hayirlisi olsun sIkma canini..bende Cuma günü gittigimde testte pozitif cikti ama birsey görünmedi. Doktor cok cok Kücük daha dedi...
inşallah benimkisindede sorun yoktur canım..valla elim ayağım buz kesti..öğlen gidicem kan testini yaptırıcam..sonucunu merakla bekliyorum..
Allahin izni ile yoktur insallah:) Haber et ha ..
inşallah canım ya...tamam haber vericem sonuç çıkınca..
Allahin izni ile yoktur insallah:) Haber et ha ..
canım malesef sonuç olumsuz 10 a düştü..yok yani...................
yapma ya,olsun üzme sen canini, hayirlisi olsun insallah..Vardir Rabbimin bir bildigi...Adet olmadinmi daha sen?
Hayırlısı olsun canim uzne kendini ben üç yıldır hep öyle oluyorum ama hep umut ediyorum allah hayırlısıyla nasip eder inşallah .
canım malesef sonuç olumsuz 10 a düştü..yok yani...................
Canım üzme kendini vardır Allah'ın bi bildiği en yakın zamanda tekrar kalırsın ve kucağına almak nasip olur inşallah
selam herkese bende hamileyim kızlar yarın ilk doktor randevumuz var inşallah güzel haberlerle geliriz Allah isteyen herkese nasip etsin
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Uzulme benim 4 yıl once 6 aylık erken dogumla sonuclandi gebeligim kizimi gaybetim 4 yil aradan yine hamile kaldim taktir ilahi 3 aylık kalbi durdu melegimin isqn etmedim hic bir bildigi vardır RABBIMIN dedim kurtaj oldum kurtajdan 10 gun sonra hamile kalmışım Cok şükür allah'ıma son haftalardayiz nasip ederse gorucem evladımin yuzunu inşallah allahim herkeze nasip etsin yuvalari bebeksiz birakmasin sakin ALLAHTAN UMUDUNU KESME bize herseyden yakin olan RABBIMIZDIR selamlarimla mutlu Bayramlar
Amin cümlemize inşallah cnm Rabbim im cok buyuk yüreğime bi umutsuzluk düşse Rabbim ime sığınıyorum butun sıkıntılarım geçiyorçok üzüldüm gerçekten zor zamanlar geçirmişsin..canım nekadar güzel yazmışsın..çok teşekkür ederim..Allah a sığınıyorum hep..her işte bir hayır vardır..Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder..
Amin cümlemize inşallah cnm Rabbim im cok buyuk yüreğime bi umutsuzluk düşse Rabbim ime sığınıyorum butun sıkıntılarım geçiyor
çok üzüldüm gerçekten zor zamanlar geçirmişsin..canım nekadar güzel yazmışsın..çok teşekkür ederim..Allah a sığınıyorum hep..her işte bir hayır vardır..Rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder..
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Uzulme benim 4 yıl once 6 aylık erken dogumla sonuclandi gebeligim kizimi gaybetim 4 yil aradan yine hamile kaldim taktir ilahi 3 aylık kalbi durdu melegimin isqn etmedim hic bir bildigi vardır RABBIMIN dedim kurtaj oldum kurtajdan 10 gun sonra hamile kalmışım Cok şükür allah'ıma son haftalardayiz nasip ederse gorucem evladımin yuzunu inşallah allahim herkeze nasip etsin yuvalari bebeksiz birakmasin sakin ALLAHTAN UMUDUNU KESME bize herseyden yakin olan RABBIMIZDIR selamlarimla mutlu Bayramlar
bebeğini sağlıcakla kucagına alman duasıyla ...