ben de hormonlarını kontrol ettirmeni öneriririm. ama mutlaka seni böyle yapan bir sebebin de olmalı. eğer yoksa yine de hem tahlil hem de psikolog desteği alınabilir.Tiroidinize hiç bakıldı mı?
TeşekkürlerPsikolojik Danışma ve destek alabilirsiniz. .
ikindiden sonra yada akşam dolaşabilirsiniz..
belkide sürekli evde yalnız olmaktır. Eşim sabah gidiyor akşam 10da geliyor yorgun oluyor falan bana zaman ayıramıyor annem babam zaten sürekli çalışıyor onların yanınada gitmiyorum bu yüzden öyle işteben de hormonlarını kontrol ettirmeni öneriririm. ama mutlaka seni böyle yapan bir sebebin de olmalı. eğer yoksa yine de hem tahlil hem de psikolog desteği alınabilir.
O zaman bir konu komşuya karış, arkadaş ortamı yarat. Sık sık dışarı çık. İnsan eve kapandıkça daha bir karamsar oluyor. Kendini zorla ve dışarı çık. Lütfen yap bunu.Belkide
belkide sürekli evde yalnız olmaktır. Eşim sabah gidiyor akşam 10da geliyor yorgun oluyor falan bana zaman ayıramıyor annem babam zaten sürekli çalışıyor onların yanınada gitmiyorum bu yüzden öyle işte
Belkide
belkide sürekli evde yalnız olmaktır. Eşim sabah gidiyor akşam 10da geliyor yorgun oluyor falan bana zaman ayıramıyor annem babam zaten sürekli çalışıyor onların yanınada gitmiyorum bu yüzden öyle işte
Neden böyleyim bilmiyorum ama çok asabi oldum son 3 aydır herkesi kırıyorum ağzımdan çıkan lafın nereye gideceğini düşünmeden konusur oldum kimseyle konuşmak istemiyorum sabahtan akşama kadar oğlumla yatak odasında oturuyorum sıkılmıyorum salona gittiğimde bunaliyorum eşimin en ufacık hareketine bağırıp tirip atıyorum sürekli ağlamak istiyorum.. Sadece internete giriyorum. Ne yemek yapmak ne ev temizliği umursamaz oldum. Dışarı çıkıp hava almak istiyorum ama mersindeyim havalar o kadar sıcakki ne zaman çıksam bebeğim hastalaniyor hiçbirşey yiyip içmek istemiyorum ne oluyor bana.?
Farindayim ama elimde olmadan yapiyorum kimseyii kirmayii istermii bii insan ortada birsey yokken. Sonradan pisman oluyorumAksamlari veya aksam ustu cikin
Yemek yapasiniz gelmiyosa yapmayin
Esinizle konusmak istemiyosaniz bi sure konusmayin
Ama durduk yere kimseye kotu davranmaya hakkiniz yok
Anlayisiniz icin cok tesekkur ederimO zaman bir konu komşuya karış, arkadaş ortamı yarat. Sık sık dışarı çık. İnsan eve kapandıkça daha bir karamsar oluyor. Kendini zorla ve dışarı çık. Lütfen yap bunu.
tesekkur ederim peki bunlari yaptirmam icin hangi bolume gitmeliyimDoktora gidip şikayetlerinizi anlatın. Kan tahlili vs. yapılsın. Hormonlarla ilgili (tiroit vs.) olabilir veya D vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini eksikliği olabilir. Psikolojik bir şey veya aklımıza gelmeyen başka bir şey de olabilir tabii. İhmal etmeyin.
Haftasonlari ablamla cikiyorun surekki ama haftaici tek basima hic icimden gelmiyorBunu daha yeni okudum. Bundandır büyük ihtimalle. Çünkü yatak odasında çocuğunuzla sıkılmıyorsunuz, salonda eşinizle sıkılıyorsunuz. Farkında olmadan içerliyorsunuz sanırım. Bence güzel bir dille söyleyin. Bir de çocuğunuzu da alıp havanın nispeten daha serin olduğu erken saatlerde dışarı çıkın veya klimalı mekanlara, alışveriş merkezlerine gidin.
Bilemiyorumdepresyonda mısınız acaba
Sizdede kucuk bebek varmiCanim beni anlattin sanki
Benimde bütün günüm tipa tip seninkiyle ayni geciyor;(
3 ay oldu dogum yapali ve bu kontrilleri yaptirmam icin hangi bolume gitmeliyimNe zaman dogum yaptiniz? Bende sanki biyolojik kökenli hissettim problemi. Kesinlikle doktora gidin, hemen hic ertelemeden. Bende az once bahsedilen tum kan degeri problemleri vardi. Tiroid, insulin direnci, b12 demir eksikligi, vs... tedavi oldum devam ediyorum. Degerlerim normale dondu ama sonuc? Ben buna mudahale etmekte cok gec kaldigim icin bu ruh hali, isteksizlik, uyuklama bende aliskanlik yapti, yerleşti, davranisa donustu. Simdi cok zorlaniyorum. O yuzden size acil gidip kontrolden gecmenizi oneriyorum. Bide postpartum depresyon olma olasiligi cok yuksek.
Tesekkur ederim haklisiniz bebegim 3 aylik.. ve arabasi var ama arabasi biraz zor oluyor benim icin aslinda 3 aylik bebek kangruya konulurmu peki evde var ama daha kucuk koyma arabayla gezdir diyorlarNe kadarlık bebeğin diye sordularmı bilmiyorum ama küçükte olsa kendini odalara kapatma. Kanguruya koy çık dolaş markete git hiçbişey almasanda dolaş madem dışarısı gezmek için çok sıcak. Birde kendine birşeyler al az para harca bak buda iyi gelir. Bir seferlikte olsa sadece kendini düşün kendini mutlu etannesin artık ama sende bir cansın. Seninde içini yenilemene ihtiyacın var