bunlarda benim ufaktan başladım almaya sizce nasıllar

aramıza hoş geldin canım. ne güzel büyük parçalar aradan çıkmış, hepsi de birbirinden güzel.:nazar::nazar::nazar::nazar: bu şekil tabaklar ama dolap içinde saklarken, ama sofra düzenlemesi yaparken,ama bulaşık makinesine dizerken kullanışlı oluyor mu? araştırdın mı? kullananlara sormak lazım sanki?:KK64:devamını da bekliyoruzzzzzz:KK51:

aramıza hoş geldin canım. ne güzel büyük parçalar aradan çıkmış, hepsi de birbirinden güzel.:nazar::nazar::nazar::nazar: bu şekil tabaklar ama dolap içinde saklarken, ama sofra düzenlemesi yaparken,ama bulaşık makinesine dizerken kullanışlı oluyor mu? araştırdın mı? kullananlara sormak lazım sanki?:KK64:devamını da bekliyoruzzzzzz:KK51:

Hoşbulduk canım
Valla cnm hiç sormadım :)
Görünüş olarak güZel olsun benim için tek önemli olan o sofra düzeninde güzel durur örnekler gösterdiler hatta tekini ilk resimde yükledim. Makine olayını hiç bilmiyorum kısmet artık :)) artık yemek takımında düz klasik yuvarlakları görmekten sıkıldım bu takım enteresan geldi bana :)

Hoşbulduk canım
Valla cnm hiç sormadım :)
Görünüş olarak güZel olsun benim için tek önemli olan o sofra düzeninde güzel durur örnekler gösterdiler hatta tekini ilk resimde yükledim. Makine olayını hiç bilmiyorum kısmet artık :)) artık yemek takımında düz klasik yuvarlakları görmekten sıkıldım bu takım enteresan geldi bana :)
mutlu günlerde kullan canım:KK68:

Hayırlı olsun güle güle kullan.iki yıl önce aynı telaş bendede vardı abartma kullanacağın şeyler al az olsun göze gelir olsun gerçekten gelen bayan misafirler çay kaşığına kadar inceliyor

Hayırlı olsun güle güle kullan.iki yıl önce aynı telaş bendede vardı abartma kullanacağın şeyler al az olsun göze gelir olsun gerçekten gelen bayan misafirler çay kaşığına kadar inceliyor

Teşekkür ederim cnm tavsiyen için şık ve zarif şeyler almaya özen gösteriyorum ama tabi herkesin zevki bir değil :(

Canim her seyin cok güzel cok beğendim.
Mutlulukla kullanirsin insallah.

Benim yemek takımım da kare 12 kisilik ama kutahya porselen
Ben sans eseri cok uyguna aldim.:)
Begendigim takim magazada 1 tane kalmıştı sıkı bir pazarlikla 500e indirdik.:KK48:

Aynen bi yandan da şans hem beğendiğin olacak hemde tek kalacak :)
Ben şanssız olduğumda genelde beğendiğim model kalmamış oluyor :oops:
Ben de pek şanslı değilimdir ama valla denk geldi nasıl olduysa.
Bardak takımımi da ordan aldim sarı detaylari olan bir takim ama pişmanım keşke daha baska yerlere baksaymisim. Begenmiyorum pek.

Back
X