Araba zaten trafikten men edilmiş bizimde ayrı bir işlem mi yapmamız gerekiyordaha önce yedieminde çalışmış biri olarak biraz bilgi sahibiyim bu konuda arabayı trafikten men etsin borç silinir ve araba sorunu tamamen ortadan kalkar. diye düşünüyorum belki yardımı olur
Kaynım ve eşim affı takip ediyorlar eşim dün aradı af yasa ya girer girmez halledicem dedi eşimde bir önce def et şunu üstümden dedi bekliyorum bakalım ne olacakKonu sahibi yakin zamanda vergi affı gelecek eşinizin e devleti varsa ya da internet vergi dairesi üzerinden araç üzerinde bulunan borçları kontrol edin vergi borcu peşin ödemelerde faizin tamamı sıfırlanır yada taksitlendirme yaptırıp birkac taksit ödediğimiz de arabanızın satışı ile ilgili engel kalkacaktir. Gerçi aracın modeli nedir bilemiyoruz ama eğer ticari ise vergileri biraz daha ağırdır . Esinizi tatlilikla ikna edin her ne kadar su an sorumlu olduğu ailesi sizde olsanız kardeslikten de istifa etmedi dimi ama zaten kardeşlik bağları kuvvetli ise kendi aralarında yapıcı çözüm bulacaklardir
İşte bende haciz den korkuyorum çok büyük sorunlar çıkar eşimde sinirli çok kötü şeyler olmadan halolsun istiyorum sürekli arıyor abisini af çıkacak bekliyorum m diyor yıl sonuna kadar af çıkacak diye söylentide var zaten eşimde ödemezse babam kredi çekip ödeyecek yapacak bir şey yok diyorKv, Kp devreye soksanız yani ikiside çocuğu neticede haklı olanın mağduriyetini istemez ya da kendileri çözerler. Ödenmediği takdirde başınıza gelecekleri anlatın. Kb af sürecini bekliyor gelince ödeyecek belki de. Bekleseniz. Bu süreçte ne olur bilinmez belki af çıkmadan size haciz gelir o zaman tekrar konuyu açsanız.
Evet onlarda bunu bekliyor ama inşallah artık çözülürbi iki haftaya vergi borçlarının faizlerine yüzde 90 oranında af gelecek. dilerseniz çözüm için bu bilgi işinize yarayabilir
Arabayı satın borcları ödeyin ve bir daha muhattap olmayın çünkü size zarar vermeye başlamışlar boşanmayı düsündüğüne göreArkadaşlar ben daha öncede bir çok konu açmıştım evliliğim ve eşim ailesi ile ilgili..
Şimdi size bişey sorucam, eşimi çok seviyorum iyi bir insan bizim için herşeyi yapan iyi niyetli bir kişi ama bu iyi niyetini kendi annesi babası ve abisini de kullanmış fazlası ile abisi batmış yardım etmiş kredi çekmiş bir sürü şey.. Şimdi biz borçluyuz evinizin borcu el borçlarımız var baya hafiflettik eşimin işi güzel maaşıda bin şükür.. Gel gelelim evlilik öncesi çok önceden abisi battığı ve kendi üzerine hiç bir şey alamadığı için eşimin üzerine bir araba alınmış bu arabanın tam 15 yıldır ne vergisi nede trafik cezaları ödenmiş yani bu borç şuan bizim üzerimize görünüyor sürekli borca faiz biniyor eşimle bu konudan sürekli tartışıyorum merak etme o ödeycek diyod ama adam geçiştiriyor ad çıksın ödeyecem diye dün yine borç kağıdı geldi trafikten men edilen araçla trafiğe çıkmış kaynım hiç umursamıyor borçlar bize yağmanalıyor ödenmiyorda araba onların kapasında güya arabanın un parasını onlar ödemiş sadece eşimin üstüneymiş ben gerçekten çok sıkıldım arabanın sefasını onlar sürüyor borç bize yığlıyor dün eşime sordum maaşına haciz gelirse ne yapacaksın diye arabayı alır ortaya yakarım diyor sinirli yanıda var yapar keşke devlet el koysa arabaya polisleri kandırmış kaynım bağlanan arabayı çıkartmış kapının önünde durması ile izin vermiş polisler kardeşlerim ana akıl verin sizce ne yapayım bu arabanın borcu ödemezse sonunda ne olur boşanmaya kadar düşünüyorum çünkü o insanların borcunu öderse her şey kötü olur çocuğumun rızkını onlara yedirtmem bana akıl verin
Devri kabul ederse borçta onun olduğu için onu kabul eder belki, niyetini anlamak için söyleyebilirsiniz.Borçlu araba devir oluyor mu
Sakince o süreci beklemenizi tavsiye ederim. Şimdide stres yapmayın yarın birgün verdikleri sözleri tutarlar sinirlerinizi yıprattığınızla kalırsınızİşte bende haciz den korkuyorum çok büyük sorunlar çıkar eşimde sinirli çok kötü şeyler olmadan halolsun istiyorum sürekli arıyor abisini af çıkacak bekliyorum m diyor yıl sonuna kadar af çıkacak diye söylentide var zaten eşimde ödemezse babam kredi çekip ödeyecek yapacak bir şey yok diyor
Tıdevlet nasıl 15 yıl tuttu ya ödemeden. biz 1 yıl geciktirsek gelir borcu hemen.
