Burada ben mi hatalıyım?

Bu ne cahillik ya. Hadi kitap okumayıp eğitimden bir haber kalmış ama sosyal medyada bile devamlı karşına psikologlar çıkıyor çocuk eğitimiyle ilgili insanları bilgilendiriyor. Hiç mi öğrenememiş çocuğun keşfetme merak etme evresinde olduğunu? Ayrıca bu ne biçim baba devamlı çocuğuyla kavga halinde.Ayy sinir oldum çok şey söylemek istiyorum.

İnanamıyorum bir de sınıf öğretmenisiniz lütfen eşinizi de eğitin. O da öğretmense düşer bayılırım artık

Çocugun yanında tartışmayın, ayrıca tek sorununuz çocuk değil eşinizin öfkesi altında başka sorunlar da var ...

Tam tersine temizliğe yardım etmeyi kendi istiyor çünkü ben vilada süpürge yaparken kapıları duvarları ciziyormusum dikkatli davranmiyormusum kendi yapar süpürge işini o yüzden yoksa ben yap demem yani

Esim temizlik yapmayı kendi istiyor ben süpürge yaparken vileda yaparken sağı solu çızıyormusum o yüzden ama sen yap işi desem de olmuyo süpürür geçer yada yarım bırakıp o da çıkar. Çocukla da çıkmıyor ki ben halledeyim işleri 2 gündür çocukla küs ya resmen elinden tutayım bi gezdirim birlikte vakit geçirelim asla yok içim o kadar yanıyor ki çocuğuma asla dayanamıyorum bir insan babasız olsa babam yok der ama benim kızımın başında öz babası var ama canı istemezse sevmiyo kucağına alıp öpüp koklamiyo bile

Çocugun yanında tartışmayın, ayrıca tek sorununuz çocuk değil eşinizin öfkesi altında başka sorunlar da var ...
Biraz önce kızım geldi anne ben musluğu açtım babam ondan mı kızdı diyor sen neden üzüldün diyor kavga etmek istemiyorum gerçekten ama evde böyle misafir gibi olmasına sinir oluyorum bazen dayanamıyorum dolup dolup bir an patlıyorum işte. Akşama kadar yemeği utusu bulaşığı her şeyi önüne hazır geliyor bir dediği iki olmaz işten gelir yatar yemek yer yatar elinde bir telefon dünyadan bir haber hiç yardım edilcek bsey var mı demez bi sofraya yardım edeyim demez hadi ses etmiyom bunlara yanımda dursa surekli bseye karışır çünkü. Yemek yer gider eline telefon alır yine yatar bi çocuğu alayım bseyler yapalım sarılalım demez bir gün olsun 3 senedir çocuğu alıp bugün de ben uyutayim sen dinlen biraz demedi. Akşama kadar çocuğun yemek bulaşık temizlik oyun banyo gezme her isi bende tabiki gocunmam o benim kızım bakamiyor değilim ama az da olsa bir ilgilensin istiyorum defalarca da söylüyorum ama yok asla dinlemiyor canı bsey yapmak istemyince kızıyor bağırıyor küsüyor bu işte.

Tam tersine temizliğe yardım etmeyi kendi istiyor çünkü ben vilada süpürge yaparken kapıları duvarları ciziyormusum dikkatli davranmiyormusum kendi yapar süpürge işini o yüzden yoksa ben yap demem yani

Adam manyamış sanırsam, Kadir Ezildi olarak yaşıyor ... valla çekilecek dert değil net konuş konu sahibesi ya çenesini kapalı tutup oturmayı bilsin ya da at evden gitsin.

