Bunu erkek arkadaşımı kırmadan nasıl halledebilirim?

Bence erkek arkadaşının ailesini markalı kıyafetler almaya götürmek yerine aileni dış görünüşle yargılamanın asıl küçük düşürücü ve sonradan görmelerin yapacağı hareketler olduğunu anlatan bir seminere olmadı psikologa olmadı görmüş birine götürebilirsin o zaman sorunun çözülür arkadaşım

Senin tarzin bu demekki. Ben sana normal bi sekilde yorum yaptim. Hakaret yok asagilama yok. Ancak bir sey var ki evlendikten sonra iki ailede umurunda oluyor. Hayatinin icinde oluyorlar.
Dogumunda
Cocugunum dogum gununde
Erkek olursa sunnetinde
Vs vs
Demem o ki daha gercekci bak. Istemeyi halletsen digerlerinde ne yapacaksin?
Birak ailen onlari olduğu gibi kabullensin.
Mutluluklar.
Gerçekten düzgün yorum yapanlara gayet özenli yorumlar yaptım arkadaşım. Senin tarzına tarzım bu, evet.

Beni yanlış anlamayın ama ailenizin böyle bir talepte bulunma yok. Erkek arkadaşım aynı şeyi bana söylese ilişkimiz tehlikeye girerdi. Eğer o insanlar temiz ve ütülü kıyafetle geliyorsa gerisi ailenizi bağlamaz. Abimin eşinin ailesinin durumu çok iyi değil ama kimse bu tür törenlerde onların kıyafetine karışmadı.

Bence erkek arkadaşının ailesini markalı kıyafetler almaya götürmek yerine aileni dış görünüşle yargılamanın asıl küçük düşürücü ve sonradan görmelerin yapacağı hareketler olduğunu anlatan bir seminere olmadı psikologa olmadı görmüş birine götürebilirsin o zaman sorunun çözülür arkadaşım
Ok

Üstelik kendine karşı da bir saygınlık göstergesidir! Paspal bir şekilde aile tanışmasına gidiyorsa,ezik görünür. Biraz ağır görünmeli kız almaya gidiyorlar.
Beni alıntılamayı bırakabilirsin.

Zannımca kız alınacak şey değil,

Bu konuda artık polemik olmasın aramızda.

:)

Ben sizi anlıyorum siz sorun çıksın istemiyorsunuz.Ha kadıncagız şalvar giyip de gelse temizse kıyafeti özenlidir onun için.
Düğünlerde bile burada şalvarla gelen bayanlarımız var.
Erkek arkadaşınıza söylerseniz bu duruma çok üzülür işler daha da karmaşık hal alabilir.Düşünceniz yanlış empati yapsanız erkek arkadaşınızın ailesi tarafından senin ailen begenilmese erkek arkadaşınız anneni babanı giydirim de aileme yakışmıyorlar öyle karşısına çıkarım dese ne düşünürdünüz?
Şayet benim aileme yapılsa hoşuma gitmezdi insan olsun yeter
Şairin de dediği gibi
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok,nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok...
Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ama çıkmaza girdim işte. Ne yapsam bilemiyorum. Ailem öyle çok üst düzey şeyler beklemiyor zaten ama beklentilerini biraz olsun karşılamak istiyorum. Şaşırdım kaldım ben de.

Canım sevgilini seviyorsan herşeye katlanılır iyi insanlarsa bide iki tarafada b.k yemek düşer yani iş sen ve eşin olacak kişide biter dengeyi kuracak olan sizsiniz eğer bunu yapacak potansiyeli bulabiliyorsanız bir çift olarak bence hiç düşünme önemli olan insan olmak İnan ki hiç önemi yok öyle şeylerin ;)

İki sözünüzde biri önemli değil giydikleri demişsiniz de iyi ki önemli değilmiş.temizse gerisinin ne önemi var.herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım. Bence bırakın çocuğu da kendilerine denk kıyafeti bozuk ama anlayışı geniş insanla evlendirsinler oğullarını mutlu olsunlar.

Ben sizi anlıyorum siz sorun çıksın istemiyorsunuz.Ha kadıncagız şalvar giyip de gelse temizse kıyafeti özenlidir onun için.
Düğünlerde bile burada şalvarla gelen bayanlarımız var.
Erkek arkadaşınıza söylerseniz bu duruma çok üzülür işler daha da karmaşık hal alabilir.Düşünceniz yanlış empati yapsanız erkek arkadaşınızın ailesi tarafından senin ailen begenilmese erkek arkadaşınız anneni babanı giydirim de aileme yakışmıyorlar öyle karşısına çıkarım dese ne düşünürdünüz?
Şayet benim aileme yapılsa hoşuma gitmezdi insan olsun yeter
Şairin de dediği gibi
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok,nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok...
Dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ama çıkmaza girdim işte. Ne yapsam bilemiyorum. Ailem öyle çok üst düzey şeyler beklemiyor zaten ama beklentilerini biraz olsun karşılamak istiyorum. Şaşırdım kaldım ben de.

