• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bupsi'nin Evi

çok güzel evin var güle güle otur canım sevdiğinle

eviniz çok hoş dizayn edilmiş..huzurlu,mutlu günlerde oturun inşallah..sakıncası yoksa, fotograf agacını nereden ve ne kadara aldınız söylermisiniz?

Cook tşklerrr:)) Fotoğraf agacını internetten almıştım. Ama tam olarak fiyatını hatırlamıyorum. 100 ytl nin ustundeydi ama...

çok güzelmiş evin cnm güle güle oturun inş. ben çok beyndim çok zevkli döşenmiş resim ağacı ayrıca ilgimi çekti harika gözüküo:52:

tek kelimeyle harika...
hele siyah beyaz renklerini yatak odasina cok yakistirdigim icin, yatak odani cok begendim...
agzinin tadi hic bozulmadan, saglikla mutlu güle güle otur... :nazar::16:

uyumsuz,cirkin diyebilecek hicbir yer yok.hepsi birbiriyle uyumlu,harika bir ev dosemissiniz.omur boyu mutluluklar.

uyumsuz,cirkin diyebilecek hicbir yer yok.hepsi birbiriyle uyumlu,harika bir ev dosemissiniz.omur boyu mutluluklar.

Cok teşekkürler:)) zaten stilistim sanırım işim geregide ister istemedn bazı seyler baglantılı oldu:)) teşekkür ederimm:)))

Çok beğendim canım, renk uyumu, mobilayalar, halılar, objeler hepsi özenle seçilmiş belli. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..:70:

evin çok güzel miş çok beğendim her yerde klima var merak edip yaşadığın yere baktım haklısın klima konusunda

Back
X