Bupsi'nin Evi

Janım cok teşekkür ederim ilk başta. Seffaf duşakabinde yok ole aşırı bi su lekesi olmuyor ama biz devamlı kullanmıyoruz o da war. Yatak odasında ebevyn tuvaletimz war onu kullanıoruz. Misafir gelince onu kullanıyor ama aşırı bi kirlendigi olmadı ya da leke kaldıgı.

Yok yaa iykide sormuşsun zewkle cevap veririm:))) mobilyalarımın hepsini adana dan aldım. YAtak örtüm victoria marka. Hatta bizde bayisiyiz:))) Oturma odasında ki koltuklarımda yeşil ve bej kombinli:))
Tşk ederim canım. :)))
Salondaki koltuk ve sandalyeler hangi kumaştan? Açık renk olduğu için sordum bunu da. Ocağının temizliğinde sıkıntı oluyor mu? Buzdolabının markası ve modeli nedir? Ondan herhani bir şikayetin var mı?

Öncelikle evinizde hep sağlık huzur ve neşe hakim olsun :)

Zemin parke rengi bana biraz soğuk geldi, onun haricinde salonda şık ama duvar rengindenmi tam emin değilim ama, sanki ufak bir duvar rengi değişikliği kum beji tonları olabilir daha sıcak olablirdi.

Banyo ve mutfak renk tonlarından kullanışlılığına kadar bence mükemmel, bayıldım...
Yatak odası halısı ve örtüsü de çok asil ve şık.

Güzel günlerde oturmanız dileğiyle...

Son düzenleme:

Duvar da bi yerde duvar kagıdı war diger taraf ztn kum beji:)) sticker ın oldugu yer. Cok teşekkür ederim yorumunz içinn:))

güle güle oturun.. zevkli dösenmis..salonunuz cok güzelmis diyer odalarda tabi.

herşeyiyle bana göre kusursuz bir ev,sakinliği dinginliği temalamış gibisiniz seçtiğiniz tonlarla...huzurla oturun...bir ricam olucak yalnız sizden solondaki üçlü sehpanızı nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim,o tarz bi sehpam eksik evimde sadece:)

Onuda internetten almıştım:)) sehpacı.com du yanlış hatırlamıyorsam:)) teşekkür ederim yorumun için bu arada:))

canım çok güzel olmuş evin yatak odandaki halını daha önce görüp beğenmiştim bir yerde.
temizliği nasıl acaba zor olurmu?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…