- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
mutfagım
özellikle bu kısmı çok beğendim :) perdeler çok hoş olmuş güle güle kullanın :)
Eki Görüntüle 737786 Eki Görüntüle 737787 Eki Görüntüle 737788 Eki Görüntüle 737789
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutfagım
Eki Görüntüle 737786 Eki Görüntüle 737787 Eki Görüntüle 737788 Eki Görüntüle 737789
çok teşekkür ederim....mutfagım
canım evin hayırlı olsun huzurla oturun Allah ödemede kolaylık versin.Ben herkaesin aksine bir kahverengi aşığı olarak koltuklarınızı çok beğendim karanlık bir ev değil ayrıca güneş alan bir ortam...kırlent, aksesuar, tablo vs...gibi şeylerle renklendirebilirsin .o renklere uygun fon perde yapabilirsin.vitrinlerin örtülerinide yine o renklere uydurursun bunlar zamanla olur canım.güle güle sağlıkla oturun![]()
amin...... teşekkür ederimmutlulukla oturun...
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin![]()
naçizane fikrim; mutfak ve salon bana biraz karanlık gibi geldi eşyalardan kaynaklı ,en azından mutfağın halısı açık renk olsaydı daha güzel dururdu diye düşünüyorum
Onun dışındakileri çok beğendim özellikle oturma odanızı ,çok ferah duruyor![]()
teşekkür ederim...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnçok beğendim canım Güle güle Allah ağız tadıyla oturmayı nasibetsin.
umarım kızmazsınız bana ama salonunuzdaki koltukların rengi keşke kahve olmasaymış. karanlık ve modern çizgilerden uzaklaşmış. ferah bir eviniz var, kendi zevkinize göre elbette çok beğeniyorsunuzdur ama dışarıdan gelen yorumları değerlendirin bence. salon koltuklarını açık bi renge kaplatabilirsiniz. mesela oturma odanıza bayıldım, sanki farklı farklı kişiler seçmiş eşyaları sanki oturma odasını seçenle salonu seçen aynı kişi değil.
bir de mutfak halınızı sevmedim. açık renk olsa harika olurdu. çok güzel eviniz var allah huzurla oturmak nasip etsin.
sağlık ve mutlulujkla oturun yuvanızda
çok şık tebrik ederim zevkinizden dolayı güle güle mutlulukla oturun![]()
evin eşyaların çok hoşAllah ailenle bir ömür mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin inş
![]()
salonun bana da çok koyu geldi ama bilemiyorum belki de gözlerimiz artık salonlarda hep açık renklere alıştığı için olabilir. mutfağına bayıldım bu arada. güle güle ve mutlulukla oturun inşallah...