Araba konusu ile geri döndüm

Siz birkaç gün önce de kaynınızın nişanlısının fazla samimi olmasıyla ilgili konu açmıştınız. O zaman da eşiniz erkek kardeşiyle konuşsun demiştim, siz de eşim kırmak istemiyor demiştiniz. Şimdi gene eşim kırmak istemiyor demişsiniz. Maddi konuda da manevi konuda da eşiniz kırmak istemiyor anlıyorum da böyle de tepenize binmişler. Siz üzüldüğünüzle kalıyorsunuz. Sizin durumunuzda tek çözüm var: bu deveyi güdeceksiniz.

eşin ya çok enayi, daha doğrusu kimseye sesini çıkaramadığı için enayi muamelesi görüyor
ya da arabaya maddi katkı yapma konusunda senin bilmediğin bazı şeyler var
çok az bi katkı yapmış olabilir veya hiç katkı yapmamıştır ama sana yaptım demiştir
bu nedenle ağzını açamamıştır

Kızın ailesine üzüldüm ben. Kızlarını evlendirecekleri kisiye bakmak zorunda kalacaklar. Kız böyle bir şeye nasıl izin verir. Nisanlisina işe gir çalış yoksa evlilik olmaz diyemiyor mu? Nasıl babasından saklıyor böyle önemli bir konuyu. Benim de babamın durumu çok çok iyi ama evlendikten sonra babamdan para aldıysak bile borç olarak aldık geri ödedik. Evimizi arabamızı kendi kazandığımızı aldık. Diğer türlüsü beni çok rahatsiz ederdi. Ben size soyleyim.bu olay bir yerde patlak verecek siz sadece sabırlı olun ve mesafeyi korumaya devam edin.
Kızın babasına üzülüyorum ben.Hicbirseyden haberi yok.Kizın annesi biliyor ama umrund değil.Dün bayramlaşmaya gittim.Eşim benim ailesine soğuk olduğumu söyledi.Böyle bir tavırlisin dedi

Konumu bilenler vardır.Özet geçmek gerekirse eşim bekarken araba aldı.Ailesi de bilezik verdi.Sürekli arabayı al ver problem oluyordu.Kv ayağına götürtmek için birseyler çıkarıyordu.Satalım yarı yarıya herkes parasını alsın dedik.Ama satmıyorlar.Bir ara ben çalıştığım yerden maaş alamadım.Kiradayız ve ev sahibi kirayı çok artırdı.Tek maaşa düşünce o ara mecbur borç yaptık,kredi kartı kullandık.Borcumuz var.
Babası kaynım evlenirken arabanın satılacağını söyledi.Kaynım nişanlı ve evlenecek.Kızın eşya,ev,araba herşeyi var.Ailesi arabayı satmıyor.Arabayı kaynim kullanıyor.
Bu sebepten dolayı ben ailesiyle görüşmüyorum.Ancak eltim sürekli plan yapıyor.Bana ne önerirsiniz?Biz kiradayiz,ev,araba yok.Ekonomi zaten kötü.Eşimin işi zor.Kaynım kart borcunu da biliyor.Ama zerre umurlarında değil.Bu da beni sinirlendiriyor.
eltinizin maddi durumu sizi ne ilgilendiriyor? Varsa vardır, sizin olsaydı Buda onlara kalsın dermiydiniz dürüst olalım? Arabada ortakmış o konuda kesinlikle satılıp herkes kendi payına düşeni almalı. Sizi sizin cebiniz ilgilendirir, eltiniz sizin geçim sıkıntınızdan mükellef değil. Adil olmak gerekiyor.

eltinizin maddi durumu sizi ne ilgilendiriyor? Varsa vardır, sizin olsaydı Buda onlara kalsın dermiydiniz dürüst olalım? Arabada ortakmış o konuda kesinlikle satılıp herkes kendi payına düşeni almalı. Sizi sizin cebiniz ilgilendirir, eltiniz sizin geçim sıkıntınızdan mükellef değil. Adil olmak gerekiyor.
Eltim tabiki beni ilgilendirmiyor.Eltinin arabasi esyasi var deme sebebim dügün icin araba satilmayacak.Eltimin aracı var.Dügün sonrası eltimin arabayı satıp sadece ortak olanı kullanacaklar.Eltimin arabası sürekli arıza çıkariyormus

Eltim tabiki beni ilgilendirmiyor.Eltinin arabasi esyasi var deme sebebim dügün icin araba satilmayacak.Eltimin aracı var.Dügün sonrası eltimin arabayı satıp sadece ortak olanı kullanacaklar.Eltimin arabası sürekli arıza çıkariyormus
Bu konuda yapacağınız tek şey arabayı sattırmak yada sizinle düşen hakkı talep etmek olmalı. Ortaklık aile içinde maddi durumunuz iyi olsa bile başlı başına problem. Akraba ile sadece akraba olunur iş ortak ev araba bir çorap bile üç gün sırna sorun sknt çünki

Konumu bilenler vardır.Özet geçmek gerekirse eşim bekarken araba aldı.Ailesi de bilezik verdi.Sürekli arabayı al ver problem oluyordu.Kv ayağına götürtmek için birseyler çıkarıyordu.Satalım yarı yarıya herkes parasını alsın dedik.Ama satmıyorlar.Bir ara ben çalıştığım yerden maaş alamadım.Kiradayız ve ev sahibi kirayı çok artırdı.Tek maaşa düşünce o ara mecbur borç yaptık,kredi kartı kullandık.Borcumuz var.
Babası kaynım evlenirken arabanın satılacağını söyledi.Kaynım nişanlı ve evlenecek.Kızın eşya,ev,araba herşeyi var.Ailesi arabayı satmıyor.Arabayı kaynim kullanıyor.
Bu sebepten dolayı ben ailesiyle görüşmüyorum.Ancak eltim sürekli plan yapıyor.Bana ne önerirsiniz?Biz kiradayiz,ev,araba yok.Ekonomi zaten kötü.Eşimin işi zor.Kaynım kart borcunu da biliyor.Ama zerre umurlarında değil.Bu da beni sinirlendiriyor.

