• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benimkiler :) yavaş yavaş başladım almaya :))

handecs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
103
3
118
Eskişehir
allah yardım ederse düğünüme kadar paylaşmaya devam edicem :)) kısmetse 2012 gelinlerinden biriyim :)

Eklentiler

• $tost.webp
    $tost.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $ekmek.webp
    $ekmek.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $ariston_bulasik_makinesi_si.webp
    $ariston_bulasik_makinesi_si.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 71
  • $Bosch-MSM-6A3R-Kablosuz-El-Blenderi__36568478_0.webp
    $Bosch-MSM-6A3R-Kablosuz-El-Blenderi__36568478_0.webp
    4 KB · Görüntüleme: 77
  • $çaycı.webp
    $çaycı.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 93
  • $ütü.webp
    $ütü.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 114
devamı da böyle :)

Eklentiler

• $-Filtre-Kahve-Makinesi.webp
    $-Filtre-Kahve-Makinesi.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 68
  • $philips-fritoz.webp
    $philips-fritoz.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 63
  • $rondo.webp
    $rondo.webp
    5 KB · Görüntüleme: 52
çok güzelllll! güle güle kullan meleğim :69: şimdiden mutluluklar dılerım:nazar::16:

'Siyah' beyaz eşya ha :) farklı olmuş ama harika olmuş beğendim. Siyahın ve kırmızının büyüleyici ihtişamı. Mutlulukla kullanın inş:16::16::16:

:) galiba bu siyah kirmizi yine moda olucak güle güle kullan hayrini gör insallah :)

Birde birsey sorcaktim Ekmek kutusu ve baharatliklarin markasini ögrenebilirmiyim yani aldigin dükkan vs....

hepsıı ckk gzl cnm bende krmızı syah hastasymm kocısınle saglıklı mtlu gunlerle kullan ıns :69:

canım hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..:29: zevklerimiz çok benziyor bende bosch tan küçük kırmızı ev aletlerini almayı planlıyorum acaba fiyatlarını öğrenebilirmiyiz özellikle çay makinası ve tost makinasını merak ettim tatlım.:69:

canım hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..:29: zevklerimiz çok benziyor bende bosch tan küçük kırmızı ev aletlerini almayı planlıyorum acaba fiyatlarını öğrenebilirmiyiz özellikle çay makinası ve tost makinasını merak ettim tatlım.:69:

çok teşekkür ederim :)) normale göre biraz daha pahalı bosch ama 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun demişler :) çay da tostta 130 ar lira. alacaksan şimdiden hayırlı olsun arkadaşım

bende kırmızıyı seviorm cnm ev aletlerinde kenwood kırmızı serisini düşünüorm ama boschu da beğeniorm:81:
kampanyalı bulursam neden olmasn, benm acelem yok şimdilik yavaş yavaş tamamlarm:68:

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım iyi günlerde inşallah...allah mutluluğunu daim etsin....herşey gönlünce olsun...

bende kırmızıyı seviorm cnm ev aletlerinde kenwood kırmızı serisini düşünüorm ama boschu da beğeniorm:81:
kampanyalı bulursam neden olmasn, benm acelem yok şimdilik yavaş yavaş tamamlarm:68:

kenwoodu bende çok beğeniyorum fakat çok pahalıydı o yüzden alamadım ama bunlar da içime sindi. senin zamanın çoksa bekleyebilirsin kenwood kampanyasını süper olur onlar olursa :))

ay cnm sorma 2 hfta önce bi %50 indirm kampanyası vardı ykmde onu kaçırdığma hala inanmamıorm:(
umarm tekrar denk gelir, seninkiler de çok hoş hiç içinde kalmasn en güzelini almıssın:69:

Back
X