Burada ben mi hatalıyım?

Eşinin terapiye ihtiyacı var.. sana bu kızı bana düşman ettin demesi hiç normal bir söz değil..

Hayır ben kızmam tam tersi çocuğa her şeyi yapsın öğrensin şimdiden isterim ama eşim kızıyor makineyi çocuk mu boşaltır sen neden hiç kızmıyorsun çocuğa diye bana kızar ben sınıf öğretmeniyim akşama kadar 30 çocukla baş ediyoruz evdeki 1 çocuğa kızarsam zaten kendime de kızarım eşimle farklı düşündügumuz için çatişıyoruz sürekli

Allah'tan o kadar yapan bir çocuk değil yoksa ne olurdu evde bilmiyorum

Benim de esim çok temiz düzenli ama ben onun yanında hayatta temizlik yapmam çünkü benim de oğlum her şey çok karışır ben silerim ben süpürürüm der aynı 3 yaşında sizde o yokken yapın temizliğinizi böylece hem kızın hem sen rahat bir gün geçirmiş olursunuz

Aynen katılıyorum. Mesela çocuk süpürge vb karıştıracak oynamak istiyor aslında. Eşim hemen atılır birlikte süpürürler. Hemde ne eğlence çıkar onlara. Olan bana olur. Temizlik bitmez. Yada ne bileyim çekmeceleri kurcalarken koşar gider yanına, tek tek çıkartır oynar onlarla. Ben kızarım dağıtmayın ortalığı diye. Eşim aldırmaz. Bazen toplarlar bazen başka bir oyuna geçip başka şeyler yaparlar. Bu yüzden çocuk onu daha çok seviyor. Ben kısıtlayıcı kötü anne oldum. Ama baba bir tane. Çünkü onunla yaramazlık dahil eğlenmesini iyi biliyor.

Eşinizde çocuğu nasıl sevmesi gerektiğini öğrenmeli. YouTube ta çocuk gelişimi vb bir sürü video var. Açıp izlesin.

Hata sende bence.
Yahu kardeşinin düğününe gelmiyorum demek ne alaka..
Konudan alakasız,anlamsız bir çıkış yapmissin.
Canını yakmak istemissin belli ki ancak bu seni hatalı çıkartmış.
Ayrıca kocan ev işlerinden de bunalmış olabilir.
Sürekli çocuğa cikisarak, senin onu ev işlerinden ayirmani bekliyor sanki.
Ben böyle hissettim.
Yani adam temizliği gönülsüz yapıp canı sikildiginda çocuğa patliyor gibi .

Çok saçma ama eşiniz sizi çocuktan kıskanıyor olabilir mi? Kızına sus de falan hayretler içerisindeyim. Eşiniz sorunlu acil destek alın çocuğunu bu şekilde rakip görmesine hayret ettim gerçekten.

Sizin eşinizle ilgili bir konunuz vardı sanki ama hatırlayamadım. Titizliğiyle mi ilgiliydi acaba? Bu arızalı adam düzelmez ki.

Kap kacak mı kırıyor, dolapları mı çiziyor, ne yapıyor ki bu kadar kuduruyor eşiniz? Çocuğun ellerini bağlamasa iyi. Put gibi oturmasını bekliyor sanırım.

Bana da bunu diyen kocayi gunde 50 kere bosarim valla ne demek meraklisin baska kisilere?
Konudaki problemden daha büyük bir problem bu.

Öyle demiyorum zaten demediğim için çıkıyor kavga anlatamıyorum ki eşime o çocuk anlamaz ne yapiyo ki diyorum ama yok senin yüzünden arsız oldu sen bana düşman ettin sürekli bana laf söylüyor
YouTube ya da instegramda pedegogların vidyoları oluyor. Onları açın birlikte izleyin. Bu konuda cahil büyük ihtimalle.

lutfen kötü anne oldugunuzu dusunmeyin..iki taraftan birinin gerekli oldugunda hayir demeyi bilmesi lazim.esiniz yapamiyorsa gorev size kaliyordur.varsin babaci olsun mutlu bi cocuk olsun da..

Öyle demiyorum zaten demediğim için çıkıyor kavga anlatamıyorum ki eşime o çocuk anlamaz ne yapiyo ki diyorum ama yok senin yüzünden arsız oldu sen bana düşman ettin sürekli bana laf söylüyor
3 yasinda bir cocugu herhangi bir sekilde birine dusman etmeniz mumkun degil zaten esiniz ne yasiyor bilmiyorum.acaba cocugunuza cok duskun oldugunuz veya butun ilgi onda oldugu icin bir cesit kiskanclik mi yasiyor? Veya okb hastasi mi illa ki heryer toplu olsun duzen bozulmasin kafasinda mi? Allah yardimciniz olsun yani ne denir bilemedim..

Biriniz iş yapın,diğeri de çocukla ilgilensin. Olması gereken bu bence. Çünkü ikiniz birden iş yaparken o yaştaki bir çocuk elini deterjana da sokabilir,kovayı da devirebilir,ağzına olmadık bir şeyi de atabilir. Ben bu yönden endişelenirim şahsen. Eşiniz çocukla sosyalleşsin,siz iş yapın. Karı-koca eşit iş yapacağız diye çocuğu azarlamayın,azarlanmasına göz yummayın yani. İkiniz aynı anda iş yapmak zorunda değilsiniz

Eşiniz akllını yitirmiş sanırsam, 3 yaşındaki çocuğa sürekli bağırıyor Şurda okuduğum erkeklerin hiçbir babalık vasfı olmadığını düşünüyorum artık. Çocuk bu tabi ki koşacak, kıracak dökecek, merak edecek oynayacak bu kadarcık tahammülü ollmayan da zaten çocuk sahibi olmamalı.

eşiniz eğer bu kadar takıntılıysa herkese hayatı zindan etmek yerine tedavisini olacak ama sanmıyorum ki bu yapıdaki biri "ben psikologa gideyim" filan desin. 3 yaşındaki çocukla kendini denk görüyor, dokunma diyince dokunmayacak elleme diyince ellemeyecek.. oldu. çocuk yaparken aklı neredeymiş? herkesin çocuğu put gibi oturuyor mu zannediyor bilemiyorum. öte yandan siz de hatalısınız. tartıştığınız konuyla eşinizin kardeşinin düğünü ne alaka? sırf zıtlaşmak için konuları birbirine karıştırıyorsunuz. zaten tüm bunlardan öte eşiniz "sen zaten meraklısının başkalarına" vs gibi cümleler kuruyor. yani bunu kendinize yedirip gece nasıl aynı yatakta yatıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…