bunu yazdığıma inanamıyorum :))

neden nazar degsın anlamadım acıkcası ama
hayırlısı olsun

aslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkı..iki gün sonra yine yaptım çizgi biraz daha belirgindi..dün yaptım çizgi dahada belirgindi... :)
işimden dolayı cumartesi günü doktora gidicem kan testi yaptırıcam Allah ım inşallah 10 aydır beklediğim haberi alırım..çok heyecanlıyım..çok dua ettim..
kimseye birşey söylemedik nazar değmesin diye :nazar:Rabbim nasip ettiyse bize inşallah kalp atışını duyana kadar ailelere söylemicez..
dua edin sizde nolur inşallah içimde bir melek vardır...:KK200:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım:KK19:

İnşALLAH hamilesindir canım Rabbim gönlünüze göre versin hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun . Dualarım seninlee :KK200:

aslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkı..iki gün sonra yine yaptım çizgi biraz daha belirgindi..dün yaptım çizgi dahada belirgindi... :)
işimden dolayı cumartesi günü doktora gidicem kan testi yaptırıcam Allah ım inşallah 10 aydır beklediğim haberi alırım..çok heyecanlıyım..çok dua ettim..
kimseye birşey söylemedik nazar değmesin diye :nazar:Rabbim nasip ettiyse bize inşallah kalp atışını duyana kadar ailelere söylemicez..
dua edin sizde nolur inşallah içimde bir melek vardır...:KK200:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
canım ne kadar çok istediğini biliyorum, inşallah hayırlı haberler alırsınız ve 9 ay sonra dünya güzeli bi meleği sağlıkla kucağına alırsın :KK200::KK200::KK200::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah canım allah kucağına almayı nasip etsin eşinle beraber ya mübdi okuyun bol bol

..inan çok istiyoruz...inşallah aksilik olmaz..[/QUOTE]

Rabbim gönlünüze göre versin. 5 yıl uğraşmış biri olarak emin olun sizi çok iyi anlıyorum.
O kadar ki ben nasılsa negatif çıkacak diye testi öylece bırakmıştım. Döndüğümde çift çizgi görmek muhteşemdi :)
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Çok tebrik ederim.

ınsallah :KK68:
korkma hıc bısey olmaz
senınkı muhtemel 5 haftalıktır ptesı keseyıde gorursun
2 hafta sonrada kalp atısını duyarsın pıtpıtpıtpıt :)
haberlerını beklıyoruz:nazar:

çok heyecanlıyım ya inankii..inşallah o günleri görürüm..internetten hesapladım 4 haftalık 4 günlükmüş..:KK200:

hayırlı uğurlu olsun .3 kere pozitif çıktıysa doğrudur kesn ama bence akşma bir acile gidip kan testi yaptırın

..inan çok istiyoruz...inşallah aksilik olmaz..

Rabbim gönlünüze göre versin. 5 yıl uğraşmış biri olarak emin olun sizi çok iyi anlıyorum.
O kadar ki ben nasılsa negatif çıkacak diye testi öylece bırakmıştım. Döndüğümde çift çizgi görmek muhteşemdi :)
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Çok tebrik ederim.
[/QUOTE]

Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...cumartesi günü emin olacağız..test yapmak gerçektende çok çok heyecanlı...her silik çizgi gördüğümde kalbim yerinden fırladı :)

hayırlı olsun. inşallah hamilesinizdir. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

hayırlı uğurlu olsun .3 kere pozitif çıktıysa doğrudur kesn ama bence akşma bir acile gidip kan testi yaptırın
saol canım... eşim kesinlikle istemiyor acele etme diyor..çünkü 2 ay önce kimyasal gebelik olmuştu önceden test yaptığım için farketmiştim..

Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...cumartesi günü emin olacağız..test yapmak gerçektende çok çok heyecanlı...her silik çizgi gördüğümde kalbim yerinden fırladı :)[/QUOTE]

Muhetemelen geç döllenme olduğu için siliktir ama yakında netleşir. Şimdiden hayırlı olsun tekrar :)

X