- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
canımm benim çok saol inşallah hamileyimdir..inan çok istiyoruz...inşallah aksilik olmaz..
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlımaslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkı..iki gün sonra yine yaptım çizgi biraz daha belirgindi..dün yaptım çizgi dahada belirgindi... :)
işimden dolayı cumartesi günü doktora gidicem kan testi yaptırıcam Allah ım inşallah 10 aydır beklediğim haberi alırım..çok heyecanlıyım..çok dua ettim..
kimseye birşey söylemedik nazar değmesin diyeRabbim nasip ettiyse bize inşallah kalp atışını duyana kadar ailelere söylemicez..
dua edin sizde nolur inşallah içimde bir melek vardır...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
canım ne kadar çok istediğini biliyorum, inşallah hayırlı haberler alırsınız ve 9 ay sonra dünya güzeli bi meleği sağlıkla kucağına alırsınaslında haftaya yazacaktım ama dayanamadım..sizinde fikirlerinizi duymak istedim..
hamilelik testi yaptım silik çizgi çıkı..iki gün sonra yine yaptım çizgi biraz daha belirgindi..dün yaptım çizgi dahada belirgindi... :)
işimden dolayı cumartesi günü doktora gidicem kan testi yaptırıcam Allah ım inşallah 10 aydır beklediğim haberi alırım..çok heyecanlıyım..çok dua ettim..
kimseye birşey söylemedik nazar değmesin diyeRabbim nasip ettiyse bize inşallah kalp atışını duyana kadar ailelere söylemicez..
dua edin sizde nolur inşallah içimde bir melek vardır...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Olmaz inşallah,içini ferah tut öğrenince de buraya yaz canımsaol canım inşallah ters giden birşeyler olmaz..
ınsallah
korkma hıc bısey olmaz
senınkı muhtemel 5 haftalıktır ptesı keseyıde gorursun
2 hafta sonrada kalp atısını duyarsın pıtpıtpıtpıt :)
haberlerını beklıyoruz
..inan çok istiyoruz...inşallah aksilik olmaz..
saol canım... eşim kesinlikle istemiyor acele etme diyor..çünkü 2 ay önce kimyasal gebelik olmuştu önceden test yaptığım için farketmiştim..hayırlı uğurlu olsun .3 kere pozitif çıktıysa doğrudur kesn ama bence akşma bir acile gidip kan testi yaptırın
aminn amin canım inşallah...hayırlı olsun. inşallah hamilesinizdir. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
önce kuşu bul sonra bebeği hadi hayırlısı hakkında
canım kesinlikle ederiz...bu ay çok tesbih çektim dua ettim..sende öyle yap..hayırlısını dile Rabbimden..çok sevındım benım ıcınde dua edermısınız?:)