Peki siz onlara uyum sağlayabilecek misiniz? Hadi aileniz uzakda fazla görüşmeyecekler. Siz istertemez onlarla bayramda, tatillerde birlikte olucaksınız. Siz onların kültürlerine, adetlerine uyum sağlayabileceknisiniz. Siz de uzakta olsanız dahi eşinizin ailesi, görüşmek zorundasınız. Bunları çok iyi düşünün. Hakkınız da hayırlısı.

:KK9:

Böyle bir şey teklif etmeyin varsın sorun çıkarsa bunun için çıksın illaki bir şey yapacaksanız anneye ve babaya siz hediye alıp götürün ister giyerler ister giymezler orası da şansınıza kalmış.

İki sözünüzde biri önemli değil giydikleri demişsiniz de iyi ki önemli değilmiş.temizse gerisinin ne önemi var.herkesi olduğu gibi kabul etmek lazım. Bence bırakın çocuğu da kendilerine denk kıyafeti bozuk ama anlayışı geniş insanla evlendirsinler oğullarını mutlu olsunlar.
Tamam, hemen söylüyorum erkek arkadaşıma bu şekilde. Siz böyle dediniz ya şimdi, kesin bırakmam lazım. Bırakmazsam mazallah o aileye ne işkenceler yaparız değil mi biz türlü türlü nasıl ezikleriz değil mi o aileyi? Aman Allah o aileyi bizden korusun. Busunuz işte siz, düşünce seviyeniz bu kadar. Neyi neden yapmaya çalıştığımı anlamayacak insanlara tahammülüm 0 ın ötesinde. Bilmeden, anlamadan boş boş yorum yapmayın rica ediyorum.

Beni alıntılamayı bırakabilirsin.

Zannımca kız alınacak şey değil,

Bu konuda artık polemik olmasın aramızda.

:)

Size yazılmayan birşeye siz cvp verdiniz,şimdi de polemikle suçlanıyorum. Yazdığınıza cvp verdim altı üstü. Polemiklik bir durum yok.
Madem cvplanmasını istemiyorsanız ne diye alıntı yaptınız sizi ilgilendirmeyen bir konuya alıntı yapmayın.

Hadi kılık kifayet olayını cozdunuz diyelim aslında ortada daha problem sayılabilecek şeyler var onlari nasıl aşmayı planliyorsunuz.

İlişkilerde kültür farkının sorun yaratabileceğini dusunenlerdenim düşünce ve fikir olarakta uygun olmadığınızı yazmissiniz bu daha büyük sorun değil mi ? Ve emin olun aşılamiyor bu tarz şeyler

Peki siz onlara uyum sağlayabilecek misiniz? Hadi aileniz uzakda fazla görüşmeyecekler. Siz istertemez onlarla bayramda, tatillerde birlikte olucaksınız. Siz onların kültürlerine, adetlerine uyum sağlayabileceknisiniz. Siz de uzakta olsanız dahi eşinizin ailesi, görüşmek zorundasınız. Bunları çok iyi düşünün. Hakkınız da hayırlısı.
Görüşürüm ya, seviyorum ben o insanları. Benim için sıkıntı çıkmaz. Köprüyü geçene kadar halledelim de bazı şeyleri, sonrası kolay. Erkek arkadaşımı çok seviyorum çünkü. Az şey çekmedik bu günlere gelebilmek için.

Valla yarisini okudum ama ana fikri anladım ... çok saçma bu düşünceniz gerçekten insanları degsitirmeye çalışıyorsunuz sırt cevreye iyi görünmek için...
Benim kv deler ilk tanışmaya geldiklerinde basma renkli etek, penye bluz ve terlikle geldi... kp kumas pantolon, gömlek ve corapla giyilmis sandalet..
Anlıyorum boyle gorunce annenizin ve sizin moraliniz bozuldu benimde oldu ama ne diyecem kocaman kadina gel sana kıyafet mi alalim diyecektim... nişanda da geldiğinden daha iyi giyindi... düğün ve kinada güzeldi herneyse içlerine girince gördüm kadin oyle rahat ben ona eşarplar aldim hediye ettim takmadi, çanta aldim vs vs en son bu sene siyah penye etek , üstüne penye bluz ve yazma aldim bayramda kadin onu giydi... cokta sevindi yapacak bisey yok böyleyse kabul edeceksin... eşim hakim annesi geldi yanımıza aynen terlik ve penye benim aldığım etek..kumas etek getirmis ama rahat edemiyor ne yapalım atalim mi kadını bence kafanizi değiştirin yoksa mutlu olamazsiniz

Back