Hayır.Tiroidinize hiç bakıldı mı?
zaten bebeğim dışarı çıkıp gezmeyi çok seviyor ama havalar sıcak olduğu için hemen hastalani yorSakin ol bacım :) o kadar Ünlem ne öyle..
Bebeğin varmış. Allah bağışlasın. Gebelik sonrası normal bu davranışların. Sonuçta 1 ken,2 oldun. Adapte olacaksındır.acele etme.. Eve kapanmamaya çalış. Kısa kısa Bebeğini Alıp yürüyüş yapabilirsin. Bebeğinde alışmış olur
bilmiyorum.. Belki akşamüstü cikarim.Aksam ustu cık sende..bebegınle bı odaya tıkılıp kalma..asıl öyle hasta edersin çocuğu..
Temiz hava alsın oda..
Mutlaka baktırın. Hayatınızı bu kadar etkiliyorsa bir problem olabilirHayır.
Bebegini böyle daha cok bunaltirsin , bebeklerde annelerindeki en ufak huzursuzlugu hisediyor ..
Seni asil SIKAN bunaltsn sey nedir bence onu önce bulmalisin ..
Mutlaka baktırın. Hayatınızı bu kadar etkiliyorsa bir problem olabilir
çocuklu arkadaşım yoksızın yerınızde olsam her gun dısarı cıkardım
evın her yerını havalandırırdım sabah sonra kahvaltı ederdım sonra bebemı emzırırdım
parka gıderdım
cocuklu arkadaslarıma gıdersım
en yakın parkta aksam ıftar ıcın hazırlık yapardım
ıftar pıknıgı
ama hıc vaktım yok
Herşey sıkıyor canımı maalesefsanki bunalımda gibisin canım canını sıkan bir durum mu var
Bende aynı durumdaydım ve kan tahlili yaptırdım kan depolarım tamamen boşalmış ve doktor sen nasıl ayaktasın haret dedi aynı zamanda b12 de çok düşmüş hemen tedavi oldum şimdi şükür çok iyiyim ama özellikle b12 bunalım defresif düşüncelere sevkediyor insanı kansızlıkta halsizlik umursamazlık yapar..bence baktır değerlerine
İnşallah giderimBencede dr a gitmelisin normal değil