz.

Suna baksana yazik kadina. Haliya bastirmayan uye degilmis.

Yok o ben değilim neyse ki ona bsey demez benim eşim cimri ve herseye karışan biri o konularda açmıştım

Adam rehberlik ogretmeni birde. Meslegin icinde, obsesyonlarinin farkinda olmasi gerekir. Takintilarina sarilip yaşamaya devam ediyor. Bu adam degismez maalesef

Suna baksana yazik kadina. Haliya bastirmayan uye degilmis.

Adam rehberlik ogretmeni birde. Meslegin icinde, obsesyonlarinin farkinda olmasi gerekir. Takintilarina sarilip yaşamaya devam ediyor. Bu adam degismez maalesef
Adamda cocukluktan kalan seyler var nerde görsem tanırım malı cok kıymetli ailede büyğmüş dgru olan bu sanıyor.. ama mesleği hcbsey katamamamıs cok yazık

O baba degil. Baba musvettesi. Cocuk buyutmekten, cocuk psikolojisinden zerre anlamayan vicdansiz biri. Gidip terapi alsin tedavi olsun gercekten cok uzuldum kiziniz adina. Kizinizda biraktigi travmalari ve hasarlari farkina varabilecek bir kafa da degil belli ki .insallah kizinizi koruyabilirsiniz.

Kizim 11 aylik 2 aydir camasir makinesini , kurutma makinesini birlikte bosaltiyoruz. Camasirlari birlikte katliyoruz tabiki dagitiyor 1 saat suruyor onemli degil! Nedir bu takintilariniz ? Sizinde tavrinizin benzer oldugunu dusunuyorum gel birlikte bosaltalik diyin ne olacak ??

Adamda cocukluktan kalan seyler var nerde görsem tanırım malı cok kıymetli ailede büyğmüş dgru olan bu sanıyor.. ama mesleği hcbsey katamamamıs cok yazık

Ya maddi zorluk cekmisz yokluk görmüş ya da cimri ailelerin cocuklarinda oluyor bu. Evde zaten 1 tane esya var, ikincisini alamayiz kirma, zarar verme, cok pahali diyerek buyumus olabilir

Rehberlik öğretmeni mi?
Şaka olsa keşke mesleği.

Maalesef degil. Konu sahibi kendisi yazdi. O yuzden bu adam degismez dedim. Isin icinde olan bir adam kendindeki sorunun farkinda olmali. Ufak tefek seylerden bahsetmiyor konu sahibi. Adam herseyden rahatsiz oluyor. Ustelik meslegi geregi cocuklarla iletisim halinda olan bir adamin kendi cocugunu nasil yaraladigi umrunda bile degil. Bu adamin degismesi icin kafasina saksi falan dusmesi lazim

Baştan yaratılması lazım ayy cok korkunc ya

Allah'tan o kadar yapan bir çocuk değil yoksa ne olurdu evde bilmiyorum
Cocuk uyurken sakince konuşun bu problemleri eşinizle, anne baba ikiside tutarlı olmalı. Yoksa çocuk ya ozguvensiz olur yada babayı ve sizi takmaz büyüyünce.

Üzgünüm ama eşiniz eş olamamış size ..

Bence meslekle kişilik karistirilmamali.
Herkes aa mesleği bu mu diyor da.
Meslek okuduğun bolum ve atandigin işini yaptigin araç.
Meslekle karakter çok ayrı uçlarda.
Ben bunu doğru bulmuyorum.
Doktorlar sigara içmiyor mu mesela.
Erkek yada kadının evliliğinde en önemli sorun yetiştiği aile.
Bu adam yuzde 99 cimri ailede yetişmiş.
Mesela benim babam babasız büyümüş annesi eğitim görmemiş kadının biriydi.
Amcaları ile büyümüş vs.
Bu adamdan yüz numara baba olmuş.
Karakter başka birşey.
O yüzden aile çok önemli.
İsterse yüz tane üniversite oku.

Korumaya çalışıyorum ama illaki etkileniyor ve bu beni çok üzüyor. Ben de yanıma alırım zaten sabahtan akşama kadar her şeyi birlikte yaparız ama makineyi bosaltirken düğmeye dokunsun kızar bulaşık makinesinin kapağını hızlı kapatır kızar cekmeceden kaşık alır bastırıp durma cekmeceye der kızar elini yıkar suyu uzun süre açıp durma kızar. Ya dün eline çikolata almış eşim çocuğa uzatıyor kızım da gitti yemek istedi sonra eşim geri çekip kendi yemiş. İşi düşünce bak nasıl geliyor diyor bir de ruh hastası adam ya sen uzatırsan gelir tabiki çocuk o dedim fare mi bu uzatınca gelsin diyo çocuğun çocuk olduğunu kabul edemiyor put gibi dursun istiyor.

Esim tam tersi çok bol harcayan hatta haddinden fazla harcayan bir ailede yetişmiş ama kayinpeder de çok bencildir kimseyi sevmez sevemez hep küser 55 yaşında hala çocuklarına eşine sürekli kızar küser konuşmaz sadece kendini düşünür eşimin huylarını da babasına benzetiyorum aynı

Cocuk uyurken sakince konuşun bu problemleri eşinizle, anne baba ikiside tutarlı olmalı. Yoksa çocuk ya ozguvensiz olur yada babayı ve sizi takmaz büyüyünce.
Konuşmaz miyiz sürekli anlatıyorum bak çocuk içine kapanık olur bağırıp durma ben neden çocuğumuzu sana karşı doldurayım diyorum. Çocuk babasının yanına gitmez bana kızar neden gelmiyo yanıma dolduruyonuz mu çocuğu bana karşı diyo. Ya neden doldurayım babasına karşı diyorum sen iyi davran senin yanına gelir ama sen sürekli bağırıyorsun gelmek istemiyor diyorum. Kayınvalidem bile dedi bunlar şimdiden böyle anlaşamıyor büyüyünce nasıl anlascaklar dedi. Onlar bile görüyo çocuğa nasıl davranıyon o çocuk diye ama eşim anlamiyo

çok afedersiniz de siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz, ne bekliyorsunuz küçücük çocuktan annesi babası olarak?

daha 3 yaşında farkındasınız değil mi, atom mu parçalasın, ya da oyuncak bebek gibi sus pus mu otursun?

benim kızlarım da öyle ve hatta kek börek kurabiye yaparken muhakkak kendileri de bir el atar, tezgahı silerken küçük kızım elimden bezi alır ben yapacağım diye ki 4 yaşında daha, hiç aklıma çocuğumun hiperaktif olduğu olabileceği ya bunun için kızıma bağıracağım aklıma gelmedi gelmez de. çünkü çocuk bütün gün beni görüyor, ablasını görüyoru biz ne yapıyorsak o da onu eğlence görüyor kendince, o da yapmak istiyor ne var bunda ya

size akıl veremiyorum kusura bakmayın çünkü buradaki tek sıkıntılı eşiniz değil ne yazık ki

çocuk bu ya, dökecek saçacak elleyecek dağıtacak öyle öyle büyüyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…