bunu yazdığıma inanamıyorum :))

Rabbim senin bebişinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ya mübdi yazdın dimi günde kaç defa okunmalı..
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

eşinin okuması da çook iyi
birde ilk 4 ay içinde 70.000 suphanallahu ve bi hamdihi

kızlar bugün adet olmam gerekiyordu adete 5 gün kala kanda 1,20 çıktı sizce hamilelikten söz edilebilirmi normalde 0.01 çıkıyordu 5 gün kala 1,20 merak ediyorum normalde bugün adet günüm bakalım akşama kadar gelicekmi
evde mi yaptın testi nasıl yaptın...

Canımm okurken duygulandım inan ki, rabbim mutluluğuna gölge düşürmesin, gönlünü ferah tut allahın izniyle her şey yolunda... Kan testi yaptırdın mı aanlamadım :KK43:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

eşinin okuması da çook iyi
birde ilk 4 ay içinde 70.000 suphanallahu ve bi hamdihi
tamam canım hemen notumu alıyorum...tesbih çok çektim bunlarada başlıcam

tamam canım hemen notumu alıyorum...tesbih çok çektim bunlarada başlıcam
oğlum ikizdi.. 7 . haftada biri düştü bunun yaşaması mucizeydi..
evet dua mucize oldu.. ya mübdi ve saffat suresi 100. ayet.. hiç dilimden düşmedi.. çok şükür kucağımıza aldık .. şimdi sanki giden evladımız geri geldi 3. yolda.. hayırlısı

Canımm okurken duygulandım inan ki, rabbim mutluluğuna gölge düşürmesin, gönlünü ferah tut allahın izniyle her şey yolunda... Kan testi yaptırdın mı aanlamadım :KK43:
saol canım benim..Rabbim seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...cumartesi yaptırıcam kan testi...

oğlum ikizdi.. 7 . haftada biri düştü bunun yaşaması mucizeydi..
evet dua mucize oldu.. ya mübdi ve saffat suresi 100. ayet.. hiç dilimden düşmedi.. çok şükür kucağımıza aldık .. şimdi sanki giden evladımız geri geldi 3. yolda.. hayırlısı
tüylerim diken diken oldu...Rabbim geride olanlara sağlık versin inşallah...bende duanın gücüne çok inanrım..bu ay çok çok dua ettim tesbih çektim..

saol canım benim..Rabbim seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...cumartesi yaptırıcam kan testi...

Allah razı olsun canım, cümlemizin... Hangi marka gebelik testi yaptın. Erken gebelik testi yapma. Ucuz 5 tllik testlerden al her sabah ilk idrarla tekrarla olur mu

Dijital test alsana...
böyle çok isteyip de hamile kalanları görünce içim kıpır kıpır oluyor....çok şanslı çocuklar gelimiş oluyor dünyaya bence :)

yok evde yapmadım canım hastanede yaptım evdeki testler hep silik çizgi çıkyıyodu hastanede yaptırdım normalde 0.01 çıkardı 5gün kala 1,20 çıktı bugün adet günüm daha suan için bir belirti yok

Dijital test alsana...
böyle çok isteyip de hamile kalanları görünce içim kıpır kıpır oluyor....çok şanslı çocuklar gelimiş oluyor dünyaya bence :)
senin bebşini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..digital test eczaneden alınanlar mı...ya aslında okadar çok yapmak istiyorumki ama eşim acele etme diyor...

yok evde yapmadım canım hastanede yaptım evdeki testler hep silik çizgi çıkyıyodu hastanede yaptırdım normalde 0.01 çıkardı 5gün kala 1,20 çıktı bugün adet günüm daha suan için bir belirti yok
doktora sorsaydın keşke...inşallah hamileyizdir :KK200:

Allah razı olsun canım, cümlemizin... Hangi marka gebelik testi yaptın. Erken gebelik testi yapma. Ucuz 5 tllik testlerden al her sabah ilk idrarla tekrarla olur mu
onlardan aldım zaten dün yapmıştım birde yarın sabah yapıcam..çok şükür hiç kanamam falanda yok..

X