Bunu anlatmasına gerek var mıydı?

ben patlardım, bir şeye bozulunca suratımdan inanılmaz belli oluyor zaten. “ama artık benimle evli gördüğün gibi ikide bir bu konuyu açmazsan çok sevinirim” minvalinde bir şey derdim. bazı insanlara dan dan söylenilmesi gerekiyor bazı şeyler, duracakları yeri bilmiyorlar çünkü.
Bence bunu kasıtlı yapiyor çünkü hep yapiyor. bozuldugumu anladi zaten giderken de şakaya vuruyor güya. Başka bi yöntem bulmam lazim

Hep benimkinin eskilerinden bahsediyoruz,senin eşine kimleri kimleri istedilerde bula bula seni kabul etti acaba derdim :lülülü:
Gereksiz cahil biri belliki,çünkü böyle bir zekayla hiç polemikte yaşanmaz,yüzüne tükürsen yağmur yağıyor der.
Yoo gayet zeki kültürlü bi insan. Kimi nasil kullanacağını nerde ne diyecegini gayet iyi biliyor

Yaa sen bi kv ne sorsana, eltinin kocası kendisiyle evlenmeden önce hangi kızlarla tanışmış, kimin kızlarını önermişler ona, hangisi eltinden daha güzel ve becerikliymiş, biraz da o dinlesin bakalım kolay mıymış böyle zırvaları dinlemek.
Valla bak ciddiyim, bir daha bu konuyu açarsa sen de kv ne sor de ki” bunları çok duyduk biraz da abiminkileri anlat anne” de
Kaynimin sevgilisi oldugunu sanmiyorum zaten çıkma teklifini de eltim yapmis o kosmus peşinden

Eltin seni yada evliliğini kıskanıyor olabilir mi? Bu yüzden huzurunu kaçırmaya çalışıyor gibi geldi bana
Eşi onu çok seviyor mutlu bi evliligi var. Yani kiskanmasi gereksiz. Ama evlenmeden önce eşimle kanka gibilermis. Gereksiz bi samimiyetleri vardi şimdi normale döndü. Eltim eskiden xle aramiz cok iyi eltim gelirse kaynimi kiskanirim falan dediğini biliyorum.

Eşi onu çok seviyor mutlu bi evliligi var. Yani kiskanmasi gereksiz. Ama evlenmeden önce eşimle kanka gibilermis. Gereksiz bi samimiyetleri vardi şimdi normale döndü. Eltim eskiden xle aramiz cok iyi eltim gelirse kaynimi kiskanirim falan dediğini biliyorum.
Bazı insanlar hayatları 4x4lük olsa bile başkaları yine de kötü olsun ister,kıskanır bizzat gördüklerim var:) Demek ki eşinizle eskisi gibi olamadığı için sizi suçlu görüyor bu yüzden de bu tepkisi.. Çok gereksiz:işsiz:

Çok beğenmişsin galiba keşke kocana yapsalardı o kızı deseydin o kadın seni kıskanıyor diyim. Eşini de kıskanıyor olabilir .. ayyy kadının düşmanı kadın işte al sana örnek
Esimle aralari çok iyiydi. Eltim hamileydi. Biz bursaya gitmistij gezmeye. Yolda seftali gördü aradi hemen eltimi seftali istermisin sana aliyimmi diye. Ben bozuldum tabi tartistik. Neymis hamileymis bi kere konusurken canim seftali cekti demis eşim de hazir gelmisken aliyim demis

Bazı insanlar hayatları 4x4lük olsa bile başkaları yine de kötü olsun ister,kıskanır bizzat gördüklerim var:) Demek ki eşinizle eskisi gibi olamadığı için sizi suçlu görüyor bu yüzden de bu tepkisi.. Çok gereksiz:işsiz:
İyi de eşi varken benim eşime noluyor? kayniyla bu kadar samimiyet kurmak neden?

