İnanamıyorum bir de sınıf öğretmenisiniz lütfen eşinizi de eğitin. O da öğretmense düşer bayılırım artıkHayır ben kızmam tam tersi çocuğa her şeyi yapsın öğrensin şimdiden isterim ama eşim kızıyor makineyi çocuk mu boşaltır sen neden hiç kızmıyorsun çocuğa diye bana kızar ben sınıf öğretmeniyim akşama kadar 30 çocukla baş ediyoruz evdeki 1 çocuğa kızarsam zaten kendime de kızarım eşimle farklı düşündügumuz için çatişıyoruz sürekli
Korkusundan yapamiyirdur belki de çocukAllah'tan o kadar yapan bir çocuk değil yoksa ne olurdu evde bilmiyorum
Çocugun yanında tartışmayın, ayrıca tek sorununuz çocuk değil eşinizin öfkesi altında başka sorunlar da var ...Sizlere yaşadığım bir olayı anlatıp akıl almak istiyorum. Daha önce de bahsetmiştim aslnda eşim surekli bana ve kızımıza bağırıp duruyor. Aslnda daha çok kıza. Kızım 3 yaşında biraz hiperaktif mi yoksa eşim mi çok titiz anlamıyorum da. Kızım her şeye karışmak istiyor ben bulaşık makinesi boşaltayim ona gelir bosaltacam der çamaşır bosaltim gelir bisaltir süpürge yapım bende supurcem der eşim de sürekli makineye dokunma çekmecelere dokunma bağırır. Ağlasa sus artık diye kızar bende eşime sürekli bağırıp durma çocuğa diye kızıyorum bizim kavga başlıyor işte. Dün yine bağırdı çocuğa bağırıp durma artık bi sakın ol dedim sen bana sus diyip durcana kızına sus de dedi hep bana sakin ol diyip durma dedi ve küstü. Konuşmadı dünden beri. Bugün sabah da kahvaltı yaptık temizlik yapicaz saolsun eşimde yardım eder süpürür ben silerim ama bizim temizlik de hep kavgayla biter. Başladı yine çocuğa çekmeceye dokunma onu bırak bunu bırak demeye. Ben laf söyleyip durma diyince de bana saymaya başladı bu çocuk senin yüzünden bana saygı duymuyo cemkirip duruyo demeye bende sen ona bagiriyon o da sana cevap veriyo dedim ben napim sizin ilişkinize dedim. Sen niye küsüp duruyon flan dedim. Kardeşinin bu hafta sonu düğünü var kavga ederken sinirle madem sen beni yok sayıyon bende gelmiyorum düğüne flan dedim. Gelmezsen gelme çocuğumla giderim bende dedi bende çocuğu da götüremezsin işine gelince çocuğun gelmeyince konusmuyon bile çocukla dedim. Tabi böyle tartışma büyüdü. Iste aileme karşı kinin ne ne yapiyo benim ailem flan dedi bende küsme demedim mi evde sana dedim sen neden küsüp beni yok sayıyon dedim. Aileme gidip anlaticam gerçek yüzünü görsünler dedi bende git anlat bende senin her şeyde kavga ettiğini sonra da küstüğünü anlatırım benim ailenle bir sorunum yok dedim. Sonradan pişman oldum aslnda neden böyle söyledim diye ama küsmesine çok sinir oldum. Ve her temizlik zamanı böyle yapıyor. Çocuğa bağırıp kızıyor sonra da senin yüzünden bana kötü davranıyor bu çocuk diyor. Sizce ben mi abarttım bu sefer çok mu ağır konuştum. Gerçekten ben çocuğu çok mu simartiyorum gerçekten çok ama çok yoruldum Kızım ve eşim arasında kalmaktan her hafta sonu kavga etmekten millet hafta sonu gelsin tatil yapayım der bizim her hafta sonu kavgayla geçer. Şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz dinlediginiz ve destek olduğunuz için çünkü dertlesecegim hiç kimsem yok gerçekten
Tam tersine temizliğe yardım etmeyi kendi istiyor çünkü ben vilada süpürge yaparken kapıları duvarları ciziyormusum dikkatli davranmiyormusum kendi yapar süpürge işini o yüzden yoksa ben yap demem yaniHata sende bence.