Son düzenleme:
Esinizin ağzına kürekle vurasim geldi. 3 yasinda cocuk engellenmez. O yaş tam ozguven benmerkezci merakli oldugu yaslar. Eşiniz az cocuklara dair kitap okusun okumazsa dinlesin sesli kitaptan falan

Bu adamı baba yapan ve bu evliliğe hala devam eden sizsiniz biliyorsunuz dimi? Biraz da dönüp kendinize ben ne yapıyorum/yaptım diye sorsanız

Kızının ruh sağlığı için bu adam def et gitsin. Sen normalsin. Kızın normal çocuk. Hiperaktif değil. Yaramaz değil. Saygısız değil. Sadece çocuk. Eşin ruh hastası.
3 yaşında çocuktan saygı bekleyen rehber öğretmen olacak bu adamı Allah rızası için boşa. Git ailenin yanına yerleş mesleğin de varmış. Kız da büyümüş zaten kreşe gider gül gibi geçinir gidersiniz.
Tüylerim diken diken oldu okuyunca. Lütfen kızını bu muameleye maruz bırakma.lütfen.

Adam manyamış sanırsam, Kazir Ezildi olarak yaşıyor ... valla çekilecek dert değil net konuş konu sahibesi ya çenesini kapalı tutup oturmayı bilsin ya da at evden gitsin.
Gitmez ki ya çocuğu evi birak kendi git diyo yada ben gitmem diyo git çekişmeli boşanma davası aç 3 sene 5 sene sürsün gör diyo

Bu adamı baba yapan ve bu evliliğe hala devam eden sizsiniz biliyorsunuz dimi? Biraz da dönüp kendinize ben ne yapıyorum/yaptım diye sorsanız
Böyle bir adamı baba yapıp kızıma kötülüklerin en büyüğünü yaptığım için inanın her gün kahroluyorum ama bilemedim ki iste böyle biri olabilecegini severek evlendim 3 sene sonra bebek yaptık ama böyle biri değildi yani son 2 3 senede böyle manyaklasti iyice kaç defa ayrılmayı denedim ailemin yanına gittim geçen sene bir çözüm bulurum ayrılırım diye ayrılma yıkma yuvani dediler evi terkettim diye ben suçlu oldum babam hakkımı helal etmem habersiz iş yaparsan dedi kardeşim beni suçladı annem babam senin yüzünden hasta oldu diye yani o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki artık bsey yapmaya güç bulamıyorum kendimde ama kalsam da hem bana hem kızıma eziyet ediyo resmen bu adama dört dörtlük davranmak da ayrıca gururuma dokunuyo o bize neler yapiyo ama ben ona akşam ne yemek yapcam diye düşünüyorum

Hadi bu ailem arkamda değil, yalnızım olayını işi gücü kazancı, eğitimi olmayan biri söylese anlarım ama bir öğretmenin söylemesini anlayamam. Ailenizin size destek olması şart mı gerçekten? Kocayla aynı evde yaşayan sizsiniz aileniz değil. Sakin kafayla düşünüp gerekirse psikolojik destek alın. Bütün bir ömür bu adamla bu şekilde yaşayacak gücü bulabiliyorsanız boşanacak gücü de bılursunuz yeter ki kendinize İnan’ın.

Eski konulardan hatırladığım kadarıyla eşiniz cimri idi.
En çok çocuktan ziyade esyalar bozulacak yenisini almak zorunda kalırız diye kızıyordur.
Tedavi olması lazim ama bu kafayla zor.

Eski konulardan hatırladığım kadarıyla eşiniz cimri idi.
En çok çocuktan ziyade esyalar bozulacak yenisini almak zorunda kalırız diye kızıyordur.
Tedavi olması lazim ama bu kafayla zor.
Aynen öyle. Makinenin düğmesine dokunma bozulur televizyona dokunma çizilir. Çekmeceleri asılma kırılır. Ya arabaya biniyoruz ayağımızda ayakkabı var demi aman bir yere ayağınızı vurmayın kirlenir diyor her binisimizde üşenmeden yılmadan ya çocuk oto koltuğuna oturuyor ister istemez bazen ayağı degiyo bazen Dr bilerek yapiyo hemen bagiriyo eşim de yapma demiyom mu ben sana ayakkabiyla vurulur mu koltuğa diye. Ya ıslak mendille silince geçiyor diyorum ama yok sizde bir malın kıymetini bilmiyorsunuz diyor surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…