Bunu çözemezsem bitecek?

daha önce yedieminde çalışmış biri olarak biraz bilgi sahibiyim bu konuda arabayı trafikten men etsin borç silinir ve araba sorunu tamamen ortadan kalkar. diye düşünüyorum belki yardımı olur
Araba zaten trafikten men edilmiş bizimde ayrı bir işlem mi yapmamız gerekiyor

Kaynım ve eşim affı takip ediyorlar eşim dün aradı af yasa ya girer girmez halledicem dedi eşimde bir önce def et şunu üstümden dedi bekliyorum bakalım ne olacak

İşte bende haciz den korkuyorum çok büyük sorunlar çıkar eşimde sinirli çok kötü şeyler olmadan halolsun istiyorum sürekli arıyor abisini af çıkacak bekliyorum m diyor yıl sonuna kadar af çıkacak diye söylentide var zaten eşimde ödemezse babam kredi çekip ödeyecek yapacak bir şey yok diyor

Arabayı satın borcları ödeyin ve bir daha muhattap olmayın çünkü size zarar vermeye başlamışlar boşanmayı düsündüğüne göre

Sakince o süreci beklemenizi tavsiye ederim. Şimdide stres yapmayın yarın birgün verdikleri sözleri tutarlar sinirlerinizi yıprattığınızla kalırsınız

Kim yediyse cezayı o ödemeli
Birde 15yil ceza olurmu
Buzamana kadar tahsil edilmesi lazim degil miydi

Nasıl çizersiniz bilmem ama araç sahibi olup arabaya başkasının binmesi çok riskli bir durum. Trafik cezalarını falan bırakın bir kenara kaza yapılsa (yaralanmalı ya da ölümlü) sigortası bile olsa bir sürü tazminati, mahkeme masrafi kalir üstünüze. Cünkü abisi bu ödemeleri de yapmaz. Sigorta yoksa zaten hayatiniz kayar. Ben bu sebeple aracımı eşim dışında kimseye vermem. Bence eşinize buradan yüklenin.

Yuva kolay kurulmaz baskalarinin sebeplerinden dolayı bosanmayi dile getirmek kotu bir dusunce bu esinizin değil abisinin sorunu esiniz abisine yardim edebilir destek olabilir ama herseylerini karsilayamaz konuşun esinizle satsin arabayi abisinin ödediği parayi versin kalani zaten buyuk ihtimal borca gider siz canınızı sıkmayın evladinizi düşünün derim ben

bence para yuzunden boşanılır ya, ben boşanmam diyemem, herşeyin başı önce sağlık sonra maddiyat.
maddiyat varsa huzur belki olur belki olmaz, ama maddiyat yoksa huzur kesinlikle olmaz bu devirde.
ben borçları nasıl öderiz diye duşunurken ah aşkım aman aşkım olamam.
allah da o durumda bırakmasın.

Yine kavga ettik ödemicem onların borcu diyor ama bu borç faizli birikiyor onlar ödeyecek diye bağırıyor bıktım bu Nalet olası araba yüzünden yuvam yıkılacak

Ödemez halamlarda babama öyle kazık attılar babam ödedi hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…