Yahu kardeşinin düğününe gelmiyorum demek ne alaka..
Konudan alakasız,anlamsız bir çıkış yapmissin.
Canını yakmak istemissin belli ki ancak bu seni hatalı çıkartmış.
Ayrıca kocan ev işlerinden de bunalmış olabilir.
Sürekli çocuğa cikisarak, senin onu ev işlerinden ayirmani bekliyor sanki.
Ben böyle hissettim.
Yani adam temizliği gönülsüz yapıp canı sikildiginda çocuğa patliyor gibi .
Esim temizlik yapmayı kendi istiyor ben süpürge yaparken vileda yaparken sağı solu çızıyormusum o yüzden ama sen yap işi desem de olmuyo süpürür geçer yada yarım bırakıp o da çıkar. Çocukla da çıkmıyor ki ben halledeyim işleri 2 gündür çocukla küs ya resmen elinden tutayım bi gezdirim birlikte vakit geçirelim asla yok içim o kadar yanıyor ki çocuğuma asla dayanamıyorum bir insan babasız olsa babam yok der ama benim kızımın başında öz babası var ama canı istemezse sevmiyo kucağına alıp öpüp koklamiyo bileBiriniz iş yapın,diğeri de çocukla ilgilensin. Olması gereken bu bence. Çünkü ikiniz birden iş yaparken o yaştaki bir çocuk elini deterjana da sokabilir,kovayı da devirebilir,ağzına olmadık bir şeyi de atabilir. Ben bu yönden endişelenirim şahsen. Eşiniz çocukla sosyalleşsin,siz iş yapın. Karı-koca eşit iş yapacağız diye çocuğu azarlamayın,azarlanmasına göz yummayın yani. İkiniz aynı anda iş yapmak zorunda değilsiniz
Evet biz 2 senedir eşimle hiçbir konuda anlaşamıyoruz zaten tek sorunumuz bu değil yani bu da sorunlarimizdan biri sadece ama çok büyük bir sorunÇocugun yanında tartışmayın, ayrıca tek sorununuz çocuk değil eşinizin öfkesi altında başka sorunlar da var ...
Evet o da öğretmen hem de rehber öğretmen ama gel gör ki terzi kendi söküğünü dikemiyorİnanamıyorum bir de sınıf öğretmenisiniz lütfen eşinizi de eğitin. O da öğretmense düşer bayılırım artık
Biraz önce kızım geldi anne ben musluğu açtım babam ondan mı kızdı diyor sen neden üzüldün diyor kavga etmek istemiyorum gerçekten ama evde böyle misafir gibi olmasına sinir oluyorum bazen dayanamıyorum dolup dolup bir an patlıyorum işte. Akşama kadar yemeği utusu bulaşığı her şeyi önüne hazır geliyor bir dediği iki olmaz işten gelir yatar yemek yer yatar elinde bir telefon dünyadan bir haber hiç yardım edilcek bsey var mı demez bi sofraya yardım edeyim demez hadi ses etmiyom bunlara yanımda dursa surekli bseye karışır çünkü. Yemek yer gider eline telefon alır yine yatar bi çocuğu alayım bseyler yapalım sarılalım demez bir gün olsun 3 senedir çocuğu alıp bugün de ben uyutayim sen dinlen biraz demedi. Akşama kadar çocuğun yemek bulaşık temizlik oyun banyo gezme her isi bende tabiki gocunmam o benim kızım bakamiyor değilim ama az da olsa bir ilgilensin istiyorum defalarca da söylüyorum ama yok asla dinlemiyor canı bsey yapmak istemyince kızıyor bağırıyor küsüyor bu işte.Çocugun yanında tartışmayın, ayrıca tek sorununuz çocuk değil eşinizin öfkesi altında başka sorunlar da var ...
