• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benimkiler :) yavaş yavaş başladım almaya :))

Güle güle kullanın kırmızı seri çok hoş ben de Bosch'tan bu kırmızı seriden almayı düşünüyorum küçük ev aletlerini.

Canım çok güzel hepsi,ben bir kırmızı aşığı olarak bayıldım vallahi.İyi günlerde kullanırsın inşallah :66:

bayıldıımmmmmmm:69: bende minnak ev aletlerimi kırmızıı düşünüyorum ama beyaz eşyaları naparım bilmiyorumm, galiba inox alcm.. güle güle kullan tatlımmm, ağız tadıyla inşallah....

bunlarda yavas yavas ev tekstili

Eklentiler

• $BTac-cift-kisilik-mikrofiber-yorgan.webp
    $BTac-cift-kisilik-mikrofiber-yorgan.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $TAC-7633_771.webp
    $TAC-7633_771.webp
    754 bayt · Görüntüleme: 58
buzdolabın süper çok cici benimde aklımda hep o var ama kapaklarını açınca acaba küçüükmü olur diyede düşündüm çok beğeniyorum o buzdolabını bide ne kadara almıştın ayıp olmazsa :69: :27:

öncelikle hayirli olsun insaAllah gülge güle kullan =)

su orta da ki ne oluyo?

birde blender setini de mi boschtan aldin ne kadara aldin acaba?

:nazar:

teşekkür ederim canım :)) ortadaki tefalin bi kaşık yağ ile pişiren fritözünün philips olanı :) blender bosch yanlış hatırlamıyorsam 90 dı.

buzdolabın süper çok cici benimde aklımda hep o var ama kapaklarını açınca acaba küçüükmü olur diyede düşündüm çok beğeniyorum o buzdolabını bide ne kadara almıştın ayıp olmazsa :69: :27:

teşekkürler :)) valla çok büyük diil buzdolabı ben rengine görünüşüne vuruldum kim ne der kullanışlı mı diye bakamadım bile leke olur dedi herkes ama napıım beğendim çok :) 1800e aldık buzdolabını :)

$aaaaa 154.webp$1458829-thumb.webp$tac-trio-siyah-saten-nevresim-takimi.webp$green-pan-HT.webp$en_ucuz_Sarev_Nevresim_Takimi_Sarev_Saten_Cift_Kisilik_Nevresim_Takimi_Kaos_Siyah__INDIRIMLI...webp$BbiRF.webp$tencere.webp

tencerem ve tavam green pan sanırım camdan yapılanlardan biraz pahalı oldu ama teflon zararlı diyolar ya içime sindi en azından

Back
X