- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
Bu yaz aldim canim yok evlenince kullanicam kismetse.Ne kadar olduki canım alalı kullandın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yaz aldim canim yok evlenince kullanicam kismetse.Ne kadar olduki canım alalı kullandın mı?
Tabiki kullan cnm eminim güzeldir insan bi şeyi beğenip alıyor sonra başka bişey görünce keşke almasaydım diyor banada olucak bu eminimBu yaz aldim canim yok evlenince kullanicam kismetse.
Ya kızlar valla sinirlerim bozuldu artık herkes bi telden çalışıyor daha yeni başladık almaya bunları almamıza bile yok şurdan nie almadınız yok burdan nie almadınız diyolar(
Amaan canim bosver sen onlari, millet konusmak icin konusuyor. Babam kalp krizi gecirip ambulans en yakin hastaneye kaldirildiginda, niye o hastaneye gittide falancaya gitmedi diyenler bile oldu.
Kaldiki böyle seylerde illa konusurlar.
Birkeresinde birine tabak takimi alacagiz dedik, Gürali begenmedigimiz icin bize küsmüstüKendi cünkü güral almis, bizde bayilip begenmemiz lazimmis.
Yani millet konusur, konusur ve sonra beyinlerinin nerde oldugunu unutur, sallaa onlari...
kim diyor ki bunu?Ya kızlar valla sinirlerim bozuldu artık herkes bi telden çalışıyor daha yeni başladık almaya bunları almamıza bile yok şurdan nie almadınız yok burdan nie almadınız diyolar(
kim diyor ki bunu?
salla gitsin canımAkraba komşu
salla gitsin canımbazısı kıskandığından söyler, bazısı iş güzarlıktan, bazıları da laf olsun torba dolsun diye söyler. alınmışlar üzerine konuşmaya gerek yok. ama fikir al tabi, araştır, soruştur yine içine sineni al. ben de ailen, k.validen falan mı diyor ki demiştim. onlar bile dese, biz böyle uygun gördük deyip kibarca püskürtürsün.
![]()
benim teyzemin kendince kriterleri var. eğer modeli tanımadıysa onun dediği markadan da almış olsam, bunun kumaşı iyi değil, bunun porseleni iyi değil der. ayyy ben de gülüp geçiyorum. he teyzecim hee keşke senle alsaydım, senin dediğin markanın çakması galiba bu derim, bozulurHaklısın aslında alışıcam inşallah daha yolun başındayız bakalım teşekkürler yorumlarınız için
benim teyzemin kendince kriterleri var. eğer modeli tanımadıysa onun dediği markadan da almış olsam, bunun kumaşı iyi değil, bunun porseleni iyi değil der. ayyy ben de gülüp geçiyorum. he teyzecim hee keşke senle alsaydım, senin dediğin markanın çakması galiba bu derim, bozulurkomikler gerçekten.
valla ben hiç moral bozmuyorum, niye bozayım ki, herkesi memnun etmek zorunda mıyım? tam tersi eğleniyorummmm. ama aynı teyzem gerçekten kaliteden anlıyor, almadan soruyorum. görürse aldığımı, modeli tanımıyor ayyy buna neden para verdin diyor. her seferinde yapıyor bunu. biliyorum art niyeti yok, iş güzar işteeeMoral bozmaktan başka bişey değil resmen ya :))))
valla ben hiç moral bozmuyorum, niye bozayım ki, herkesi memnun etmek zorunda mıyım? tam tersi eğleniyorummmm. ama aynı teyzem gerçekten kaliteden anlıyor, almadan soruyorum. görürse aldığımı, modeli tanımıyor ayyy buna neden para verdin diyor. her seferinde yapıyor bunu. biliyorum art niyeti yok, iş güzar işteee![]()
Ağız tadıyla kullanın inşallah çok şık ürünler seçmişsiniz ben sadece bernardonun su takımlarını sevmemiş 1 yıl beklemiştim en son güralda bulmuştum.
Bende seti kendim oluşturdum bazı parçaları çıkardım yerine istediğim ürünleri eklettim onlardada belli miktar indirim vardı ekstra 500 tl gibi bişey ödemiştim.
Kullanacak olan sizsiniz neticede, kimseye beğendirmek zorunda değilsiniz kimisi hasetten patavatsızlıktan işgüzarlıktan konuşur konuşur susmazlar o yüzden söylenenler pek yersiz. Ney nerde nekadar nasıl kullanışlımı ne alınmalı ne alınmamalı kısmında yardım almanız pek tabii ama zevkler renkler tartışılmaz pek kulak asmayın son karar sizin
Kare takım kullanıp memnun kalan var mı acaba?