- 9 Eylül 2014
- 110
- 54
- 33
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...cumartesi günü emin olacağız..test yapmak gerçektende çok çok heyecanlı...her silik çizgi gördüğümde kalbim yerinden fırladı :)
tebrik ederim canım..inşallah darısı benim başıma...Bende ayni durumu yasadim adetim gecikmisti ama tatil donusu oldgu icin hava degisikli fln diye dusunduk sonra bekledm olmadi test yptim silik cikyordu hatta bazen gozum algilayamiyordu sonra bergun bir tane yaptm 5gunun sonunda hassas teslerden aldm yaptim net bir sekilde iki cizgiyi gordum doktora gittik keseyi gorduk kan tahlilne gerek kalmamisti farkli bi mutluluk insalh tez zamanda hayirli haberi alirsin hersy istedigin gbi olur :)
Kuvvetle muhtemel hamilesiniz. inanın okurken ben bile heyecanlandım. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah
Bu arada eğer gidebiliyorsanız akam acile gidin 30 dakikada veriyorlar sonucu. Cumartesine kadar kendinizi yemeyin :)
3 defa yapmışsın sonuçta hepside pozitif :)
rabbm saglıkla kucagına almayı nasip etsin işsteyen herkese tattırsın anneliği.
Allah bagislasin cok sevindimmm. Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallaaaahhhhh. Bizde istiyoruz bebegimiz olsun, dün adetim gelmesi gerekiyordu, henüz gelmedi, bekliyorum heycanla. Test yapmaya korkuyorum hayal kirikligi olacak diye(((((((((((
çok saol canım..içimdeki heyecanı şaşkınlığı anlatamam inşallah doğrudur..tebrik ederim çok güzel bir his olmalı
Allah tamamına erdirsin inşallah
acile gidemem canım eşim kesinlikle izin vermez..2 ay önce kimyasal gebelik olmuştu o yüzden acele etme diyor..gözunüz aydın :) 3 kez test yapıp ikinci cizgiyi gördüyseniz hamilesinizdir zaten . bencede acile gidip baktırın .
hayırlı olsun
çok çok teşekkür ederim canım...Dualarım seninle zelibonnn kendim olmuş gibi sevindim. Maşallah nazar değmeyelim bariii
nasıl beklıyeceksınız cumartesıyı hemen aksam acıle gıdın kan verın ıkı saate sonuc elınızde ama kucuk oldugu ıcın net bısey dıyemıyebılırler o sebeple kadın dogum bolumene gıdıp muayne olmalı keseyı gormelisniz...
canım inşallah Allah ım en yakın zamanda sanada nasip eder..yap sen testini bence..ben yaptım valla :)
inşallah inşallah inşallah inşallah canım ya......kesinlikle haber vericem...Insallah canim benim... Allah icini biliyor
Doktora gittikten sonra bizede haber et olur mu?
Amaaaan bende merak ettim ama büyük ihtimal hamilesin cnm
inşallah sende hamilesindir..yarın test yapınca kesinlikle haber ver...bilmiyorumkiiiii her an adet olacakmisim gibi geliyor. Lavaboya gitmeye korkuyorum :))))))
Bugünüde gecirebilirsem test yapmadan, yarin yaparim ...
Rabbim senin bebişinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...maşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin eşinle beraber ya mübdi okuyun bol bol
inşallah sende hamilesindir..yarın test yapınca kesinlikle haber ver...
İnşALLAH hamilesindir canım Rabbim gönlünüze göre versin hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun . Dualarım seninlee
inşallah canım...hayır haber veririm inşallah..Olmaz inşallah,içini ferah tut öğrenince de buraya yaz canım