Hayırlısı olsun, Rabbim gönlünüze göre versin, inşallah iyi haberler alırsınız.aslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkı..iki gün sonra yine yaptım çizgi biraz daha belirgindi..dün yaptım çizgi dahada belirgindi... :)
işimden dolayı cumartesi günü doktora gidicem kan testi yaptırıcam Allah ım inşallah 10 aydır beklediğim haberi alırım..çok heyecanlıyım..çok dua ettim..
kimseye birşey söylemedik nazar değmesin diyeRabbim nasip ettiyse bize inşallah kalp atışını duyana kadar ailelere söylemicez..
dua edin sizde nolur inşallah içimde bir melek vardır...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
saol canım inşallah...Hayırlısı olsun, Rabbim gönlünüze göre versin, inşallah iyi haberler alırsınız.
canımm benim çok saol inşallah hamileyimdiraman tanrimmmmm Zeliiibooonnn.... Allah bagislasin
Dualerim seninle güzel insan
inşallah:)) Allah gönlünüze göre versin:)aslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkı..iki gün sonra yine yaptım çizgi biraz daha belirgindi..dün yaptım çizgi dahada belirgindi... :)
işimden dolayı cumartesi günü doktora gidicem kan testi yaptırıcam Allah ım inşallah 10 aydır beklediğim haberi alırım..çok heyecanlıyım..çok dua ettim..
kimseye birşey söylemedik nazar değmesin diyeRabbim nasip ettiyse bize inşallah kalp atışını duyana kadar ailelere söylemicez..
hayırlı olsuunn
allah esırger minigini endıselenme sen tadnı cıkar
ben 4 aylıkken yanı kurban bayramında solıcem herkese daha kayınvalıdem bıle bılmıyor hamıle oldugumu :)
en ıyısı soylememek bıraz beklemek
önce kuşu bul sonra bebeği hadi hayırlısı hakkındaaslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
saol canım inşallah ters giden birşeyler olmaz..Hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah
ınsallahayy canım maşallah sanada bebeğinede...bir aksilik olmasından korkuyorum aslında...cumartesi gününü iple çekiyorum..
4 aylıkken cinsiyetide belli olcak ne güzel
canımm benim çok saol inşallah hamileyimdiraman tanrimmmmm Zeliiibooonnn.... Allah bagislasin
Dualerim seninle güzel insan
Kuvvetle muhtemel hamilesiniz. inanın okurken ben bile heyecanlandım. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah
Bu arada eğer gidebiliyorsanız akam acile gidin 30 dakikada veriyorlar sonucu. Cumartesine kadar kendinizi yemeyin :)