Bunu anlatmasına gerek var mıydı?

Ben olsam madem öyle iyilerdi alsaydınız benden önce derdim:) benim elinde aynı seyi yaptı birkere lafı yapıştırdım gidis o gidiş bir daha ağzını açamıyor yanım da :))(

Bence rahatsiz oldugumu bilerek söylüyor. Bir iki kere dese neyse de adam evlenmiş eskiden ona gösterilen kızlardan bana ne? Esim benim haberim yok o kizdan dedi. Soylerken seninle birlikte öğrendim dedi
Esinin seni sahiplenmesi onemli, o da gerekeni soyluyormus zaten sukur, bence bu kadar dert etme.. Ama ayni hadsizligi yaparsa gerekeni soyle, sınırını ciz..

Mükemmel fikir. Hatta kaynına eltiden önce düşünülen birileri varsa öğrenirsen tadından yenmez. O kızdan bahsederken pat diye giricen araya abi sana da bilmem kimi düşünmüşler zamanında güzel kızmıydı diye
Biliyorum biraz çocukça ama ne güzel olurdu ama Ben de laf sokma konusunda tam bir malım ya biri bana öğretse çok makbule geçer. Bi kaç kez denedim elime yüzüme bulaştırdım. Gidem de görümcemden özel ders alam

Bu eltiler niye böyle oluyor cidden anlam anlam veremiyorum.. kaynına bakılan kızlardan sanane, ne cüretle gelip karısının yanında anlatırsın resmen ara bozmaya çalışıyor. Sakın rahatsız olduğunuzu belli etmeyin yoksa inadıniza inadınıza yapar.

Ne kadar plan yapmakta diyemeyen kişi diyemiyor .bakmayın burda örnek verdiğime. Ben bu örneği şöyle uyguladım. Eşimin çocukluk arkadaşı (haliyle eşimin deki sevgilisini filan tanıyor) da eskiye dair arada sinsi sinsi kelimeler söylerdi. Birgün eşimin eski sevgilisinin yaşadığı ilden konu açtı. (benim bilmediğimi sanıyorlar) anlarsın ya. Muhabbetinden o şehrin güzelliğinden... Eşim rahatsız oldu bende lafa girdim, haklısın çok güzel şehir ancak çevre kirliliği gün geçtikçe artıyor ve birçok ev sahibi daha iç kesimleri göç ediyor .Hem birtek doğa olarak değil sosyal gelişmişlikte çocuk büyütürken önemli bir faktör .Dedim. Adam bir bozdu bir bozuldu anlatamam. Mars ettim adeta. Sonra eve gelince eşime çektirdim, eğer bir daha densiz arkadaşın böyle laf açarsa eski nişanlısıyla şimdi karısıyla nişanlıyken görüştüğünü söylerim dedim :) o aileyle şuan görüşmüyoruz

O zaman gul gec ve gercekten kafana takma. Nasipten ote yol gitmezmis iste deyiver .

Bence çok haklısın, benim KV yapmıştı zamanında bunları hatta bi kız hakkımda salak işte evlinipte oğlumun parasını yemeyi bilmedi demişti , ben kalakalmıstım, bence bunu belirtir ve bir daha böyle şeyler konuşmasın, hiç yeri ve gereği yok

gereksiz bir elti? ben olsam senin kocan aceba kimlerle görüştü evlenmeden önce birazda onlari araştır derdim

Ay ne bozulucam ya. “O kadar kız varken geldi benim peşimden koştu işte. Oda biliyor ağzının tadını.” diyip estirin bi rüzgar. Sonrada gülün. Soğuk savaş diye bi şey var. Kadının amacı zaten bozmak. Niye çanak tutuyorsunuz ki?

Çok beğenmişsin galiba keşke kocana yapsalardı o kızı deseydin o kadın seni kıskanıyor diyim. Eşini de kıskanıyor olabilir .. ayyy kadının düşmanı kadın işte al sana örnek

"Başka konu mu yoktu da bunu anlattın?" derim ve onu kovmaktan beter ederim.
Sen kimsin yaa!

Ayy kaynanam yapardi. oglumun savci sevgilisi vardi fln muhabbetini. bende ee onla evlenseymis dedim. birsey demedi. sonra ben esimin yaninda ee senin savci sevgilin varmis onu niye almadin benle evlendin dedim. sen nerden biliyorsun dedi annen soyledi dedim. aman annemin isleri deyip annesine döndü canın mı sıkılıyor anne dedi. bana dönüp ben karımı zar zor buldum onun bunun lafını etme bi dha dedi. kaynanam bir daha lafini acamadi utandi dicem de benim kaynanam utanmaz.

ben patlardım, bir şeye bozulunca suratımdan inanılmaz belli oluyor zaten. “ama artık benimle evli gördüğün gibi ikide bir bu konuyu açmazsan çok sevinirim” minvalinde bir şey derdim. bazı insanlara dan dan söylenilmesi gerekiyor bazı şeyler, duracakları yeri bilmiyorlar çünkü.

Neden bozulupta ses etmiyorsun zaten bu eltiler hep itici oluyo nedense.bi kere boz bakalım bidaha yapabilecekmi

iyi de bi elti bunu neden yapar? Kendi esiyle mutlu işte bana niye sariyor.

Evlenmeden önce bulustugumuzda eşim yokken ev kurarken x le cok tartisiyomusunuz demişti. Eşya falan alıyoruz ya sorun çıkıyor muymus aramizda. Bende o kadar yoruluyoruz ki tartisicak halimiz olmuyor demistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…