bunu yapmak istemiyorum.!!!!!!!!!!!!

Bunun altında yatan bir neden yoksa eğer kendini resetlemen laızm. Bu da ancak çabayla olur. Canın istemiyorsa inat edeceksin üstüne gideceksin. Canın yemek yapmak istemiyor mu yapacaksın hatta yanına bir de kek, pasta, tatlı gibi bir şey..
Ne kadar şanslısın ki çocuğunla birliktesin. Akşam serinlik çökünce ya da gündüz yine bulunur, bir ton park bahçe var. Al çocuğunu yeşilliklerde piknik yapın. İkiniz de topraklanmış olursunuz.

Tesekkur ederim haklisiniz bebegim 3 aylik.. ve arabasi var ama arabasi biraz zor oluyor benim icin aslinda 3 aylik bebek kangruya konulurmu peki evde var ama daha kucuk koyma arabayla gezdir diyorlar
4. Aya kadar bebeğin yüzü size dönük şekilde kanguruya konulabilir. Bebek arabası sizin için şimdi güç olur iki saat aç içine koy kaldır zaman kaybı. Dışarıya iki nefes almak için çıktığınızda koyun kanguruya hemen hooop pratik.. Gez dolaş istersen yürüyüş yap. Doktoruna sor millete bakma sen. Milletin her daim herşeye engelleiyici tavrı bol zaten. Annesin sen senden iyi kim düşünür bebeğini. İçeride durma güzelce giydir bebeğini yanında yedek bişeyler al. Dikkat edersen hiçbişey olmaz Allahın izniyle.

tesekkur ederim peki bunlari yaptirmam icin hangi bolume gitmeliyim

Dahiliye bölümüne gidebilirsiniz sanırım. Hormonlara endokrinoloji bakıyor ama genel dahiliyeci doktor da ilgilenir sanırım. Sağlık ocağına gidip kanımda şunlara şunlara bakılabilir mi ne yapmam lazım derseniz ilgilenebilirler. Sağlık ocağı tecrübesi olan arkadaşlar daha iyi bilir.

Hepinize teşekkür ederim tüm yorumlarınızı dikkate alıcam sağolun:)

tahlil yaptırman gerek canım..
ben aynı durumu yaşadığımda kansızlığımın sebep olduğunu öğrenmiştim..

Canım başka bir sıkıntın yoksa doğum sonrası oluşan bir durumdur bu.. Bebeğin hayatına girmesi, sorumluluk.. Artı eşininde eve geç gelip yorgun olmasıda etkileyebilir seni.. Monotonlaşmış bi hayatın var.. Eşinle vakit geçirebilsen böyle olmazdı diye düşünüyorum.. Depresyonda gibisin.. Ama bundan çıkmakta senin elinde.. Zorla kendini, çık gez dolaş.. Uğraşacak bişeyler bul kendine, mesela bi hobi edin.. Tabi bebekten vakit kalıyorsa... Koy çocuğu kanguruya, çık akşamüstü dışarı. Otur bi yere kendine kahve ısmarla... Bebişle birlikte anın tadını çıkarın.. Bu arada kanguruyu kullanabilirsin, ben acayip çok kullanmıştımm. Yüzü sana dönük olsun, anne kokusunuda alınca çok huzurlu oluyo... Benim kızım kafasını göğsüme yaslayıp hep uyurdu kanguruda..

Canim b12 vitaminine baktirmalisin dahiliye bolumunden.Ya da esin bebeginle ilgilenmiyor mu yani uyuturken falan belkide ondandir ya da lohusaligi atlamamissindir

Teşhis koymak haddim değil.. Ama lohusa depresyonu gibi görünüyor. Bebeğiniz 3 aylık, eşiniz yardımcı olamıyor. Ailenizle zaman geçiremiyorsunuz. Evinize gelen giden de yok herhalde. Bebeğin bakımının zorluğundan ziyade yalnız olmak, bir iki laf etmemek insanı bunaltıyor. Bence komşularınızla ilişkilerinizi arttırın. Şimdi Ramazan ama bitmesine az kaldı. İlla evinize davet ettiğiniz kişiye pastalar börekler yapmanız gerekmiyor. Bir iki parça hazır bir şey alırsınız amerikan salatası yaparsınız, maksat muhabbet. Zaten bebekle tek başınasınız, insanlar halinizden anlar.
Akşamüstü yürüyüşe çıkın. Kesinlikle kanguru kullanın. Bebeğiniz uyurken siz de uyuyun,dinlenin. iş yapmak için kendinizi hırpalamayın. Sık sık duş alın. Ben bebeğim uyurken duşa giremezdim, ya çok ağlarsa duymazsam diye. Halbuki 5 dk ağlasa ne olacak ama işte içim elvermezdi. eşim gelince hemen kendimi banyoya atardım. sırf o yüzden bebek telsizi aldım. Kendinize bakın. Sürekli evdesiniz diye, salaş olmayın. Rahat günlük ama içinde kendinizi şık hissedeceğiniz şeyler giyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…