Bupsi'nin Evi

evin çok güzel yatak oda takımın aynı benim kinden çok güzel gül güle otur nereden aldığı merak ettim yatak odanı ben inegölden almıştım

herşeyin çok güzel ama en çok salondaki fotograflıgına bayıldım güle güle kullan herşeyini

çok güzel ve zevkle döşenmiş bir ev. daha öncede görmüş gibiyim evinizi. daha öncede paylaşmışmıydın canım? ama bu kadar detaylı değildi galiba.

evin çok şık hayran kaldım salonun siyah beyaz yeşil çok güzel olmuş stiker cuk oturmuş
fotoraf ağıcı süper zaten ayrı bi havası var mutfahınıda çok beyendim .
oturma odasıda dinlendirici sadelikkk güle gülee oturun

Son düzenleme:
Eviniz çok güzel...
Özellikle oturma odası çok hoş ve ferah geldi...
Mutfakta çok güzel ferah...
Güzel evinizde sağlıkla huzurla mutlulukla ömrünüz geçmiş...

evin çok güzel miş çok beğendim her yerde klima var merak edip yaşadığın yere baktım haklısın klima konusunda

Aslında Ankara lıyım ben. Evlendikten sonra buraya geldim. Eşim ADana lı ve hayatımda böle bi sıcak görmedimm:)) o yusdem kesinlkle her oda da klima warrr:)))))) Gusel yorumun için de cok teşekkür ederim:))

çok güzel ve zevkle döşenmiş bir ev. daha öncede görmüş gibiyim evinizi. daha öncede paylaşmışmıydın canım? ama bu kadar detaylı değildi galiba.

Ewet ewt paylaştım. Ama o zmn resmlerim kucuktu, buyutememiştim. Tekrar konu açıyım dedim:)) cok teşekkür ederim:))

HArika yorumun a coook teşekkür ederimmm:))

herşey çok hoş çok zevklisiniz güle güle ağız tadıyla oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…