Bunu anlatmasına gerek var mıydı?

Eltinize "çüş" diyorum. Eşiniz sizinle evlenmiş Geçmişe artık mazi derler. Böyle şeylerin de şakası olmaz. O anlatılan kişiler de bunları duysa rahatsız olur. Eltiniz sizi çekemiyor gibi.
Kizi o kadar övdü ki anlatamam çok güzeldi şöyle güzeldi falan. Anlattin tamam ama niye bu kadar övüyosun kizi? Kiz benden güzel olsa ne degisecek?

Bizimde öyle. Esim benimle tanismak icin bi kac kisiyi araya soktu olmadi kendi gelip konustu. Eltim de kaynima çıkma teklifi etmis oyle baslamislar

Mesele laf carpamamak degil. Tepki gösterseydim rahatsız oldugumdan emin olup devam edecekti. Çünkü kasitli yapiyor bunu. Laf çarpmak yerine baska bi şekilde cevap vermem lazim

Kuzum böyle durumlarda ben gülerek eşimin kardeşine valla elimden alamayacaklar seni haa diyorum tatlı tatlı :))) eşimde valla ben ayırmam diyor şakaya vuruyor hemen sendetatlı tatlı laf sok :)) kardeşiyle yaşıt sayılırız. Eşim susturuyor kardeşini Bence sus yoksa cidden elinden alamayız seni diyor kardeşine :)) anasına demiyor ama yaşlı o kötü niyeti yok diyor :))

Siz de ortaya bi palavra atın :) düğünde sizi görenler hiç yakıştıramamış bu adama da bu kadın hiç olmamış falan dediler deyin

Sizin eltinizin yaptigini kv dem yapardi. Hem de ora 8 aylik hamileyken. Hic iplemedim. Sadece onlardan birini isteseydi ben olmazdim dedim. Artik yapmiyor. En fazla 1 ay yapabildi. Hemen kendime set koydum.

eşin ve abisi bu işi kendi aralarında bitirmeliler. eşin abisine bu konu kapanmalı demeli

umursamayın eltiniz degil kim olursa olsun dikkate almayın.
burda ki yorumlarda kaç kişiye valide, elti, görümcesi artık kim cahilse aynı şeyleri söyleyip duruyor.
siz sadece dinleyin umursamadan belki de hadi yaa ciddimisin okadar mı şöyleydi bukadar mı böyleydi tühh gb dalga geçerek konuşmayı deneyin bakalım aptal yerine konulmak nasıl bir his oluşturacak.
eltiniz cahil cahille kavga bile edilmez.

Yaptığı çok ayıp. Öyle laf olsun muhabbet olsun diye söylenecek şeyler de değil bunlar. Eşinizle konuşun bir daha böyle şey söylerse yengesini ciddi şekilde uyarsın ya da abisine söylesin o uyarsin. Bu bence alttan alınacak, ya da aman he de geç konuşsun dursun denecek bişey değil.

bunu benim kayınpeder yapar ama eltimin arkasından konuşur. bize söyler..
ben de eşime söylemiştim ben bunlara şahit olmak, dinlemek istemiyorum diye.
sevemedi kadını bir türlü. ne eğitimini beğenir, ne tavrını ne tarzını, ne güzelliğini..

bana da çok bayılmadılar baştan zaten de..
kayınvalidemin ilk zamanlar çok potları oldu.
kilomla ilgili, eşime göre kiloluymuşum (38 bedendim tanıştığımızda öyle abartı bir kilom yoktu)
mesleğimle ilgili(eşimle aynı olması gerekiyormuş beklentileri hep öyleymiş,birileriyle tanıştırmışlar ama eşim istememiş),
eşimin eski kız arkadaşıyla ilgili(baya açık açık adını söyleyerek filan bahsetmişti de eşim uyarmıştı benden özür diledi kayınvalide)

tavrınız net olmalı, öyle gülüp geçiştirmekle olmaz.
bu konuları açmaya devam edersen ilişkimizi gözden geçiricem derdim ben sanırım..

Ben olsam kaynimin sevdigi kiz varmiymis ya da ona istenilen baska kiz esime sorardim varsa ay seninkinin eski sevgilisi ya da istenilen kiz ne kadar guzelmis bildigin ölüyü diriltir diye bi dalga gecerdim.

Elti melti dinlemem pişman ederim söylediklerine. Densiz kadın sinirim tepeme çıktı empati yapınca. Mesafe koyun bence ve tepkinizi net bi şekilde koyun. Size fesat dese nolur. Kendi fesatlığına baksın o. Patavatsızlık başka bişey bu kadın düpedüz tahrik etmeye çalışıyo.

su ana kadar gelen en iyi öneri bence konu sahibi:)

Siz de ben bu tarz konuları bir daha asla konuşmak istemiyorum diye açıkça söyleyin. Çocuk musunuz siz nasıl tepki vermezsiniz

Sürekli aynı şeyleri söyleyen insanlardan genel olarak hazzetmem, eltiniz sizi kıskanıyor elinde değil belli de ediyor. Onların subjektif düşüncelerinin bir önemi Yok benim için eşimin düşüncesi önemli onun düşüncesi de belli deyin atın kahkahanızı geçin. Eğer yine aynı şeylere devam ederse kendi silahıyla vurursunuz acaba kaynınıza kimler gösterildi de bununla evlenmiş.

'kiz elti hep benim kocamin belkilerinin belkilerini konusuyoruz, bide senin kocaninkileri konusalim. abi (yani onun kocasi), anlatsana, sana kiz falan gostermislerdir, sen kimleri kacirdin bakalim?' tarzinda bisii soyle, bu seferde o bozulsun. bidahada o muhabbete girmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…