Tam tersine temizliğe yardım etmeyi kendi istiyor çünkü ben vilada süpürge yaparken kapıları duvarları ciziyormusum dikkatli davranmiyormusum kendi yapar süpürge işini o yüzden yoksa ben yap demem yani
Esinizin ağzına kürekle vurasim geldi. 3 yasinda cocuk engellenmez. O yaş tam ozguven benmerkezci merakli oldugu yaslar. Eşiniz az cocuklara dair kitap okusun okumazsa dinlesin sesli kitaptan falanSizlere yaşadığım bir olayı anlatıp akıl almak istiyorum. Daha önce de bahsetmiştim aslnda eşim surekli bana ve kızımıza bağırıp duruyor. Aslnda daha çok kıza. Kızım 3 yaşında biraz hiperaktif mi yoksa eşim mi çok titiz anlamıyorum da. Kızım her şeye karışmak istiyor ben bulaşık makinesi boşaltayim ona gelir bosaltacam der çamaşır bosaltim gelir bisaltir süpürge yapım bende supurcem der eşim de sürekli makineye dokunma çekmecelere dokunma bağırır. Ağlasa sus artık diye kızar bende eşime sürekli bağırıp durma çocuğa diye kızıyorum bizim kavga başlıyor işte. Dün yine bağırdı çocuğa bağırıp durma artık bi sakın ol dedim sen bana sus diyip durcana kızına sus de dedi hep bana sakin ol diyip durma dedi ve küstü. Konuşmadı dünden beri. Bugün sabah da kahvaltı yaptık temizlik yapicaz saolsun eşimde yardım eder süpürür ben silerim ama bizim temizlik de hep kavgayla biter. Başladı yine çocuğa çekmeceye dokunma onu bırak bunu bırak demeye. Ben laf söyleyip durma diyince de bana saymaya başladı bu çocuk senin yüzünden bana saygı duymuyo cemkirip duruyo demeye bende sen ona bagiriyon o da sana cevap veriyo dedim ben napim sizin ilişkinize dedim. Sen niye küsüp duruyon flan dedim. Kardeşinin bu hafta sonu düğünü var kavga ederken sinirle madem sen beni yok sayıyon bende gelmiyorum düğüne flan dedim. Gelmezsen gelme çocuğumla giderim bende dedi bende çocuğu da götüremezsin işine gelince çocuğun gelmeyince konusmuyon bile çocukla dedim. Tabi böyle tartışma büyüdü. Iste aileme karşı kinin ne ne yapiyo benim ailem flan dedi bende küsme demedim mi evde sana dedim sen neden küsüp beni yok sayıyon dedim. Aileme gidip anlaticam gerçek yüzünü görsünler dedi bende git anlat bende senin her şeyde kavga ettiğini sonra da küstüğünü anlatırım benim ailenle bir sorunum yok dedim. Sonradan pişman oldum aslnda neden böyle söyledim diye ama küsmesine çok sinir oldum. Ve her temizlik zamanı böyle yapıyor. Çocuğa bağırıp kızıyor sonra da senin yüzünden bana kötü davranıyor bu çocuk diyor. Sizce ben mi abarttım bu sefer çok mu ağır konuştum. Gerçekten ben çocuğu çok mu simartiyorum gerçekten çok ama çok yoruldum Kızım ve eşim arasında kalmaktan her hafta sonu kavga etmekten millet hafta sonu gelsin tatil yapayım der bizim her hafta sonu kavgayla geçer. Şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz dinlediginiz ve destek olduğunuz için çünkü dertlesecegim hiç kimsem yok gerçekten
Böyle terzi hiç bir söküğü dikemez. Bariz bu adam sorunlu.En acilinden tedavi görmeliEvet o da öğretmen hem de rehber öğretmen ama gel gör ki terzi kendi söküğünü dikemiyor
Gitmiyo ki gitse defalarca ayrılma gündeme geldi zaten evi çocuğu bırak sen git diyor bana ama gören sanki baba sancak bu adamı donup de çocuğa faln bakmaz bi etkinlik yapalım kitap okuyalım demez bazı günler kızınca kucağına alıp sevmez bile 3 yaşındaki çocuğa da küser senin yaptığını üvey baba olsa yapmazdı diyorum alttan alıp özür dileyecegine git o zman üvey baba bul diyor meraklısın zaten başkasıyla birlikte olmaya diyor
Gitmez ki ya çocuğu evi birak kendi git diyo yada ben gitmem diyo git çekişmeli boşanma davası aç 3 sene 5 sene sürsün gör diyoAdam manyamış sanırsam, Kazir Ezildi olarak yaşıyor ... valla çekilecek dert değil net konuş konu sahibesi ya çenesini kapalı tutup oturmayı bilsin ya da at evden gitsin.
