Bunu çözemezsem bitecek?

Tamam kocanız arabayı alsın.borçunu kredi çekip ödesin sona arabayı satsın galan.parayla da krediyi.kapatsın maden borç varken satlmıyor araba.. istenildiği zaman herşiy yapılır.. Eşnz üzerinde durmuyor isterse 1000 kere arasın kardeşi ödemeyecekse ödemez yani
Bence aklında olan borç değil keşke borç düşünülse kaynı ve eltısı onların uzerıne olan arabayla orda burda gezıyorlar bunuda çağırmıyorlar ondan bu tavır yoksa borç umrunda değil araba elden çıksın gezemesınler 😂😂😂

Tamam kocanız arabayı alsın.borçunu kredi çekip ödesin sona arabayı satsın galan.parayla da krediyi.kapatsın maden borç varken satlmıyor araba.. istenildiği zaman herşiy yapılır.. Eşnz üzerinde durmuyor isterse 1000 kere arasın kardeşi ödemeyecekse ödemez yaniy

Bence aklında olan borç değil keşke borç düşünülse kaynı ve eltısı onların uzerıne olan arabayla orda burda gezıyorlar bunuda çağırmıyorlar ondan bu tavır yoksa borç umrunda değil araba elden çıksın gezemesınler 😂😂😂
Siz olsanız böyle bir şey başınıza gelse ne yapardınız bir de böyle düşünsem keşke

Bana maddi sebeplerden eşten boşanmak çok saçma geliyor. Çok mutluysanız nasıl para yüzünden boşanmak aklınıza yatabiliyor? Dolandırılmış olsaydı ne olacaktı mesela yine mi boşanacaktınız?

Araba konusunda da ya satsın artanı abisine ödesin ya da ödesin sizin olsun araba. Polisleri kandırıp arabayı nasıl çıkartmış o kısım da saçma geldi. Prosedürü bilen varsa aydınlatsın beni.
Bende polisleri nasıl kandırdı anlamadım polisler nasıl müsade ediyor inşallah devlet el koyar

Bende polisleri nasıl kandırdı anlamadım polisler nasıl müsade ediyor inşallah devlet el koyar
Büyük ihtimalle kandırmamıştır zaten. Birini kandırsa amir filan var yani illa biri der yasadışı olsa.

Valla orasını bilemeyeceğim ama böyle bir durum benim de canımı sıkardı. Heee eltisi geziyor diye takıldıysa bu duruma da e yohhh artık millet gezerken eltimi de çağırayım derdine düşmez herhalde.. konu sahibinin çok takıntılı olduğunu biliyorum bu arada konularından 🤔🙄

Boşanma biraz abartı evet ama ben kaygınızı anlıyorum. 20 bin TL az para değil. Dediğiniz gibi araba satılamayacak hale gelse borç size kalacak. Haciz vs. ile bile uğraşabilirsiniz.

Eşiniz bu aşamaya gelmeden abisine arabayı devretmeliydi. Eşiniz abisine satacağını söylesin, belki itici güç olur diyeceğim ama muhtemelen eşiniz bunu yapmaz.

Şu anda maddi durumları nasıl peki?

Bakın bu borç bir nevi devlet borcu eşim ödemez çünkü araba sadece onun üzerine ama abisi kullanıyor ve yığılıyor faizli bir şekilde kaynım sürekli öteliyor af çıksın halledicem ödeyip arabayı satıcam diye araba sonunda hurda olup çıkacak ve borç bize kalacak diye korkuyorum eşimin kesinlikle ödemesini istemiyorum
Arabayı devretsin yada alsın abisinden. Borcu ödemek için biraz zorlar kendisini abisi bu şekilde belki.

Bahsettiniz para az değil arabada eski bir araba anladığım kadarıyla, eşiniz arabayı yakarım demek yerine, sürekli eve kağıt geliyor diyerek gemileri yaksın abisiyle.

Arabayı devretsin yada alsın abisinden. Borcu ödemek için biraz zorlar kendisini abisi bu şekilde belki.

Bahsettiniz para az değil arabada eski bir araba anladığım kadarıyla, eşiniz arabayı yakarım demek yerine, sürekli eve kağıt geliyor diyerek gemileri yaksın abisiyle.
Dedi dün yine ceza geldi def et şu borcu artık diye af çıkacakmış onu bekliyor muş

Boşanma biraz abartı evet ama ben kaygınızı anlıyorum. 20 bin TL az para değil. Dediğiniz gibi araba satılamayacak hale gelse borç size kalacak. Haciz vs. ile bile uğraşabilirsiniz.

Eşiniz bu aşamaya gelmeden abisine arabayı devretmeliydi. Eşiniz abisine satacağını söylesin, belki itici güç olur diyeceğim ama muhtemelen eşiniz bunu yapmaz.

Şu anda maddi durumları nasıl peki?
Kaynımın durumu bazen çok iyi bazen hiç yok kendi iş yeri var arabayı satsa 40 bin civarı yapar oda satmak istiyor ama öteliyor sürekli devretse bile önceki borçlar eşimde gözükmez mi

Boşansanız da onlar yer çocuğunuzun rızkını. Sanki çok nafaka bağlanıyor da...hatta çamura da yatabilir eşiniz o durumda. Bence başka çareler arayın.
Polise falan şikayet etsem araba orda zaten ne olacak bilmiyorum eşime kalsın istemiyorum

X