Bence rahatsiz oldugumu bilerek söylüyor. Bir iki kere dese neyse de adam evlenmiş eskiden ona gösterilen kızlardan bana ne? Esim benim haberim yok o kizdan dedi. Soylerken seninle birlikte öğrendim dedi

“Cancazım bu konuyu 6. kez açıyorsun, taktın mı takıyorsun, takıntılı mısın nesin” deyip kahkaha atın. Bozulursa şaka yaptım dersiniz. Bir daha derse “Canım bu konuyu tam 7. kez açıyorsun, takıntılı mısın nesin” deyip kahkaha atın. 8, 9, 10, 11 diye devam edin. Yanınızdakiler de ne manyak olduğunu anlasın. “Kadına bak bunun gibi hassas bir konuyu 11 kere açmış” desinler.

“Cancazım bu konuyu 6. kez açıyorsun, taktın mı takıyorsun, takıntılı mısın nesin” deyip kahkaha atın. Bozulursa şaka yaptım dersiniz. Bir daha derse “Canım bu konuyu tam 7. kez açıyorsun, takıntılı mısın nesin” deyip kahkaha atın. 8, 9, 10, 11 diye devam edin. Yanınızdakiler de ne manyak olduğunu anlasın. “Kadına bak bunun gibi hassas bir konuyu 11 kere açmış” desinler.
Eşim ben buldum gönlümün sultanini dedi ağzını kapadi ama geçen bi aile dostumuza beyzayi x ler isticekti falan diye anlatiyodu. Bende ben evliyim bunu anlatmana ne gerek var dedim sustu. Eşimden de ayni tepkiyi beklerdim

Eltimin genelde eşimin eski görüştükleriyle ilgili(daha doğrusu eşime önerilen kızlarla ilgili) şakaları olmuştu bana. Onemsememistim ama bazi şakaları fazla yapinca tadi kacar ya öyle gibi bişey oldu. Eşime ailesi benle evlenmeden önce baski yapmis artik sende evlen diye. Bi kac kiz göstermişler ama o orali bile olmamış. Benimle tanışmayı eşim istedi ve tanismadan evlilik surecine kadar cok caba harcadı. Yani beni esim buldu.

Bu akşam eltimler bize geldi oturmaya. Konuşurken konu eşime eskiden gösterilen kizlara geldi. Daha doğrusu biz başka bi akraba için kiz düşünürken eltim birden "ben x'e arkadaşımın kardeşini düşünmüştüm. Kiz cok guzeldi cok sempatikti şöyleydi böyleydi derken baya övdü kızı. Abartmiyorum övme kisminda abartti ve bi cok seyi üstüne basa basa söyledi. Sonra kıza sormuş kiz da görüştüğüm biri var demiş ve nişanlıymis suan. Eltim de zaten görüşme falan olmadi dedi o sırada eşim de ben buldum zaten gönlümün sultanini dedi ve konuyu kapatti.

Ben tabi bozuldum. Ama bozuldugum nokta bunu anlatmasi değil. Evet anlatmasi gereksizdi durduk yere çünkü eşim evli kiz nişanlı.

Kizi o kadar övdü ki içimden adam evlenmiş niye pişmiş aşa su katiyosun dedim. Giderken de kizmadin dimi falan dedi kapida. Yok olan olmus gecmiste kalmis diye gecistirdim ama tavır olarak bozuldugumu anlamistir. Neden tepki vermedin diyeceksiniz ama ben bunu kasitli yaptigini düşünüyorum çünkü eşime gösterilen kızları yada o olaylarla ilgili anilari çok fazla gündeme getiriyo. Ve rahatsız oldugumu anladıkca sakaya vurup daha da yapacak gibi. Çünkü laf sokarken gülerek çok söylüyor ben takilsam fesatsin diyecek.

Arada yok doktor talibi vardi ama senin kocan istemedi falan. Hatta geçen kayinvalidemin yaninda anlatti işte bi kiz gösterdik işte ben esmer severim demiş eşim. Eltim de dimi anne diyor kayinvalideme kadin bişey demedi belki hosnut olmam diye. Siz olsaniz bozulur muydunuz buna? Anlatmasina gerek var miydi? Ya da nasil bi tepki verirdiniz?
Nefret ediyorum. Eşim şehir dışında çalışırken. Eşimin ailesi geldiler amczmın düğününe tabi kaynananın eltim kaynım kp. Falan bide ailenin diğer öğeleri akrabsyız ama görmemişler beni bende onları. Bi övmüşler beni ona görmeyene kadar . bir gün bahsedilince o günden kaynanam aslında ben mavi gözlü birisini beğenmiştim . diyince allahtan mavi gözlü biri yoktu. Düğün sahibi biziz gelinde aileden. Eltiye hiç güvenme tiksinirim öyle karakterli insanlardan