Zamanında kocanızın yaptığı akılsız hamle yüzünden eltinize darılmak ne alaka🤣
Kızı ne ilgilendirir bu durumlar?

Bu konuda yapacağınız tek şey arabayı sattırmak yada sizinle düşen hakkı talep etmek olmalı. Ortaklık aile içinde maddi durumunuz iyi olsa bile başlı başına problem. Akraba ile sadece akraba olunur iş ortak ev araba bir çorap bile üç gün sırna sorun sknt çünki
Maalesef satmaya niyetleri yok.Bu yüzden 2 sene konuşmadık. Ama satmayı düşünmüyorlar. Hatta düğün sonrası kızın arabasını satıp sadece bunu kullanacaklarmiş

Zamanında kocanızın yaptığı akılsız hamle yüzünden eltinize darılmak ne alaka🤣
Kızı ne ilgilendirir bu durumlar?
Eltime dargın değilim.Öyle birsey yazmamışım zaten.Eltim sürekli kvlere gidiyor ve bizide çağırıyorlar.Bende gitmek istemiyorum.Eşim zaten kredi çektiği için aşırı pişman.

Siz buna neden izin veriyorsunuz? Az yada çok eşinin hakkı var araba da ama kaynının yok
Elimden birşey gelmiyor.2 sene önce satalım dedik, kavga çıktı ve 2 sene görüşmedik onlarla.Eşim 1 2kez satalım dedi.Tamam dediler ve satmadilar.Benim şuan çalişmadigimi ve tek maaş kirada olduğumuzu biliyorlar.
2 sene önce düğün zamanı satarız dediler.Ama eltimin herseyi var. Yani satılmasına gerek yokmuş.
Kaynim kızın arabası sürekli arıza yaptığı için onu satmayı düşünüyor.Ve sadece bunu kullanmayı düşünüyor.
Dün bayram için gittik ailesine.Bana yabancılar gibi geliyor ailesi.Normalde şen şakrak konuşkan biriyim.Ailesinin yanında daha durgun ve daha ciddiyim.Eşimde ailesine soğuk ve tavırlı davrandigimi, herkesin bunun farkında olduğunu söylüyor.Ama içimden geldiği gibi davranıyorum.

Siz bu konuyu kapatın 2 senedir satmamışlar kaynınız kullanırken satarlar mı ? Sürekli konuyu gündeme getirirseniz eşiniz size ben bekarken aldım aileme verdim sana ne diyebilir .

Siz bu konuyu kapatın 2 senedir satmamışlar kaynınız kullanırken satarlar mı ? Sürekli konuyu gündeme getirirseniz eşiniz size ben bekarken aldım aileme verdim sana ne diyebilir .
Evette o zaman ödemeyen kaynim kullanacağına eşim kullansın daha iyi.Hayir evlerine ugramiyorum konuşmuyorum umurlarında değil.Aylarca gitmiyorum.Gidince birsey olmaz gibi davranıyorlar.Ben bir kere kavga çıkardım.Artik sesimi çıkarmam.Ama bu saatten sonra samimiyet olmaz aramızda.İki tane oğlu var kvnin.Ogullari birbirine gidip gelmez,samimiyet olmaz.

Kaynana takintindan kurtulmana gercekten sevindim. Bu kizin akli dengesinde bir sorun falan mi var acaba? Hayir gitsin bir evcil daha alsin bari masrafina deger. Kaynananlar neden kabul etmesin ki? Ise yaramaz, calismayan ogullarinin yukunu atacaklar fena mi? Bayila bayila kabul etmislerdir.
Kv takıntımdan şükür kurtuldum.Artık sözlerine falan takılmıyorum.Kız orta güzellikte ve biraz kilolu.Kaynım normalde kiloya güzelliğe aşırı dikkat eder.Kızın ailesinin durumu iyi.Kaynim hatta sürekli kızın evinin kendine ait olması ve sıfır eşya olmasını eşime anlatıp dururdu.Evi,arabası,kira geliri var.İkiside çalışmıyor.Herkes normal karşılıyor.Kız serbest çalışıyor. Ama çok iş yapamıyor.Herkes kaynim ve o ortak olacak sanıyor.Kız bence iyi birisi.Ama saf galiba.Çünkü sürekli kv evinde.
Ben kaynanamlar kabul etmez diye düşündüm.Çünkü karşı tarafa ogullarinin işini ne diyecekler.Ama kizin babasına çalışıyor diye yalan söylediler.Kizin annesi biliyor.Ama kızına sürekli yaşın geçiyor evlen baskısı yapıyor.Kizinin yaşı geçiyor diye hemen evlenmesini istiyor.
Kaynim bundan iyisini bulamaz bence.Kv nin ayakları yere değmiyor 😀
Ben şunu merak ediyorum gunces.Şimdi normal aileler ogullarim gelinlerim gelsin birlikte yemek yiyelim oturalım isterler.Benim erkek kardeşim evlendikten sonra bize aşırı düşkün oldu.Hep ailecek görüşmek istiyor.Kaynım kız tarafıyla çok görüşüyor.Kendi tarafından sadece kv ye gidiyor.Merak ettiğim insan tatsizligin bitmesi için çaba göstermez mi? 1 tane abisi var.Bunu aklım almıyor benim

X