Bunları ben mi yaşıyorum İnsanlar Niye böyle rahat

Valla bende kendime cok kızıyorum ama o kadar büyük bir ders aldım ki ben bide inanın çok aklı selim biriyim ama ne bilim ben bile kendime kızıyorum
En büyük hatayı sana başka otel bulalım demeyerek yapmışsınız. Ders olmuş zaten, düşünüp daralmayin daha fazla. Bı daha bı yerlere tatile giderseniz beni de alingsgddgd şaka

Resmen bedavadan sizinle gezmek için oyun kurmuş daha neler okuyacak bu gözler, ne insanlar var pess

Başka oda bulmuşlarsa kız gitseymiş oraya bari, onu bile söyleyememişler
Yok artık oda buldularsa adam niye gidiyor başka odaya daha
Neler okuyorum ben böyle

Aklıma gelmedi değil

Bizde de böyle yüzsüz bir komşu vardı. Ailece epey takıldık asla elleri cebe gitmedi görüşmeyi kestik kapıda karşılaştığımızda merhaba , nasılsın dışında muhabbetimiz yok

Ben asla böyle bir şeye müsaade etmem. herkes kendine yetsin kardeşim banane milletin gezmesinden yol masrafından.
hayır bir de aynı odada kalmayı nasıl sindirdiniz?
eşiniz oda bulduğunda nasıl gitmediniz yanına?
Benim eşim asla böyle bir şeye müsaade etmez ben teklif etsem bile ne münasebet der.
Bazen pasif biriyimdir ama asla kendimi kullandırmam. Ben kimseye beni şuraya götürün diyemiyorsam kimse de bana diyemez.

Aynen öyle yapacam o.kadar.kızgınım ki kendime bir daha birine iyilik yapıp bir yere götürmek mi asla
basiretiniz bağlanmış ve maalesef olan olmuş
ne yaptınız gidip istediniz mi parayı isteyin lütfen
parayı aldıktan sonra sen ne yüzsüz bir insanmışsın hayret ettim yaptıklarına vs diyin

bence eşinden kaynaklı olarak kıza bir şey diyemedi. ayıp olur demiştir eşi. o yüzden de burada oluşan beklentiyi karşılayamayacağı için yazmak istemedi konu sahibi. anladığım kadarıyla kamu kurumunda çalışıyor. belki orda oluşacak dedikodudan da korkmuştur.

ders olmuştur artık. ben ortaokul zamanlarımda aşırı saftım. insanların yalan söyleyebileceğine dahi inanmıyordum her denilen doğru zannediyordum. aşırı uyanık da bir arkadaşım vardı. 6 yıl onunla sıra arkadaşlığı yaptım. çok kazık yedim maddi manevi. çok da ağladım hassas ve saf bir tiptim. şimdi ama kıza duacıyım nerdeyse. beni gerçek hayata hazırlamış. kazık yiye yiye yememeyi öğrendim. arada illa yine çok kazık yediğim oldu ama artık daha uyanık hissediyorum kendimi :)

Konu sahibinin hâlâ gelmemesi daha da şüphe çekmeye başladı. Bir şey mi anladı acaba. Bir de bu kadar yuzsuzluk de olmaz yani bir iş var gibi gerçekten

Ay ne çok yazılmış.
Dün döndük biz inanın beş dk bile kalamadım artık bunaldık ailecek.
Döneceğimizi söyledim kendisine kalabileceğini söyledim kızımın arabada iki kişi olarak arkada oturmasını istemediğimi ekleyip otobüsle dönmesinin uygun olacağını söyledim. bu gezinin umduğumuz gibi olmadığını bunaldığımı da ekledim. Hesabımı yollayacağımı ibanı orada yazacağımı da ekledim.
Bugün işte selam sabah vermedim .

Çok iyi yapmışsınız, tepkisi ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…