• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda yeni evimden resimler....(Huzur bulduğum tek yer)

canım evin hayırlı olsun huzurla oturun Allah ödemede kolaylık versin.Ben herkaesin aksine bir kahverengi aşığı olarak koltuklarınızı çok beğendim karanlık bir ev değil ayrıca güneş alan bir ortam...kırlent, aksesuar, tablo vs...gibi şeylerle renklendirebilirsin .o renklere uygun fon perde yapabilirsin.vitrinlerin örtülerinide yine o renklere uydurursun bunlar zamanla olur canım.güle güle sağlıkla oturun :nazar:

canım evin hayırlı olsun huzurla oturun Allah ödemede kolaylık versin.Ben herkaesin aksine bir kahverengi aşığı olarak koltuklarınızı çok beğendim karanlık bir ev değil ayrıca güneş alan bir ortam...kırlent, aksesuar, tablo vs...gibi şeylerle renklendirebilirsin .o renklere uygun fon perde yapabilirsin.vitrinlerin örtülerinide yine o renklere uydurursun bunlar zamanla olur canım.güle güle sağlıkla oturun :nazar:

çok teşekkür ederim...çok güzel şeyler yazmıssın... aslında odam fotolardaki gibi çok koyu değil akşam çekmiştim fotoları birazda ondan kaynaklanıyor sanırım...dün yorumlardan dolayı odama girip neler yapabilirim diye baktım...odaya girince aslında halılarımın krem olması odayı biraz ferahlatıyor. kapıdan girince kahverengiler baskın göstermiyor ama burdada fotolarda öyle gözükmüş.koltuklarımdaki kırlentleri biraz renlendireceğim aklıma ilk o geldi.....perdelerde değişiklik suanda yapmam çünkü ev kredisi ödüyorum...dediğin gibi zamanla halletmeye calışacagım.yorum için teşekkür ederim.allah herkese gönlüne göre versin:nazar:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :nazar:
naçizane fikrim; mutfak ve salon bana biraz karanlık gibi geldi eşyalardan kaynaklı ,en azından mutfağın halısı açık renk olsaydı daha güzel dururdu diye düşünüyorum
Onun dışındakileri çok beğendim özellikle oturma odanızı ,çok ferah duruyor :16:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :nazar:
naçizane fikrim; mutfak ve salon bana biraz karanlık gibi geldi eşyalardan kaynaklı ,en azından mutfağın halısı açık renk olsaydı daha güzel dururdu diye düşünüyorum
Onun dışındakileri çok beğendim özellikle oturma odanızı ,çok ferah duruyor :16:

yorumun için çok teşekkür ederim...canım fotoları akşam çektim ışıktan kaynaklanan bir karanlık olabilir. :emir_bebek:
ama genede nacizane fikrini değerlendirecegim.....:3:

çok beğendim canım Güle güle Allah ağız tadıyla oturmayı nasibetsin.
teşekkür ederim...aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

umarım kızmazsınız bana ama salonunuzdaki koltukların rengi keşke kahve olmasaymış. karanlık ve modern çizgilerden uzaklaşmış. ferah bir eviniz var, kendi zevkinize göre elbette çok beğeniyorsunuzdur ama dışarıdan gelen yorumları değerlendirin bence. salon koltuklarını açık bi renge kaplatabilirsiniz. mesela oturma odanıza bayıldım, sanki farklı farklı kişiler seçmiş eşyaları sanki oturma odasını seçenle salonu seçen aynı kişi değil.

bir de mutfak halınızı sevmedim. açık renk olsa harika olurdu. çok güzel eviniz var allah huzurla oturmak nasip etsin.

umarım kızmazsınız bana ama salonunuzdaki koltukların rengi keşke kahve olmasaymış. karanlık ve modern çizgilerden uzaklaşmış. ferah bir eviniz var, kendi zevkinize göre elbette çok beğeniyorsunuzdur ama dışarıdan gelen yorumları değerlendirin bence. salon koltuklarını açık bi renge kaplatabilirsiniz. mesela oturma odanıza bayıldım, sanki farklı farklı kişiler seçmiş eşyaları sanki oturma odasını seçenle salonu seçen aynı kişi değil.

bir de mutfak halınızı sevmedim. açık renk olsa harika olurdu. çok güzel eviniz var allah huzurla oturmak nasip etsin.

salon takımım ilk evlendiğimde aldım 5 yıllık mobilyalar....oturma odamdaki köşe takımını yeni aldım.:emir_bebek:...dediğiniz gibi sanıırm kahverengiden sılıkmışım oturma odamı daha ferah döşedim:)
suanda yüklü ev kredisi ödüyoruz.kaplatma şansım yok.....ama ileriki zamanlarda düşünüyorum.....şimdilik kırlentlerini renlendirme çalışıyorum canım.... yorumun için çok teşekkür ederim.amin allahım herkesin yuvasında huzuru eksik etmesin.

Son düzenleme:
evin eşyaların çok hoş :16: Allah ailenle bir ömür mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin inş :16:

salonun bana da çok koyu geldi ama bilemiyorum belki de gözlerimiz artık salonlarda hep açık renklere alıştığı için olabilir. mutfağına bayıldım bu arada. güle güle ve mutlulukla oturun inşallah...

Çok güzel eviniz salon koyu arkadasların dediği gibi
Objeleriniz hoş
Sadece lavboya koydugnuz biblolar ne alaka anlayamadım

Back
X