Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Sizin gibi insanlara gerçekten inanamıyorum. Yüzüne diyemediniz mesaj atsanıza. Bir kere baştan benim arabama binmesinin mümkünatı yok. Ölüm kalım olur hasta ana babası olur tamam. Benim ailemle gideceğim gezide arabamda bile bulunamaz. Bir kere 6 saatlik bir yol o gezinin parçasıdır. Ne işi var başka birinin yanınızda. Ay çok enteresan ga. Hayır demek çok mu zor?
Arkadaşınız da pişkinlikte son nokta.

Eşiniz iyi sabırlıymış bu arada. Şunu erkek yapsa yani musallat olan kişi eşinizin arkadaşı olsa muhtemelen ağır kavga çıkardı. Adam hiçbir şey dememiş size. Bir hediye falan alın bari
Aynen eşime bunları ben yaşattım çok mahçubum.
Olsun diyor yaşayacağımız varmış hatalarımızı gördük diyor ama oradaki tüm hata bende.

Bosverin artık bu da bir tecrübe oldu size. İyi tarafından bakın.
aynen çok teşekkürler.
Ama size bir şey diyeyim mi valla artık naiflik merhamet iyi niyet yok bitti içim de yani herkese şüphe ile bakar olacağım eminim

aynen çok teşekkürler.
Ama size bir şey diyeyim mi valla artık naiflik merhamet iyi niyet yok bitti içim de yani herkese şüphe ile bakar olacağım eminim
Ay yok yok, bu arsız kadın iyi niyetinizi kaybetmenize sebep olmasın lütfen. Size böyle ekstrem bi tip denk gelmiş. Benim çevremde bu kadar abartı insan kullanan bir tip yok, eminim sizin çevrenizde de tek bu kişi vardır. Biz yine iyi niyetimizi, naifliğimizi kaybetmeyelim. Bunlar güzel özellikler, bizi biz yapan özelliklerimizi bir gerizekalı yüzünden kaybetmeye değer mi? Burdaki hanımlar da ateşe körükle gitti 😂
Tamam artık, siz de diyeceğinizi demişsiniz. Masrafları da almışsınız. Bundan daha fazlası olursa siz de kendinizi daha düşük bir konuma indirirsiniz. Daha fazla bu mevzuyu uzatmayın bence. Yani iş yerinde bu kadını konuşmak gibi şeylere gerek yok. Hiç yaşanmamış gibi devam edin hayatınıza. Ve bu insandan dolayı, çevrenizdeki bütün insanlara karşı önyargı geliştirmeyin.

Yuh yani iyi sabriniz varmis bu nasil kendini bilmezlik boyle. Ise gidince esim hesapladi su kadar parayi hesabima gondericeksin de sonra kus
aynen bunu mutlaka yapin yoksa karsindakileri aptal kendini uyanik sanacak tekrar yapacaktir

Valla bende kendime cok kızıyorum ama o kadar büyük bir ders aldım ki ben bide inanın çok aklı selim biriyim ama ne bilim ben bile kendime kızıyorum

Valla ben artık kimseye ne yapacağımı önden söylemiyorum, böyle anlık taleplerle karşılaşabiliyorum,çünkü insanlar gerçekten gereksiz derecede rahat ve gevşek.Birşey olduğunda anlık oldu diyip sıyrılıyorum. İsterse yakın arkadaşım olsun hiiiç farketmez.
Benim burda iş yerime yakın bir yerde arkadaşım başladı işe. Akşamları eşimin beni almaya geldiğini söylemedim. Müsait olursa geliyor benden önce çıkarsa geliyor vs dedim. Onun dışında metroyla geçiyorum dedim. Çünkü biliyorum her akşam ben de geleyim beni de alın beni de bekleyin diyecek.
cok iyi yapmissiniz bir kere tmm dedinmi artik kutulman cok zor insanin bir kac kez yapmak istedigi iyi niyetini hemen devamli olmasini kullanmasini cok iyi biliyorlar kendilerince kurnazca hallediyorlar güler yüz vs..

