- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.513
- 37
inşallah mutluluktur canım..doktora gitmedim ya daha ondan ters birşey olacak diye korkuyorum..hayırlı olsun. bu bir dert değil mutluluk:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah mutluluktur canım..doktora gitmedim ya daha ondan ters birşey olacak diye korkuyorum..hayırlı olsun. bu bir dert değil mutluluk:)
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.Rabbim senin bebişinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ya mübdi yazdın dimi günde kaç defa okunmalı..
evde mi yaptın testi nasıl yaptın...kızlar bugün adet olmam gerekiyordu adete 5 gün kala kanda 1,20 çıktı sizce hamilelikten söz edilebilirmi normalde 0.01 çıkıyordu 5 gün kala 1,20 merak ediyorum normalde bugün adet günüm bakalım akşama kadar gelicekmi
çok heyecanlıyım ya inankii..inşallah o günleri görürüm..internetten hesapladım 4 haftalık 4 günlükmüş..
tamam canım hemen notumu alıyorum...tesbih çok çektim bunlarada başlıcam"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
eşinin okuması da çook iyi
birde ilk 4 ay içinde 70.000 suphanallahu ve bi hamdihi
inşallah Allahım yaa....oy kıyamam
4 dortluk mus demekkı :)
oğlum ikizdi.. 7 . haftada biri düştü bunun yaşaması mucizeydi..tamam canım hemen notumu alıyorum...tesbih çok çektim bunlarada başlıcam
saol canım benim..Rabbim seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...cumartesi yaptırıcam kan testi...Canımm okurken duygulandım inan ki, rabbim mutluluğuna gölge düşürmesin, gönlünü ferah tut allahın izniyle her şey yolunda... Kan testi yaptırdın mı aanlamadım
evde yamadım addete 5 gün kala kanda 1,20 cıktı suan hala adet olmadım belki hamilemiymdir ama çok yeni diye düşünüyorumevde mi yaptın testi nasıl yaptın...
tüylerim diken diken oldu...Rabbim geride olanlara sağlık versin inşallah...bende duanın gücüne çok inanrım..bu ay çok çok dua ettim tesbih çektim..oğlum ikizdi.. 7 . haftada biri düştü bunun yaşaması mucizeydi..
evet dua mucize oldu.. ya mübdi ve saffat suresi 100. ayet.. hiç dilimden düşmedi.. çok şükür kucağımıza aldık .. şimdi sanki giden evladımız geri geldi 3. yolda.. hayırlısı
saol canım benim..Rabbim seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...cumartesi yaptırıcam kan testi...
evde nasıl yaptın...inşallah hamilesindir canım...evde yamadım addete 5 gün kala kanda 1,20 cıktı suan hala adet olmadım belki hamilemiymdir ama çok yeni diye düşünüyorum
amin amin.. rabbim inşallah korusun evladınızı.. sağlıkla kucağınıza alıntüylerim diken diken oldu...Rabbim geride olanlara sağlık versin inşallah...bende duanın gücüne çok inanrım..bu ay çok çok dua ettim tesbih çektim..
senin bebşini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..digital test eczaneden alınanlar mı...ya aslında okadar çok yapmak istiyorumki ama eşim acele etme diyor...Dijital test alsana...
böyle çok isteyip de hamile kalanları görünce içim kıpır kıpır oluyor....çok şanslı çocuklar gelimiş oluyor dünyaya bence :)
doktora sorsaydın keşke...inşallah hamileyizdiryok evde yapmadım canım hastanede yaptım evdeki testler hep silik çizgi çıkyıyodu hastanede yaptırdım normalde 0.01 çıkardı 5gün kala 1,20 çıktı bugün adet günüm daha suan için bir belirti yok
onlardan aldım zaten dün yapmıştım birde yarın sabah yapıcam..çok şükür hiç kanamam falanda yok..Allah razı olsun canım, cümlemizin... Hangi marka gebelik testi yaptın. Erken gebelik testi yapma. Ucuz 5 tllik testlerden al her sabah ilk idrarla tekrarla olur mu
inşallahya çok istiyorum hakkımızda hayırlısı negatif görünce ogün sormadım bu değer nedir diyedoktora sorsaydın keşke...inşallah hamileyizdir