Evin süper kusursuz.Eşyaların harika.Güle güle otur canım.
Yanlız bişey sormak istiyorum. Bizde duşa kabinimizi yenilicez de duşakabin camının üzerinde desen yok ya su lekeleri kalıyormu? Şeffaf çok hoşuma gidiyor ama lekeleri çok göstermesinden korkuyorum. Yardımcı olursan çok sevinirim.
eviniz çok güzel
evin çok güzelmiş herşey sade ve çok şık olmuş güle güle oturun
Tşk ederim canım. :)))Yok yaa iykide sormuşsun zewkle cevap veririm:))) mobilyalarımın hepsini adana dan aldım. YAtak örtüm victoria marka. Hatta bizde bayisiyiz:))) Oturma odasında ki koltuklarımda yeşil ve bej kombinli:))
Öncelikle evinizde hep sağlık huzur ve neşe hakim olsun :)
Zemin parke rengi bana biraz soğuk geldi, onun haricinde salonda şık ama duvar rengindenmi tam emin değilim ama, sanki ufak bir duvar rengi değişikliği kum beji tonları olabilir daha sıcak olablirdi.
Banyo ve mutfak renk tonlarından kullanışlılığına kadar bence mükemmel, bayıldım...
Yatak odası halısı ve örtüsü de çok asil ve şık.
Güzel günlerde oturmanız dileğiyle...
herşeyiyle bana göre kusursuz bir ev,sakinliği dinginliği temalamış gibisiniz seçtiğiniz tonlarla...huzurla oturun...bir ricam olucak yalnız sizden solondaki üçlü sehpanızı nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim,o tarz bi sehpam eksik evimde sadece:)
Salon :))
,
Oturma odası :))
Mutfak :))
Yatak Odası:))
Lavabo:))
çok güzel evin, güle güle otur, klozet kapağını nereden aldın? acil almam gerk
canım çok güzel olmuş evin yatak odandaki halını daha önce görüp beğenmiştim bir yerde.
temizliği nasıl acaba zor olurmu?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?