Haftasonu için program yaptık eşimle kızımızı da alıp cumadan kurumlarımız dan izin alıp bulunduğumuz ile 6 saat uzaklıkta bir yeri iki günlüğüne arabamız ile gezecekdik.Çalıştığım kurumda bir bayan arkadaş var yani hani kendisini severim ama son zamanlarda gerçekten bir çok bencil ve rahat hareketine şahit olup sinir olmuşluğum var kendisi bekar bu arada bir diğer arkadaş bana bu cuma mı gidiyorsun diye sordu evet dedim hemen bu bayan arkadaş şey dedi aaa benimde orada arkadaşım var sizle gelsem sonra beni dönüşte alsanız sizinle dönsem yani açıkçası ben bi afalladım ama hani yokta diyemedim eşime sordum sıkıntı olmayacağını söyledi tabi bu anlattıklarım gidişimizden tam üç gün önce oluyor sabah çıkacağız aradım aldık onu. Yola çıkmışız diyor bir anda işte abla arkadaşıma gece yazdım sana gelecem diye dönmedi bana şimdi yazmış işim var haftasonu orda değiliz bu arkadaşı da evli imiş eşiyle çocuklarıyla program yapmış demek e son gecemi haber verilir gelecem diye sonra diyor
bende kaldığınız misafirhanede kalsam ay zaten biz zor yer ayarladık.Gideceğimiz yer hafta sonu çok kişi tarafından gezilmek için tercih edilen bir yer bu yüzden yer bulmakta sıkıntı bir akrabam kendi kurumlarına ait bir misafir hanen ayarladı bize.Neyse Oraya vardık yer yok diyor çalışan başka oda yok diyor. Hiç tepki yok onda ben şok benimde kızım var sokakta bırakacak halim yok otele de giderim demiyor mecbur eşim siz odaya çıkın ben kendime bir yer bulacağım dedi ben çekirdek ailemle gezmeye gelmişim bu durumla karşılaştım.Allahtan sonra eşime kaldığımız yerde bir yer çıktı akşama oda akşam on gibi biri boşalttı. Nereye gitsek yanımız da götürdük hanim efendiyi ben böyle bir şey görmedim yemek yiyoruz eşim ödüyor müze gezecek eşim ödüyor ben sonra öderim felan demedi hiç misafir hanenin ödemesini önceden yaptık onu da biz ödedik yani yarın dönüyoruz döndüğüm gibi merhabayı da keseceğim umarım masraf ne diye sorar.Yani valla bu düştüğüm.durum ne anlamadım sanki dışardan izliyorum
Yaaa size inanamiyorum eğer gerçekten arkadaşına gidiyor bile olsaydı bir kere onu arabaya almazdım
2. Bence arkadaşı olayı tamamen kurgu resmen sizin peşinize takılmış herşeyi de size ödetmis
Arabam dolu derdim alamayız derdim sen kendi başının cagresine bak derdim kesinlikle

Valla ben artık kimseye ne yapacağımı önden söylemiyorum, böyle anlık taleplerle karşılaşabiliyorum,çünkü insanlar gerçekten gereksiz derecede rahat ve gevşek.Birşey olduğunda anlık oldu diyip sıyrılıyorum. İsterse yakın arkadaşım olsun hiiiç farketmez.
Benim burda iş yerime yakın bir yerde arkadaşım başladı işe. Akşamları eşimin beni almaya geldiğini söylemedim. Müsait olursa geliyor benden önce çıkarsa geliyor vs dedim. Onun dışında metroyla geçiyorum dedim. Çünkü biliyorum her akşam ben de geleyim beni de alın beni de bekleyin diyecek.
katılıyorum hele ki iş arkadaşlarıma planlarımdan hayatta bahsetmem. hemen salça olmak isterler, ne gerek var? herkes kendi işini bedavaya başkasına yaptırma derdinde. iyilik olarak bir kere yapsan, devamlı yapmanı isteyecekler.

Bu sitedeki top 3 olaylar:
1. Cocugunu her zaman burdaki uyeye birakan arkadasi
2. Arkadasi hamileyken kiyafetlerini verip, o kiyafetleri dolap uygulamasinda goren üye
3. Sizin durumunuz
Arkadasi hamileyken kiyafetlerini verip, o kiyafetleri dolap uygulamasinda goren üye :KK57: bu da mı var yahu

ohoo, görüştüğü adamla kavga ettikten sonraki sabah adamın cinsel organının resmini atması üzerine "sizce sahiden benimle evlenme konusunda ciddi mi" diye soran üye konusu bile var :KK70: onu da bu top'lar arasına alalım lütfen ahahaha

adam yolladığı "şey" resmi için "güven duyduğum için kendimden bi parçayı seninle paylaştım" demiş hatta

Bu sitedeki top 3 olaylar:
1. Cocugunu her zaman burdaki uyeye birakan arkadasi
2. Arkadasi hamileyken kiyafetlerini verip, o kiyafetleri dolap uygulamasinda goren üye
3. Sizin durumunuz

Arkadasi hamileyken kiyafetlerini verip, o kiyafetleri dolap uygulamasinda goren üye :KK57: bu da mı var yahu

X