Böyle bir adamı baba yapıp kızıma kötülüklerin en büyüğünü yaptığım için inanın her gün kahroluyorum ama bilemedim ki iste böyle biri olabilecegini severek evlendim 3 sene sonra bebek yaptık ama böyle biri değildi yani son 2 3 senede böyle manyaklasti iyice kaç defa ayrılmayı denedim ailemin yanına gittim geçen sene bir çözüm bulurum ayrılırım diye ayrılma yıkma yuvani dediler evi terkettim diye ben suçlu oldum babam hakkımı helal etmem habersiz iş yaparsan dedi kardeşim beni suçladı annem babam senin yüzünden hasta oldu diye yani o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki artık bsey yapmaya güç bulamıyorum kendimde ama kalsam da hem bana hem kızıma eziyet ediyo resmen bu adama dört dörtlük davranmak da ayrıca gururuma dokunuyo o bize neler yapiyo ama ben ona akşam ne yemek yapcam diye düşünüyorumBu adamı baba yapan ve bu evliliğe hala devam eden sizsiniz biliyorsunuz dimi? Biraz da dönüp kendinize ben ne yapıyorum/yaptım diye sorsanız
Böyle bir adamı baba yapıp kızıma kötülüklerin en büyüğünü yaptığım için inanın her gün kahroluyorum ama bilemedim ki iste böyle biri olabilecegini severek evlendim 3 sene sonra bebek yaptık ama böyle biri değildi yani son 2 3 senede böyle manyaklasti iyice kaç defa ayrılmayı denedim ailemin yanına gittim geçen sene bir çözüm bulurum ayrılırım diye ayrılma yıkma yuvani dediler evi terkettim diye ben suçlu oldum babam hakkımı helal etmem habersiz iş yaparsan dedi kardeşim beni suçladı annem babam senin yüzünden hasta oldu diye yani o kadar yalnız ve çaresiz kaldım ki artık bsey yapmaya güç bulamıyorum kendimde ama kalsam da hem bana hem kızıma eziyet ediyo resmen bu adama dört dörtlük davranmak da ayrıca gururuma dokunuyo o bize neler yapiyo ama ben ona akşam ne yemek yapcam diye düşünüyorum
Aynen öyle. Makinenin düğmesine dokunma bozulur televizyona dokunma çizilir. Çekmeceleri asılma kırılır. Ya arabaya biniyoruz ayağımızda ayakkabı var demi aman bir yere ayağınızı vurmayın kirlenir diyor her binisimizde üşenmeden yılmadan ya çocuk oto koltuğuna oturuyor ister istemez bazen ayağı degiyo bazen Dr bilerek yapiyo hemen bagiriyo eşim de yapma demiyom mu ben sana ayakkabiyla vurulur mu koltuğa diye. Ya ıslak mendille silince geçiyor diyorum ama yok sizde bir malın kıymetini bilmiyorsunuz diyor surekliEski konulardan hatırladığım kadarıyla eşiniz cimri idi.
En çok çocuktan ziyade esyalar bozulacak yenisini almak zorunda kalırız diye kızıyordur.
Tedavi olması lazim ama bu kafayla zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?