İnşallah tutarlar inşallahSakince o süreci beklemenizi tavsiye ederim. Şimdide stres yapmayın yarın birgün verdikleri sözleri tutarlar sinirlerinizi yıprattığınızla kalırsınız
Sen mi ben miArabayı yakmak yerine satmayı düşünmez mi eşiniz?
Konuyu boşanmaya getirecek kadar abartmaniza ise hiç şaşırmadım nedense.
Bende ona şaşıyorum zatenKim yediyse cezayı o ödemeli
Birde 15yil ceza olurmu
Buzamana kadar tahsil edilmesi lazim degil miydi
Esiniz söylesin kardeşi ödesinBende ona şaşıyorum zaten
Yuva kolay kurulmaz baskalarinin sebeplerinden dolayı bosanmayi dile getirmek kotu bir dusunce bu esinizin değil abisinin sorunu esiniz abisine yardim edebilir destek olabilir ama herseylerini karsilayamaz konuşun esinizle satsin arabayi abisinin ödediği parayi versin kalani zaten buyuk ihtimal borca gider siz canınızı sıkmayın evladinizi düşünün derim benArkadaşlar ben daha öncede bir çok konu açmıştım evliliğim ve eşim ailesi ile ilgili..
Şimdi size bişey sorucam, eşimi çok seviyorum iyi bir insan bizim için herşeyi yapan iyi niyetli bir kişi ama bu iyi niyetini kendi annesi babası ve abisini de kullanmış fazlası ile abisi batmış yardım etmiş kredi çekmiş bir sürü şey.. Şimdi biz borçluyuz evinizin borcu el borçlarımız var baya hafiflettik eşimin işi güzel maaşıda bin şükür.. Gel gelelim evlilik öncesi çok önceden abisi battığı ve kendi üzerine hiç bir şey alamadığı için eşimin üzerine bir araba alınmış bu arabanın tam 15 yıldır ne vergisi nede trafik cezaları ödenmiş yani bu borç şuan bizim üzerimize görünüyor sürekli borca faiz biniyor eşimle bu konudan sürekli tartışıyorum merak etme o ödeycek diyod ama adam geçiştiriyor ad çıksın ödeyecem diye dün yine borç kağıdı geldi trafikten men edilen araçla trafiğe çıkmış kaynım hiç umursamıyor borçlar bize yağmanalıyor ödenmiyorda araba onların kapasında güya arabanın un parasını onlar ödemiş sadece eşimin üstüneymiş ben gerçekten çok sıkıldım arabanın sefasını onlar sürüyor borç bize yığlıyor dün eşime sordum maaşına haciz gelirse ne yapacaksın diye arabayı alır ortaya yakarım diyor sinirli yanıda var yapar keşke devlet el koysa arabaya polisleri kandırmış kaynım bağlanan arabayı çıkartmış kapının önünde durması ile izin vermiş polisler kardeşlerim ana akıl verin sizce ne yapayım bu arabanın borcu ödemezse sonunda ne olur boşanmaya kadar düşünüyorum çünkü o insanların borcunu öderse her şey kötü olur çocuğumun rızkını onlara yedirtmem bana akıl verin
Bana maddi sebeplerden eşten boşanmak çok saçma geliyor. Çok mutluysanız nasıl para yüzünden boşanmak aklınıza yatabiliyor? Dolandırılmış olsaydı ne olacaktı mesela yine mi boşanacaktınız?
Araba konusunda da ya satsın artanı abisine ödesin ya da ödesin sizin olsun araba. Polisleri kandırıp arabayı nasıl çıkartmış o kısım da saçma geldi. Prosedürü bilen varsa aydınlatsın beni.
Sakin ol önceYine kavga ettik ödemicem onların borcu diyor ama bu borç faizli birikiyor onlar ödeyecek diye bağırıyor bıktım bu Nalet olası araba yüzünden yuvam yıkılacak
Ödemez halamlarda babama öyle kazık attılar babam ödedi hepsiniArkadaşlar ben daha öncede bir çok konu açmıştım evliliğim ve eşim ailesi ile ilgili..
Kul hakkı bu babanız ne kadar ödediÖdemez halamlarda babama öyle kazık attılar babam ödedi hepsini