İyi de eşi varken benim eşime noluyor? kayniyla bu kadar samimiyet kurmak neden?
Belki erkek kardeşi gibi görüyordu eşinizi mesafe koymak zorunda kalınca elti değil de görümce sandı kendini:)) Yada kv size daha ilgiliyse onu kıskanmıştır belki de sizin sandığınız kadar iyi değildir evliliği.. İnsanlar çok ilginç anlayamıyorsun benimde nişanlımın kuzeni var benden 10 yaş büyük ailede beni tek sevmeyen o.. kıskanıyormuş kuzeninden zaten senede de 2 kere görüşüyorlarmış anca manyadı evli barklı kadın:halay: Anlayamazsın yani insanlar bi tuhaf..

Eltinize "çüş" diyorum. Eşiniz sizinle evlenmiş Geçmişe artık mazi derler. Böyle şeylerin de şakası olmaz. O anlatılan kişiler de bunları duysa rahatsız olur. Eltiniz sizi çekemiyor gibi.

Burda kendi kendinizi yiyeceginize iki laf çarpamadınız mı görümceye? Böyle pasif kaldıkça daha çok tepenize çıkar sizin ve bu durum da artık sorun sizde olur kusura bakmayın, böyle terbiyesiz ve kötü niyetli insanlara karşı olan gereksiz iyi niyet neden?
Sizinle böyle konuşabilecek cesareti bile bulması sinir bozucu. Ya buna izin vermeyeceksiniz ya da üzülmeye devam edeceksiniz. Seçim sizin.

iyi de bi elti bunu neden yapar? Kendi esiyle mutlu işte bana niye sariyor.

Evlenmeden önce bulustugumuzda eşim yokken ev kurarken x le cok tartisiyomusunuz demişti. Eşya falan alıyoruz ya sorun çıkıyor muymus aramizda. Bende o kadar yoruluyoruz ki tartisicak halimiz olmuyor demistim

İnanın bilmiyorum. Eşimin abisinin karısının (bak eltiM diyip onu kendi birşeyim olarak görmüyorum) bana dediklerini duysanız hayret edersiniz. Oda kendi evinde mutlu ama benim varlığımdan rahatsız oldu, yani eşim o ve eşimin abisi ve geri kalanlarla mutlu olsun ben sonradan gelen geri durayım :)

Bana da yeni evlendiğim zamanlar sadece eltim değil tüm ailesi zaman zaman eski sevgililerini anlattı durdular. Şimdi kendime çok kızıyorum neden konuşmalarına izin verdim diye.

Sarışın mavi gözlü ( asla övmek değil kendimi amacım) ufak tefek bakımlı bir kadınım. Eşimden 6 yaş küçüğüm. Eşim peşimden çok koştu. Ama Kayınvalidemler filan bi anlatırlar. Sanki ben yapıştım adama :)) Şöyle sevgilisi vardı daa şuraya gitti. Şöyle kızlarla arkadaşlık etti. Ayy çok ısrar ettik ama yok kimse dedi son. Dk ya kadar seni anlatmadı bile. Biz geçici heves sandık da.O kadar çok üstüme geldiler ki. Kardeşi en son arkadaşımın ablası vardı keşke onunla olsaydı bile dedi :))
Ben anlatayım mı size ilk tanışmamızı hiç anlatmadım dedim :)) Eşim yanıma geldi bir şey sordu cevap vermeye bile tenezzül etmeden şöyleee bir bakış attım. 1 yıl uzaktan izlemek zorunda kaldı beni selam dahi vermeye cesaret edemedi dedim. Konu kapandı. Eşim aynen öyle oldu dedi. Sana tavsiyem EZ GEÇ :)) şimdi konuyu dahi açamazlar :))) iyi kiii yapmışımm:))) uzun oldu ama dertliymişim:)))

X